Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Honor 9 Lite on tyylikäs älypuhelin, josta löytyy peräti neljä kameraa

Honor tuo tänään Honor 9 Lite -puhelimensa kauppoihin Suomessa. Honor 9 Liten erikoisuus on sen kameraratkaisu – sekä edestä että takaa löytyy 13+2 megapikselin kamerat. Upeasti suunniteltu 2.5D-lasi ja reunasta reunaan ulottuva 5,65-tuumainen FullView HD -näyttö tuovat Honor 9 Liteen lippulaivan tuntua hinnan pysyessä kuitenkin edullisena.

Honor 9 Lite jatkaa aiempien Honor-mallien suosittua linjaa niin muotoilussa kuin myynnissäkin. Maailmalla puhelinta on jo myyty valtavat määrät. Esimerkiksi Intiassa Honor 9 Lite myytiin kolmasti loppuun sen tultua myyntiin Flipkartissa, yhdessä Intian suurimmista verkkokaupoista. Honor on kasvattanut myyntiään myös Euroopassa mm. Black Friday-myyntien ansioista.

Suomessa brändi on jo markkinaosuudeltaan kolmanneksi suurin.

“Honor tulee kasvamaan Kiinan markkinoiden vakaan menestyksen ansiosta ja vahvistamaan rooliaan ajatusjohtajana kansainvälisillä markkinoilla”, George Zhao, Honorin CEO kertoo. ”Aiomme olla viiden suosituimman älypuhelinbrändin joukossa vuoteen 2020 mennessä.”

Vangitse ainutlaatuisuutesi HD-kameroilla

Etukameran ei tarvitse olla heikompi kuin takakamera. Honor 9 Litessä on 13+2 megapikselin kamerat sekä edessä että takana, jolloin valokuvaan voi säätää syväterävyyttä. Päivitetyn, kustomoitavan kaunistamistoiminnon ansiosta Honor 9 Lite saa käyttäjän näyttämään aina hyvältä.

Tyylikkyyden ja hyvän käytettävyyden yhdistävä lasipintainen Honor 9 Lite on ultraohut, kapea ja tyylikäs. Reunasta reunaan ulottuvassa 5,65-tuumaisessa FullView HD -näytössä on ennätysmäinen ruutu-runko-suhde. Puhelimen mitat ovat 151 x 71,9 x 7,6 mm. Honor 9 Liten takakuoressa on erikoispinnoite ja sormenjälkilukija löytyy myös takaa.

Voimaa kuin lippulaivassa

Honor 9 Lite sisältää runsaasti huippuominaisuuksia, kuten erittäin nopean, kahdeksan ydintä sisällään pitävän Kirin 659 -sirun ja voimakkaan grafiikkapiirin (GPU). Tehokas tekniikka yhdistettynä Android 8.0 Oreon kanssa toimivaan EMUI 8.0 –käyttöjärjestelmään takaa nopeamman ja sujuvamman käyttäjäkokemuksen. Honor 9 Litessä on 3 Gt keskusmuistia ja 32 Gt sisäistä tallennustilaa.*

Honor 9 Lite tulee myyntiin väreissä: Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey. Suositushinta alkaen 234€ ja myyntiin puhelin tulee 25.4.2018.

*Puhelimissa saattaa olla maakohtaisia eroavaisuuksia.

www.hihonor.com

Uudet Nokia-puhelimet tulevat myyntiin Suomessa tänään

Uusien Nokia-puhelinten myynti alkoi Suomessa tänään.

Tänään Suomessa myyntiin tulevat Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 plus ja uusi Nokia 6 tarjoavat kuluttajille korkeaa laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Nokia 8 Siroccon suositeltu vähittäismyyntihinta on 749 euroa, Nokia 7 plussan 399 euroa ja Nokia 6:n 299 euroa.

Helsinki 19.4.2018 – Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 plus ja uudistettu Nokia 6 ovat osa Android One -perhettä.

Näissä malleissa on tarjolla ja niihin päivitetään säännöllisesti uusimpia innovatiivisia toimintoja ja sovelluksia sekä Googlen korkeimman tason turvallisuusominaisuudet. Tarjolla on puhdas, älykäs ja aina ajan tasalla oleva Android-käyttökokemus.

”Kuluttajat ovat olleet erittäin kiinnostuneista uusista malleistamme jo ennakkomyynnin aikana. Nokia 8 Sirocco on suunniteltu oikeaa elämää varten – se on luotettava ja kestää kovempaakin menoa”, toteaa HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela. ”Kompaktissa Nokia 8 Siroccossa on uusi ja paras kameramme, Pro Camera -toiminto manuaalisäätöineen ja kaksipuolinen kuvaus. Niillä tallennat vauhdikkaan viikonlopun ja tavallisen arjen tapahtumat helposti ja kristallinkirkkaasti.”

Nokia 7 plus on täydellinen puhelin viihteen kuluttamiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Sen tarkka 6 tuuman 18:9 Full HD+ -näyttö, muotoilu ja ominaisuudet on suunniteltu sisällön tuottamiseen, ja tehokkaan virrankäytön ansiosta sen akku kestää jopa kaksi päivää.

Nokia 7 plus -puhelimessa on erittäin hyvät kamerat. Kuvalaadun ja tarkkuuden takaavat ensisijainen 12 megapikselin takakamera ZEISS-optiikalla sekä toissijainen, myös ZEISS-optiikalla varustettiu 13 megapikselin teleobjektiivi, jossa on kaksinkertainen optinen zoom. Uutuuspuhelimessa on myös 16 megapikselin etukamera, jossa on muun muassa erinomaiset hämäräkuvausominaisuudet.

Uusi Nokia 6 pohjautuu suosittuun edeltäjäänsä, mutta sen aiempaa pienempään runkoon on pakattu entistä enemmän suorituskykyä: se on 60 % nopeampi kuin edeltäjänsä. Puhelimessa on ZEISS-optiikkaa, USB-C-pikalataus sekä aiempaa tehokkaampi näytön koko suhteessa laitteen runkoon. Qualcomm® Snapdragon™ 630 -mobiilialustan ansiosta uusi Nokia 6 toimii nopeasti ja sujuvasti, ja sen akku kestää koko päivän. Uudistetun Nokia 6:n tarkkuustyöstetty alumiinirunko on tehty kestämään arkielämän lujaa kulutusta.

Uusissa puhelimissa on Android Oreo™ -käyttöjärjestelmä, joten käytössä ovat aina uusimmat ominaisuudet. Näitä ovat esimerkiksi sovellusten moniajossa näppärä kuva-kuvassa-toiminto; Android Instant Apps, joka auttaa löytämään uusia sovelluksia ja käyttämään niitä mahdollisimman vaivattomasti; 60 uutta upeaa emojia sekä akun kestoa maksimoivat ominaisuudet, kuten taustalla toimivien sovellusten määrän rajoitus.

Puhdasta Androidia käyttävien Nokia-älypuhelinten käyttöliittymää ei ole tarpeettomasti muokattu eikä siinä ole akkua kuluttavia ja puhelinta hidastavia taustaprosesseja. Uusissa puhelinmalleissa on vain vähän esiasennettuja sovelluksia, joten käytössä on enemmän tallennustilaa.

Vahva markkinointikampanja

HMD Global panostaa uutuuslaitteidensa myyntikampanjoihin vahvalla ja elämänläheisellä otteella. Uuden  kampanjan filmi-ja kuvamaailma kertoo hienon, arkisen tarinan, johon on helppo samaistua. Samalla kampanja nostaa upean laitteen näyttävästi esiin.

Nokia-puhelinten Maailmanvalloittajia Suomessa ovat tietokirjailija Lenita Airisto, poplaulaja Isac Elliot, valokuvaaja Veikko Kähkönen ja koripalloilija Lauri Markkanen, jotka jakavat omissa kanavissaan Nokia-laitteiden avulla kuvattuja hetkiä urastaan ja elämästään. Tarinoihin voi tutustua myös täällä. HMD Global järjestää kuluttajille suunnatun tapahtuman lauantaina 28.4. Helsingissä yhdessä Maailmanvalloittajien kanssa. Lisää tietoa tapahtumasta saa ensi viikolla seuraamalla Suomen Nokiamobile-Facebook-sivua.

Nokia 8 Siroccon, Nokia 7 plussan ja Nokia 6:n kampanjat ovat vahvasti näkyvillä kevään ja kesän aikana sekä perinteisissä kanavissa kuten printtimainonnassa, TV:ssä ja useissa digi- ja somekanavissa

Huawein kolmoiskamerapuhelinuutuus nyt kaupoissa – Twilight-värin kysyntä näkyi triplaantuneessa ennakkomyynnissä

Pariisin lanseerauksen yhteydessä ennakkomyyntiin saapunutta Huawei P20 Prota saa tästä päivästä lähtien suurimmilta jälleenmyyjiltä. Markkinoiden toistaiseksi ainoa kolmoiskamera on ollut yksi ennakkomyynnissä näkyneistä avainvalintakriteereistä, myös uutuusväri Twilight näkyy myyntitilastoissa.

”Huawei P20 Pron ennakkomyynti on ollut kolminkertainen verrattuna viime keväänä lanseerattuun P10 Plus -malliin. Puhelimen tarjoamille ominaisuuksille on kysyntää. Suomessa tekniset ominaisuudet saavat usein paljon huomiota, mutta P20 Pron kohdalla myös valtavirrasta poikkeava Twilight-väri ja muotoilu ovat saaneet paljon spontaaneja kehuja. Suomi on tärkeä markkina Huaweille, mikä näkyy siinä, että Huawei P20 Pro saadaan meille myyntiin liikkeisiin vain muutama viikko kansainvälisen lanseerauksen jälkeen”, sanoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Roger Yu.

P20-sarjan lippulaivapuhelimen Leican kanssa yhteistyössä toteutettu kolmoiskamera on kiinnostanut aktiivisia mobiilikuvaajia. Kirin 970 -piirisarja Neural Processing Unitilla, tehokas 4000 mAh:n akku sekä uusin EMUI 8.1-käyttöjärjestelmä yhdessä tekoälyalgoritmien kanssa tehostavat puhelimen käyttöä, sillä tekoäly analysoi käyttäjän käyttötapoja parantaakseen jatkuvasti käyttökokemusta. Muistia puhelimessa on 6 gigatavua käyttömuistia + 128 gigatavua tallennustilaa. Uutuuspuhelimen monipuolisuutta lisää Huawei PC Mode -ominaisuus, jonka avulla Huawei P20 Pron saa kätevästi kytkettyä isompaan näyttöön.

Onnistuneet otokset 
Kuvan puhuttelevuudessa on kyse kuvaajan kokemuksesta ja kameran asetusten hyödyntämisestä. P20 Prossa tekoäly kertoo, kuinka paljon tyhjää tilaa kuvan reunoille olisi hyvä jättää ja monipuoliset sulkijaominaisuudet mahdollistavat kauniin bokeh-efektin luomisen. P20 Prolla onnistuu jopa 4 sekunnin valotusaika käsivaralla kuvatessa kuvanlaadun kärsimättä. Leica-zoomauslinssijärjestelmällä HUAWEI P20 Pro yltää 5-kertaiseen hybridizoomaukseen. Uutuuspuhelimen yötila tasapainottaa jyrkkäkontrastisia näkymiä tasaisesti valaistuiksi kuviksi haastavissakin olosuhteissa.

Huawei demonstroi MWC-messujen alla sen puhelinteknologian mahdollisuuksia ohjaamalla testiautoa nopean esineentunnistamisen, tekoälyalgoritmien ja Kirin 970 -piirisarjan tehokkuuden avulla. Kohteentunnistaminen on mukana myös Kirin 970 -piirisarjalla varustetussa Huawei P20 Pron kamerassa. Se tunnistaa satoja kohteita ehdottaen esimerkiksi näille sopivaa valaistusta. Kamerassa on myös liikkuvan kohteen ennakointiominaisuus, joka helpottaa esimerkiksi tilannekuvaamista.

Huawei P20 Pron muut ominaisuudet pähkinänkuoressa

  • EMUI 8.1 on mukautettu P20 Prossa FullView-kuvaformaattiin käyttäen näytön jokaisen pikselin hyväkseen. Navigaation voi piilottaa, jolloin ruudusta tulee entistäkin isompi.
  • Huawei Face Unlock -ominaisuudella puhelimen voi turvallisesti avata kasvoilla tunnuskoodin tai sormenjäljen sijasta.
  • Huawei tarjoaa Huawei Mobile Cloud -palvelunsa myötä käyttäjilleen 5 gigatavua pilvitallennustilaa maksutta.
  • Huawei P20-sarja tukee natiivisti Google ARCorea, suosittua lisätyn todellisuuden alustaa. Tämä ja sarjan muut ominaisuudet auttavat kehittäjiä hyödyntämään puhelimen tekoälyä ja koneoppimista omissa sovelluksissaan.
  • Huawei P20-sarjan lippulaivapuhelimet johtavat DxOMarkin mobiilikameroiden mittausta. HUAWEI P20 Pro sai 109 pistettä ja HUAWEI P20 102 pistettä.

Huawei P20 Pron suositushinta on 849 euroa, värivaihtoehtona on sinisen ja mustan lisäksi violetin sävyinen Twilight.