Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

LG lanseeraa G3:n – Tervetuloa älypuhelinten seuraavalle tasolle

tjqitnhmgo46skejmrsh

 Uusi huippumalli jatkaa kehuttua G-sarjaa mottonaan ”yksinkertainen on älykästä”

HELSINKI, 28. toukokuuta 2014 – LG Electronics on vihdoin julkistanut kauan odotetun LG G3 -älypuhelimen maailmalle. LG G3 jatkaa yhtiön onnistuneen LG G2:n jalanjäljissä, ja uusi, innovatiivinen huippumalli yhdistää tämän hetken parhaat teknologiat, tyylikkään muotoilun, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä älykkäät ominaisuudet.

LG G3:ssa on ylellinen metallinhohtoinen muotoilu ja markkinoiden ensimmäinen Quad HD -näyttö, jonka kuvanlaatu on vailla vertaa. G3:n resoluutio on 2560×1440, eli siinä on yli 75 prosenttia enemmän pikseleitä kuin Full HD -näytössä. 538 pikseliä tuumalla takaavat kuvan, joka on äärimmäisen yksityiskohtainen ja terävämpi kuin painetussa lehdessä. Kun tähän lisää edistyneen 13 megapikselin kameran, jossa on optinen kuvanvakain ja supernopea laser-automaattitarkennus, ja akun, joka kestää koko päivän ja vähän seuraavaakin, vie LG G3 sinut seuraavalle tasolle.

Hinta ja saatavuus
LG G3 on saatavilla Suomessa väreissä Metallic Black, Silk White ja Shine Gold kesäkuun viimeisestä viikosta alkaen. Sen verollinen suositushinta on 599 euroa (16GB) / 649 euroa (32GB)

Lisätietoja:

Katso www.lg-g3.fi ja www.lg.com

Epicor esitteli uudet Windows Phone® -sovellukset, jotka siivittävät yritykset aika- ja kustannussäästöihin

Kosketusoptimoidut sovellukset vapauttavat työntekijät arkistoinnista, virtaviivaistavat laskutusta sekä parantavat tarkkuutta ja avoimuutta. 

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation esitteli kaksi uutta Windows Phone® 8 -mobiilisovellusta vuotuisessa käyttäjäkonferenssissaan. Sovellukset (Expenses ja Time Entry) on suunniteltu nopeuttamaan tallentamista sekä parantamaan kentälle olevien työntekijöiden ajan ja kustannusten seuraamisen tarkkuutta ja tehokkuutta. Sovellukset on erityisesti suunniteltu hyödyntämään Windows Phone 8:n suunnitteluelementtejä ja käyttäjäkokemuksia sekä antamaan IT-organisaatioille joustavuutta tukien yhä liikkuvampaa työvoimaa ja yhä yleisempiä BYOD-strategioita. Tutkijoiden mukaan noin 30 prosenttia globaalista työvoimasta luottaa puhelimeen ja tablettiin saadakseen työnsä tehtyä kentällä. Lisäksi 80 prosenttia työntekijöistä suorittaa ainakin osan töistään säännöllisesti muualla kuin toimistolla.

Windows App Storen kautta ladattavissa olevat, kosketusoptimoidut uudet sovellukset integroituvat sekä Epicor ERP- että Epicor iScala -ohjelmistojen kanssa. Sovellusten kautta työntekijät voivat keskittyä aktiivisesti tuottamaan tulosta, sen sijaan että he kirjoittelevat muistiinpanoja ja myöhemmin keräävät tiedot kasaan. Usein matkalla jotain unohtuu tai tarkkuus on puutteellista. Sovellusten käyttö ajan ja kustannusten seuraamiseen ja raportoimiseen virtaviivaistaa laskutusta, parantaa kassavirtaa sekä antaa selkeitä aikaleimattuja merkintöjä ja tositteita tarpeen tullen, mikä on usein olennainen osa asiakastyytyväisyyden kannalta.

Expenses ja Time Entry -sovellukset ovat käyttäjien Windows 8 -puhelimissa ja niihin pääsee käsiksi kuvakkeen kautta. Sovellukset pitävät sisällään mm. kellokortteja, kuluseurannan lomakkeita, muistutuksia, muistioita, ilmoituksia sekä jakamiseen liittyviä elementtejä. Ohjelmisto huolehtii siitä, että aikaa ja kuluja rekisteröidään tavalla, joka takaa tarkan raportoinnin mahdollisimman pienellä vaivalla ja ajankäytöllä. Sovellusten kautta on helppoa muokata merkintöjä ja/tai liittää kuvia. Lisäksi ne tarjoavat nopean pääsyn yhteenveto- tai viitenäkymään yhdellä kosketuksella. Käyttäjät voivat katsella liitteitä (kuten kameran kautta otettuja kuvia kuiteista) koko näytöllä, hyödyntää suurennustoimintoa ja heillä on myös mahdollisuus kiinnittää ohjauspaneeli aloitusnäyttöön, josta se on helposti käytettävissä.

Windows Phone 8:n Epicor-sovellukset toimivat nykyisen Microsoftin® infrastruktuurin kanssa, helpottaen loppupään hallintotyötä sekä mahdollistaen yritysten olemassa olevien Microsoft-investointien käyttöhyödyn maksimoinnin. Sovellukset myös hyödyntävät Microsoftin kerroksellista tietoturvaa, joten yritykset voivat luottaa siihen, että sovellukset ovat tiukasti suojattuja.
– Liikkuvuus on keskeinen teknologiaelementti, joka voi uudelleen määritellä yrityksen. Kun jotkut yritykset ottavat liikkuvuuden avosylin vastaan, yhä useammat siirtyvät asteittain kohti mobiliteettia. Uudet sovellukset korostavat työntekijöiden mobiililaitteiden käytännöllisyyttä arvokkaana tukena laskutettavien tuntien, työntekijätuntien sekä asiakkaisiin liittyvien kulujen kirjaamiseen. Yhtä tärkeinä seikkoina erottuvat tuntihävikin poistaminen ja asiakaslaskutuksen tehostaminen, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

– Meillä on Epicorin kanssa vahva kumppanuushistoria. Pyrimme yhdistämään uusimmat Microsoft- ja Windows-teknologiamme ERP-innovaatioihin, jotta voimme tukea yrityksiä kaikkialla reaaliaikaisesti. Uudet sovellukset tarjoavat Epicorin asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää nykyisiä Microsoftin infraratkaisuja, jotta saavutetaan IT-hallinnan tehokkuuden maksimointi. Lisäksi kerroksittaiset tietoturvaedut vetoavat yrityksiin, joita kenties huolestuttaa muiden mobiilijärjestelmien mobiilisovellusten turvattomuus, toteaa Craig Dewar Microsoftilta.

Samsungin uutuusmalli kärkeen Soneran myydyimmissä puhelimissa

37917_8dad9aec905796e0

Samsung Galaxy S5 nappasi kärkisijan Soneran myydyimpien puhelinten listalla huhtikuussa. Applen iPhonet veivät seuraavat kärkisijat, ja Nokian Lumiat säilyttivät vahvan asemansa listalla.

Samsung saavutti historiallisen ykköstilan puhelinmyynnissä huhtikuussa, sillä tasaisen vahvasta myynnistä huolimatta Samsungin malli ei ole aikaisemmin ollut kuukauden myydyin puhelin Soneralla. Listalla ei muuten tapahtunut merkittäviä muutoksia, sillä Applen iPhonet säilyttivät paikkansa mitalisijoilla ja Nokian Lumia-sarjan mallit vahvistivat hieman asemaansa kärjen tuntumassa.

Sonera Tukun myydyimmät puhelimet huhtikuussa (suluissa sijoitus maaliskuussa)

1. ( – )  Samsung Galaxy S5
2. (2.)   Apple iPhone 5S
3. (1.)   Apple iPhone 4S
4. (5.)   Nokia Lumia 925
5. (9.)   Nokia Lumia 520
6. (3.)   Nokia Lumia 625
7. (4.)   Samsung Galaxy Trend Plus
8. (8.)   Samsung Galaxy S4 Mini
9. (6.)   Nokia 301
10. (7.) Samsung Galaxy S4 4G+

”Samsung Galaxy S5:n vahva nousu listalle osoittaa, että suomalaiset seuraavat tarkasti matkapuhelinten kehitystä, ja uusille huippumalleille löytyy heti kiinnostuneita ostajia. Älypuhelinmarkkinan ja mobiilinetin kehitys jatkuu erittäin lupaavana, sillä 4G-valmius ja monipuoliset älypuhelinominaisuudet alkavat olla oletustaso uutta puhelinta hankittaessa”, sanoo Soneran laiteliiketoiminnasta vastaava Markku Saranpää.

DNA:n myydyimmät puhelimet huhtikuussa 2014

8b87e211-61f2-40d4-ad51-ae704842aeab-email

Huhtikuussa DNA:n myydyimpien puhelimien listan kärkisijan otti Samsung Galaxy Trend Plus ja heti kakkossijalle ponkaisi uutuuspuhelin Samsung Galaxy S5. Kymmenen myydyimmän puhelimen listalle mahtui Samsungilta kuusi sekä Nokialta ja Applelta kummaltakin kaksi mallia.

DNA:n huhtikuun kärkikymmenikössä tapahtui muutoksia lähinnä vain puhelinten keskinäisessä järjestyksessä. Ainoastaan yksi malli – Nokia Lumia 625 – jäi listalta, ja uutena listalle ponkaisi Samsungin uutuus Samsung Galaxy S5. Huhtikuun 11. päivänä myyntiin tullut Samsungin uusi lippulaivapuhelin nousi heti myyntitilaston kakkossijalle.

“Samsung Galaxy S5 noudattaa älypuhelinkaupassa viime aikoina vallalle noussutta trendiä: uutuuksilla on nykyisin tapana mennä heti aivan myyntilistan kärkisijoille, ja vasta tulevat kuukaudet näyttävät, miten puhelin sijoittuu myyntitilastoissa pidemmän päälle. Kesän edetessä tiedämme, onko Samsung onnistunut tuomaan markkinaan uuden kestosuosikin”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Toinen tämän hetken trendi on uuden tulemisen kokenut puhelinten varustelu: “Puhelinten värikuoria, suojakoteloita ja -pusseja myytiin aikoinaan paljonkin, mutta sitten seurasi kausi, jolloin ne eivät olleet kovasti muotia. Nyt erilaiset kuoret, pussukat, suojakalvot ja muut vastaavat tarvikkeet ovat jälleen erittäin kysyttyjä, ja kuluttajat haluavat paljon vaihtoehtoja”, Aavikko kertoo.

Nousussa ovat myös päälle puettavat ns. wearables-tuotteet, jotka hyödyntävät mobiiliverkkoja. Samsung toi huhtikuussa markkinoille uuden Gear 2 -älykellon ja urheilukäyttöön tarkoitetun Gear Fit -mallin, jotka kommunikoivat älypuhelimen kautta. Monipuolisin toiminnoin varustetuista älykelloista voi myös lukea viestit ja niillä voi jopa puhua.

Tabletit käyvät kesän kynnyksellä vilkkaasti kaupaksi. Uusimmissa malleissa on jopa 12 tuuman näyttö. Tablettia voi käyttää täyspainoisesti esimerkiksi opiskelussa, kun sen varustaa kätevällä langattomalla näppäimistöllä ja hiirellä – tabletti onkin toivottu ja tervetullut lahja esimerkiksi koulunsa päättävälle ja opiskelujaan aloittavalle.

DNA:n myydyimmät puhelimet huhtikuussa 2014

1. Samsung Galaxy Trend Plus
2. Samsung Galaxy S5
3. Apple iPhone 4s
4. Apple iPhone 5s
5. Samsung Galaxy S4 4G+
6. Samsung Galaxy S4 mini
7. Nokia Lumia 520
8. Nokia 208
9. Samsung Galaxy Ace 3 4G
10. Samsung Galaxy S III 4G

Elisan huhtikuun myydyimmät puhelimet: Nokia-Microsoft-tilanteen epävarmuus näkyi myyntitilastoissa

657-180x180-medium

Yritysten puhelinostoissa näkyi vuoden alkupuoliskolla Nokian tilanteen epävarmuus. Kuluttaja-asiakkaat valitsevat nyt edullisia perusälypuhelimia.

– Yrityspuolen puhelinmyynnissä näkyi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä selvästi Nokian tilanne. Windows-puhelimien myynnin vahva kasvu pysähtyi Microsoft-Nokia-tilanteen epävarmuuden vuoksi. Nyt kun Microsoft-kauppa on vihdoin selvä, on mielenkiintoista nähdä, miten se vaikuttaa tilanteeseen. Toki odotamme mielenkiinnolla myös uusia malleja niin Microsoftilta kuin muiltakin toimijoilta, toteaa johtaja Jorma Niemelä Elisan yritysasiakasyksiköstä.

Kuluttaja-asiakkaiden huhtikuun myydyimpien puhelimien listalla on havaittavissa edullisten älypuhelimien suosio.

– Älypuhelimien arkipäiväistymisen myötä kuluttajien hintakriittisyys on kasvanut. Tällä hetkellä ostetaan edullisia perusälypuhelimia, joiden ominaisuudet pitkälti vastaavat lippulaivamallien ominaisuuksia. Kyse on myös siitä, että kuluttajat osaavat valita itsellensä sopivimman laitteen, eivätkä maksa turhasta, kertoo henkilöasiakasyksikön liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi Elisalta.

Hintakriittisyyden seurauksena myytävien laitteiden keskihinta on pudonnut selvästi viime kevääseen nähden.

– Keskihintaan vaikuttaa myös se, että vuoden alkuneljänneksen aikana ei tullut merkittäviä uusia laitteita markkinoille. Lähikuukausina on luvassa useita uusia laitteita eri hintaluokkiin, sanoo liittymäliiketoimintajohtaja Korpi.

Elisan henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet huhtikuussa 2014:
Samsung Galaxy Trend Plus
Nokia Lumia 520
Apple Iphone 5s
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S4
Nokia Lumia 1020
Nokia 301
Apple Iphone 4s
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Ace 3
Nokia Lumia 925
Samsung Galaxy S Iii 4g
Samsung Galaxy Xcover Ii
Htc One M8

Elisan yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet huhtikuussa 2014:
Nokia 301
Nokia 301
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 925
Apple iPhone 5S
Nokia Lumia 520
Samsung Xcover 271
Samsung Galaxy S5
Nokia Lumia 1320
Samsung Galaxy Xcover 2
Nokia Lumia 1020
Jablocom Gdp-04i 3g
Samsung Galaxy S 4 +
Apple Iphone 4S
Samsung Galaxy S 4 Active
Samsung Galaxy S 4 Mini