Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

LG G2 Mini myyntiin Suomessa

8481023f-e200-4141-8bfa-7003289edc7d-main_image

LG G2 Mini

Tyylikäs muotoilu, Rear Key -painikkeet ja älykkäät toiminnot, kuten uusi Knock Code -lukitustoiminto, tarjoavat huippuluokan älypuhelinkokemuksen LG:n keskihintaisessa ja kompaktinkokoisessa G-sarjan matkapuhelimessa.

HELSINKI, 16. huhtikuuta 2014 – LG G2 Mini saapuu nyt Pohjoismaiden markkinoille. G2 Mini on LG:n huippuälypuhelinten G-sarjan ensimmäinen kompaktinkokoinen malli, ja se esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa helmikuussa. Kooltaan pienempi ja hinnaltaan edullisempi G2 Mini tuo LG G2 -huippumallin paljon kehutut toiminnot ja muotoilun suuren yleisön ulottuville.

Kuten muissakin G-sarjan malleissa myös G2 Minissä on LG:n älykäs Rear Key -ratkaisu, eli painikkeet on sijoitettu puhelimen taakse. Koska sivuilla ei ole fyysisiä painikkeita, näyttö ulottuu aivan puhelimen reunaan, joten pieneenkin puhelimeen mahtuu suuri näyttö. LG G2 Minin 4,7 tuuman IPS-näyttö, 2440 mAh:n irrotettava akku, neliytiminen prosessori ja Android 4.4 KitKat takaavat erinomaisen multimediakokemuksen. Malli sopii kuluttajille, jotka haluavat keskihintaisen, pienikokoisen ja minimalistisen mutta silti tehokkaan älypuhelimen.

– Muodoltaan kompaktimpi ja hinnaltaan edullisempi G2 Mini tuo suositun G-sarjan toiminnot laajemman kohderyhmän ulottuville, kertoo Susanne Persson, LG Electronicsin älypuhelimista vastaava asiantuntija Pohjoismaissa. – Puhelimessa on muun muassa älykkäät ja käyttökokemusta parantavat toimintomme Knock Code, Quick Memo ja Guest Mode. Lisäksi olemme onnistuneet pakkaamaan pieneen kokoon 4,7-tuumaisen näytön, joten tuntuma on pienen puhelimen mutta käyttökokemus suuren näytön etenkin multimediatoimintoja, sosiaalisen median sovelluksia ja mobiilipelejä käytettäessä.

Knock Code ensimmäisenä Pohjoismaissa 
Yksi G2 Minin älykkäistä ominaisuuksista on uusi näytön lukitustoiminto Knock Code, jonka avulla näytön voi herättää lepotilasta ja lukita helposti ja turvallisesti yksinkertaisen näpäytyskuvion avulla. Knock Code -toiminnossa käyttäjä esimerkiksi pin-koodin tai graafisen lukituskoodin käyttämisen sijaan näpäyttää itse valitsemansa henkilökohtaisen avauskoodin lähes mihin kohtaan näyttöä tahansa. Koodi muodostuu 2–8 napautuksesta, ja mahdollisia yhdistelmiä on yli 86 000. Knock Code -toimintoa esitellään myös oheisessa videossa: http://goo.gl/8S9Efm.

Tekniset tiedot Prosessori: Snapdragon 400, 1,2 GHz Qualcomm Quad-Core Näyttö: 4,7-tuumainen qHD IPS (960 x 540) Muisti: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD-korttipaikka 32GB asti Kamera: takana 8.0 MP / edessä 1.3 MP Akku: 2 440mAh (irrotettava) Käyttöjärjestelmä: Android 4.4 KitKat Koko: 129,6 x 66,0 x 9,8 mm Paino: 121g Verkko: 4G LTE Cat. 4, HSPA+ 21Mbps Langaton yhteys: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC Värit: musta, valkoinen Muuta: mm. Knock Code, KnockOn, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window -kotelo.

Saatavuus
LG G2 Mini on saatavissa nyt mustana ja valkoisena, ja sen verollinen suositushinta on 299 euroa.

Samsung Galaxy S5 vihdoin kaupoissa

Galaxy-S5-video-1

Samsung Galaxy S5:n myynti alkaa Suomessa perjantaina 11. huhtikuuta. Samsungin uusi lippulaivapuhelin keskittyy perusasioihin ja siihen mikä on käyttäjälle tärkeintä.

Helsinki, 10. huhtikuuta 2014 – Uusi Samsung Galaxy S5 pakkaa samaan pakettiin erinomaisen kameran, nopeat yhteysominaisuudet ja monipuoliset hyvinvointiominaisuudet. Galaxy S5 on vesi- ja pölytiivis ja siinä on kattavat turvaomaisuudet.

– Galaxy S5 keskittyy asiakkaidemme toiveisiin. Siksi olemme lisänneet turvallisuutta sormenjälkisensorilla, parantaneet ja yksinkertaistaneet kameraa. Koska asiakkaamme viettävät usein aktiivista elämää, varmistimme että puhelin on vesi- ja pölytiivis, sanoo Samsungin mobiililaitteiden myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsungin tuotteet on tarkoitettu tekemään arkipäivän askareista helpompia. IP67-suojaluokitus  takaa että puhelin on pölytiivis ja hetkellisen upotuksen veteen. Päivitetty S-Health ja sisäänrakennettu sykemittari tekevät puhelimesta täydellisen treenikaverin. Sormenjälkisensori mahdollistaa ostosten tekemisen helposti ja turvallisesti.

Galaxy S5:ssä on monia älykkäitä ominaisuuksia. Ultra Power Saving -toiminto muuntaa näytön mustavalkoiseksi, sulkee tarpeettomat toiminnot ja pidentää valmiustilan akkukestoa huomattavasti. Laturin unohtaminen kotiin ei ole enää suuri ongelma.

Uusien Gear-mallien myynti alkaa myös 11. huhtikuuta. Kauppoihin saapuvat Gear 2, Gear 2 Neon lisäksi Gear Fit, joka on maailman ensimmäinen erityisesti liikkujille suunniteltu kaarevalla AMOLED-näytöllä varustettu älykello.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S5 on varustettu 2.5GHz neliydinsuorittimella ja FullHD-näytöllä. Käyttöjärjestelmä Android 4.4.2 (Kitkat). BT 4.0, WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2×2), USB 3.0, NFC, IR Remote. 2 GB RAM-muistia. 16/32 GB* tallennustilaa + microSD-muistikorttipaikka (tuki 128 GB asti). Akku 2800mAh. Galaxy S5, Gear 2, Gear 2 Neo ja Gear Fit saapuvat kauppoihin 11. huhtikuuta. Suositushinnat: Galaxy S5: 699€, Gear 2: 349€, Gear 2 Neo: 249€, Gear Fit: 249€.

*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.

Galaxy Ace Style on Samsungin edullinen SoMe-puhelin

Ace Style_Black_1

Helsinki, 9. huhtikuuta 13 – Samsungin uusi Galaxy Ace Style saapuu Suomeen tyylillä. Helppokäyttöinen ja fiksu älypuhelin on ihanteellinen kumppani paljon aikaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagrammissa viettäville.

Puhelimen käyttöliittymä on suunniteltu tekemään sisällön jakamisesta ja sosiaalisesta viestimisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Galaxy Ace Stylessa on erinomaisella automaattitarkennuksella varustettu viiden megapikselin kamera, jolla saa selkeitä kuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Se osaa myös tallentaa videokuvaa FullHD-tarkkuudella.

Ace Style_White_5

– Samsung luo teknologiaa kaikenlaisille ihmisille ja kaikenlaisiin tarpeisiin, budjetista riippumatta. Galaxy Ace Style on puhelin aktiivisille ihmiselle, jotka haluavat erinomaiset älypuhelintoiminnot edulliseen hintaan, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Ace Styessä on 1,2 GHz:n tuplaydinsuoritin ja WVGA-näyttö (800×480).  Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (KitKat). Yhteysominaisuuksiin lukeutuu Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n ja NFC (UICC). Laitteessa on 512 MB RAM-muistia ja 4 GB sisäinen sisäinen tallennustila* ja tuki jopa 64 GB muistikorteille. Akku 1500 mAh. Laite saapuu Suomessa myyntiin toukokuussa ja sen suositushinta on 169 €.

*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.

Elisan maaliskuun myydyimmät puhelimet: Valitse uusi puhelin nyt oikein

657-180x180-medium

Älypuhelinten osuus kasvaa edelleen myydyimpien puhelinten listalla.  Uutta puhelinta ostaessa kannattaa nyt olla valppaana ja varmistaa, että puhelin tukee modernia ja nopeaa 4G-tekniikkaa.

Applen iPhone ja Nokian sekä Samsungin älypuhelimet jatkavat kärkipaikkojen pitämistä maaliskuun myydyimpien puhelinten listalla. Enemmistö myydyistä, uusista puhelimista on jo älypuhelimia, jotka tukevat 4G-tekniikkaa eli neljännen sukupolven mobiilitekniikkaa.

Nopeat 4G-yhteydet yleistyvät tänä vuonna laajalti ja nopeasti. Jatkuvasti verkkoihin investoivan Elisan tavoitteena on rakentaa 4G-verkosta yhtä kattava kuin nykyinen 3G-verkko. Huippunopea yhteys lisää muun muassa käyttömukavuutta, kun älypuhelinta tai tablettia käytetään vaikkapa videoiden katseluun, musiikin kuuntelemiseen tai sosiaalisen mediassa toimimiseen. Yhtä lailla nopeat yhteydet nopeuttavat yritysten erilaisten hyötykäyttösovellusten käyttämistä.

– Hinta-laatusuhde on tällä hetkellä kuluttajille todella tärkeä asia. Rahalle halutaan vastinetta niin yritys- kuin henkilöasiakkaiden puolella, kertoo henkilöasiakasyksikön liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi Elisalta.

Uutta puhelinta ostaessa kannattaa nyt olla valppaana, sillä on tärkeää varmistaa uuden puhelimen tukevan nopeaa 4G-tekniikkaa.

– Kolmannen sukupolven mobiilitekniikkaa tukevat puhelimet saattavat hintansa puolesta houkutella, mutta niillä pystyy hyödyntämään vain 3G-yhteyksiä. Kannattaa siis olla tarkkana, jotta pystyy hyödyntämään uutta nopeaa tekniikkaa, neuvoo mobiilipalvelujen liiketoimintajohtaja Petteri Svensson Elisan yritysasiakasyksiköstä.

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa puhelimen näytön kokoon, varsinkin jos puhelimella on tarkoitus käyttää yritysmaailman hyötykäyttösovelluksia. Myös kuluttajille suunnattujen palveluiden ja sovellusten käytössä puhelimen näytön koolla on entistä suurempi merkitys.

Henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2014:

Apple iPhone 5s

Samsung Galaxy Trend Plus

Samsung Galaxy S4 Mini

Nokia Lumia 520

Samsung Galaxy S4

Nokia 301

Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Ace 3

Samsung Galaxy S III

Nokia Lumia 925

Apple iPhone 4s

Nokia Lumia 1020

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Xcover II

Samsung C3595

Yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2014: 

Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Young

Nokia Lumia 925

Nokia 301

Apple iPhone 5s

Samsung Galaxy S 4 +

Nokia Lumia 520

Nokia Lumia 1320

Huawei F610

Samsung Galaxy Xcover 2

Samsung Galaxy S 4 Active

Nokia Lumia 1020

Samsung Galaxy S 4 MINI

Samsung Xcover 271

Nokia 208

DNA valitsi Ericssonin 4G-kumppanikseen

583-180x180-medium

DNA ja Ericsson ovat tehneet sopimuksen, jonka perusteella Ericsson on alkanut rakentaa DNA:lle sen ainoana kumppanina uutta, maanlaajuista 4G/LTE 800 MHz -verkkoa. Ericsson myös laajentaa ja parantaa DNA:n olemassa olevia 4G-, 3G- ja 2G -verkkoja.

”Olemme tyytyväisiä, että voimme jatkaa läheistä yhteistyötämme Ericssonin kanssa ja laajentaa korkealaatuiset mobiililaajakaistapalvelumme kattamaan alueita myös suurimpien kaupunkialueiden ulkopuolella. Samaan aikaan, kun 4G LTE -verkkoa rakennetaan, myös 3G-verkon kattavuutta parannetaan niin, että se tavoittaa tämän vuoden aikana 99 prosenttia väestöstä, mikä on lähes saman verran kuin nykyinen GSM-kattavuus”, kertoo DNA:n teknologiajohtaja Tommy Olenius.

Ericsson valjastaa DNA:n käyttöön viimeisimmät multi-standard RBS 6000 -tuoteperheen tukiasemansa ja verkonhallintaratkaisunsa. Lisäksi Ericsson tarjoaa DNA:lle verkon käyttöönottopalvelut kuten asennuksen, rakennustyöt, integroinnin, käyttöönoton ja niihin liittyvän projektinhallinnan. Ericsson hoitaa myös ohjelmistojen ja laitteistojen ylläpidon.

“Maanlaajuisesti toimivat, nopeat verkkoyhteydet ovat avainroolissa, kun kehitämme Suomea verkottuneeksi yhteiskunnaksi. Suomessa mobiiliverkkojen rooli korostuu, kun palvelut halutaan jokaisen ihmisen käyttöön harvaan asutussa maassamme. DNA on panostanut merkittävästi liikkuvaan laajakaistaan. Olemme iloisia, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu ja voimme toimittaa erittäin nopean mobiiliverkon mahdollisimman monen käytettäväksi”, sanoo Suomen Ericssonin toimitusjohtaja Olli Sirkka.

DNA LTE -verkon on tarkoitus kattaa 80 prosenttia Suomen väestöstä vuoden 2014 loppuun mennessä. Tämä parantaa yhteyksiä erityisesti haja-asutusalueilla Suomessa. Kaupunkialueiden ulkopuolella asuvat ihmiset hyötyvät myös olemassa oleviin 3G- ja 4G-verkkoihin tehtävistä parannuksista.

Ericsson on LTE-teknologian markkinajohtaja. Nykyään 50 prosenttia maailman LTE-älypuhelinliikenteestä kulkee Ericssonin verkoissa, mikä on yli kaksi kertaa enemmän kuin lähimmällä kilpailijalla.