Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Elisalle voitto Vuoden Parhaat 2012 Asiakaspalvelukilpailussa

Elisa Henkilöasiakkaiden Contact Center on voittanut suurten organisaatioiden sarjan Vuoden Parhaat 2012 Asiakaspalvelukilpailussa. Tunnustus myönnettiin tänään Yhteys 2012 – konferenssissa.

Elisa Asiakaspalveluiden neljässä toimipisteessä työskentelevät yli 500 ammattilaista hoitavat vuodessa yli 10 miljoonaa asiakaskontaktia. Elisa on pitkään ja systemaattisesti panostanut asiakaspalvelunsa toiminnan ja laadun kehittämiseen.

– Saamamme tunnustus on osoitus siitä työstä, jota olemme tehneet asiakaspalvelumme parantamiseksi. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja kehittäneet toimintaamme niiden mukaan. Kehitimme ruuhkatilanteita varten takaisinsoittopalvelun, jonka ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse enää jonottaa asiakaspalveluumme, vaan heille soitetaan takaisin. Tämä lisäksi olemme ottaneet sosiaalisen median yhteisöt yhdeksi asiakaspalvelukanavaksi, kertoo osastopäällikkö Pekka Litmanen Elisalta.

Vuodesta 2009 järjestetyssä Vuoden Parhaat Asiakaspalvelukilpailussa palkitaan vuosittain organisaatioita ja henkilöitä, jotka ovat panostaneet asiakaspalveluun ja jotka toiminnallaan osoittavat toteuttavansa erinomaisen toiminnan tunnuspiirteitä.

– Elisan Asiakaspalvelut on kehityshakuinen ja etsii ennakkoluulottomasti ratkaisuja erinomaisen asiakaskokemuksen, toiminnan kustannustehokkuuden ja henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin varmistamiseksi. Elisa Asiakaspalveluiden erinomaisuutta asiakaspalvelun tuottamisessa ovat sen teknologiset ratkaisut sekä kyky palvella ja tukea asiakkaan palvelua kanavariippumattomasti, kertoo kilpailun organisaattori ja pääarvioija Elina Soukola Vuoden Parhaat Asiakaspalvelukilpailusta.

– Panostamme jatkuvasti myös henkilöstömme hyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja osaamiseen. Esimerkiksi toimitilojen viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Uskomme näiden olevan edellytyksiä tehokkaalle ja laadukkaalle toiminnalle, joka näkyy aitona asiakastyytyväisyytenä, jatkaa Litmanen.

Vuoden Parhaat Asiakaspalvelukilpailu palkitsee organisaatioita ja henkilöitä, jotka panostavat systemaattisesti asiakas- ja myyntipalvelun toiminnan kehittämiseen. Lisätietoja www.vuodenparhaat.fi
Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme Suomen kattavimman ja nopean 3G-verkon sekä 4G-nopeudet. Liikevaihtomme vuonna 2011 oli 1,53 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 750. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi