Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

F70 on tuore lisäys LG:n edullisten 4G-puhelimien F-sarjaan

print_Va7Ug4Bir4

LG Electronics esittelee vuoden 2014 Mobile World Congressissa uuden 4G-puhelimen LG F70, joka on uusin lisä yhtiön keskihintaisiin älypuhelimiin. LG F70 on viime vuonna lanseeratun suuren yleisön 4G-puhelimen, LG Optimus F5 -mallin seuraaja. F70-mallissa on edeltäjäänsä suurempi näyttö, tehokkaampi akku ja joukko älykkäitä toimintoja, jotka tekevät puhelimen käyttämisestä sekä helppoa että hauskaa.

– Vuonna 2013 lanseerasimme LG Optimus F5 -mallin, ensimmäisen koko kansan 4G-puhelimemme. Nyt olemme erittäin iloisia voidessamme esitellä F-sarjan seuraavan mallin, LG F70. Puhelimessa on 4,5-tuuman näyttö, Android KitKat-käyttöjärjestelmä ja erittäin tehokas akku. Voit siis nauttia 4G-yhteydestä ja käyttää puhelimen toimintoja pidemmällä latausvälillä, kertoo Susanne Persson, LG Electronicsin älypuhelimista vastaava asiantuntija Pohjoismaissa.

LG F70 on täydellinen puhelin käyttäjälle, joka haluaa kohtuuhintaisen ja tyylikkään 4G-älypuhelimen suurella näytöllä. Viiden megapikselin kamera ja 4,5-tuuman näyttö sopivat täydellisesti valokuvaamiseen ja kuvien katselemiseen sekä suoratoistoon ja netissä surffailuun nopeassa 4G-verkossa. Mallissa on tehokas 2440 mAh akku, jonka ansiosta puhelimella voi soittaa, katsella elokuvia ja surffailla pidempään 4G-verkossa.

Helpompi ja hauskempi älykkäillä toiminnoilla

LG F70 on varustettu LG:n uudella Knock Code -toiminnolla, joka on kehitetty LG G2:n, G Padin ja G Flexin KnockOn-toiminnosta. Knock Code -toiminnolla käyttäjä voi herättää sekä avata puhelimen napauttamalla neljään eri kohtaan näytöllä. Käyttäjä voi itse valita käyttääkö KnockOn- vai Knock Code -toimintoa. Luonnollisesti LG F70 -mallissa on myös muut vuoden 2014 suositut toiminnot, kuten Guestmode, QMemo, QuickRemote ja Plug&Pop. GuestModella voit asettaa puhelimeesi kaksi erilaista graafista lukituskuviota. Yksi kuvio avaa puhelimen kokonaan, kun taas toinen kuvio avaa puhelimen rajoitettuun käyttöön. Näin voit esimerkiksi antaa lastesi leikkiä puhelimella ilman, että he surffaavat sopimattomilla nettisivuilla. Voit myös antaa puhelimesi lainaan niin, että sillä voi soittaa, mutta ei katsella sinun tekstiviestejäsi tai sähköpostejasi.

Mukautettu käyttöjärjestelmä älypuhelimeen tottumattomille

LG F70 on varustettu myös vaihtoehtoisella, mukautetulla käyttöjärjestelmällä, joka on helppokäyttöinen älypuhelimiin tottumattomille. Älypuhelimen käyttöön siirtyminen on helpompaa, koska mukautettu käyttöjärjestelmä on suunniteltu toimimaan kuten vanhemmat matkapuhelimet. Käyttäjä voi siis valita modernin älypuhelinkäyttöjärjestelmän ja yksinkertaisen matkapuhelinkäyttöjärjestelmän välillä.

Sitä mukaa kun lataamisesta tulee nopeampaa, etenkin 4G-verkossa, lisääntyy muistin tarve kuville, elokuville ja muulle sisällölle puhelimessa. LG F70 -mallissa on 4 GB käyttömuistia, jota voi helposti kasvattaa 32 GB:llä erikseen ostettavalla Micro SD -kortilla.

Hinta ja saatavuus
LG F70 -mallin arvioidaan olevan saatavilla vuoden 2014 toisella neljänneksellä. Hinta- ja saatavuustiedot ilmoitetaan lähempänä julkistusta*.

Tekniset tiedot*

Prosessori: 1.2GHz Quad Core
Verkko: HSPA+ 42Mbps (900/1900/2100), Cat.4 LTE (800/1800/2600)
Näyttö: 4,5-tuuman IPS WVGA (800 x 480)
Kamera: 5.0MP AF, jossa LED-salama (+ eteen suunnattu VGA-kamera)
Muisti: 4 GB eMMC (Micro SD aina 32 GB asti)/1 GB RAM
Langaton yhteys: A-GPS, Wi-Fi. Bluetooth 4.0, USB 2.0 High Speed, NFC, DLNA
Akku: 2440mAh
Käyttöjärjestelmä: Android 4.4 KitKat
Väri: valkoinen tai musta

*Teknisiin tietoihin, ominaisuuksiin ja saatavuuteen voi vielä tulla muutoksia julkistuksen yhteydessä.

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 87 000 työntekijää 113 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2012 oli 44,22 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan viiteen liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance sekä Air Conditioning & Energy Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG on vuoden 2013 ENERGY STAR -kumppani. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,7 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company on maailmanlaajuisesti johtava matkaviestinnän yritys. Edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivista muotoilua hyödyntämällä yritys luo tuotteita, joiden kokonaisvaltainen käyttökokemus helpottaa kuluttajien arkea ympäri maailmaa. 4G Long Term Evolution (LTE) -tekniikan johtavana kehittäjänä yhtiö on sitoutunut luomaan uraauurtavaa LTE-tekniikkaa, vastatakseen kuluttajien tarpeisiin korkealaatuisilla, yhtiön LTE-patentteihin ja tekniseen osaamiseen perustuvilla LTE-tuotteilla. Lisätietoja: www.lg.com.

Sony Xperia Z2 – uusi lippulaivaälypuhelin kaikilla herkuilla

8afc9c1e22f32b06_800x800ar

Tänään 24. helmikuuta esitellään Sonyn uusi Sony Xperia Z2: vedenpitävä lippulaivaälypuhelin, jossa uusi näyttöteknologia yhdistyy viimeisimpään prosessoritekniikkaan sekä kameraan, jolla voi kuvata 4K-materiaalia.

Sony Xperia Z2 -älypuhelimessa yhdistyy Sonyn paras osaaminen. Se on veden- ja pölynkestävä älypuhelin, jolla pystyy kuvaamaan uuden HD-muodon mukaisella 4K-tarkkuudella. 20,7 megapikselin kuvakennon, Sonyn palkitun G-optiikan ja BIONZ-kuvaprosessorin ansiosta kuvien ja videoiden värit erottuvat upeasti ja kuvausjälki on terävää jopa heikoissa valaistusolosuhteissa. Uudella hidastustoiminnolla voi kuvata 120 kuvaa sekunnissa ja nähdä maailmaan aivan uudesta näkökulmasta.

Xperia Z2 -älypuhelimessa on suuri 5,2 tuuman näyttö mistä huolimatta puhelin on edeltäjänsä kapeampi. Puhelimessa käytetty uusi näyttötekniikka on peräisin Sony BRAVIA -televisioista, mikä on ensimmäisen kerran, kun matkapuhelimessa on käytetty yhtä edistynyttä tekniikkaa. Näyttö on optimoitu antamaan puhelimeen laajemman väripaletin, huipputerävän kuvan ja laajan katselukulman.

– Xperia Z2 -älypuhelimen myötä olemme vieneet Z-sarjan aivan uudelle tasolle. Jo ennestään erinomainen älypuhelin on parannettu kaikilla osa-alueilla. Puhelimen myötä vahvistamme johtoasemaa vedenpitävien älypuhelimien markkinoilla. Lopputulos on tinkimätön elämys, joka henkii Sonya alusta loppuun, kertoo Sony Mobilen pohjoismaiden markkinapäällikköOla Lilja Molén .

Älypuhelinten viimeisintä prosessoriteknologiaa

Käyttäjäkokemuksen maksimoimiseksi Sony Xperia Z2 on varustettu maailman nopeimmalla älypuhelinprosessorilla: Qualcomm Snapdragon 801, 2.3 GHz quad-core Krait CPU ja 4G LTE. Päivitetty Adreno 330 -näytönohjain antaa lisävoimaa vaativille 3D-peleille.

Täynnä musiikkia ja elokuvia

Xperia Z2 -älypuhelimessa on jo valmiiksi kattava viihdetarjonta, kun sen ensimmäisen kerran laittaa päälle. Kaikki puhelimen omistajat saavat eksklusiivisen katseluoikeuden kuuteen Sony Picturesin pitkään elokuvaan, muun muassa palkittuun Captain Philipsiin. Lisäksi puhelimen mukana tulee 30 päivän ilmainen kokeiluaika Music Unlimited -palveluun.

Älyranneke kaupan päälle

Julkaisua seuraavilla viikoilla Xperia Z2 -älypuhelimen mukana tulee SmartBand -älyranneke ilman lisämaksua. SmartBand SWR10 -älyranneke on uudenlainen laite, jonka avulla voi seurata kaikkea, mitä omassa elämässä tapahtuu. Esimerkiksi Lifelog-sovelluksen avulla ranneke kertoo, monta askelta on ottanut päivän aikana ja miten on nukkunut yöllä. Lifelogin avulla näkee myös kuinka kauan on viettänyt aikaa Facebookissa, mitä kappaleita on kuunnellut ja missä hieno kuva on otettu. Kaikki tieto näkyy helposti ja ymmärrettävästi sovelluksesta.

Huippulaatuinen ääni ja kuva

Xperia Z2 -älypuhelimen 4K-kuvalaadun pariksi Sony julkistaa myös lisävarusteeksi STM10-stereomikrofonin. Mikrofoni hyödyntää samaa tekniikkaa, jota käytetään Sonyn edistyneissä videokameroissa. Laadukkaan äänen nauhoittamisen mahdollistaa puhelimen kuulokeliitäntään lisätty ylimääräinen yhteys.

Viihdettä ilman keskeytyksiä

Yhdessä lisävarusteena saatavien Sonyn MDR-MC31EM-kuulokkeiden kanssa jopa 98 prosenttia kaikesta taustamelusta suodattuu pois. Näin ollen häiriötön musiikin kuuntelu tai elokuvan katselu on mahdollista esimerkiksi kolisevassa junassa tai meluisassa lentokoneessa.

Xperiaan vaihtaminen on helpompaa kuin koskaan

Xperia Transfer Mobilen ansiosta vaihtaminen Xperiaan iPhonesta tai toisesta Android-puhelimesta on nyt helpompaa kuin koskaan. Ilman, että laitteita tarvitsee välissä yhdistää tietokoneeseen, siirtyvät kaikki yhteystiedot, kuvat, selaimen suosikit, sovellukset, viestit ja paljon muuta joko langattomasti NFC-yhteydellä tai kaapelilla suoraan vanhasta puhelimesta uuteen Xperiaan.

Xperia Z2 -älypuhelimen kanssa voi jättää laturin kotiin

Xperia Z2 -älypuhelimessa on 3200 mAh akku, joka antaa luokkansa parhaan akunkeston. Lisäksi akun kestoa voi pidentää käyttämällä STAMINA-tilaa, joka sulkee automaattisesti taustalla käynnissä olevat prosessit ja sovellukset näytön kytkeytyessä pois päältä.

Sovelluksilla kamera fiksummaksi

Xperia Z2 kehittää käyttäjänsä valokuvaus- ja videokuvaustaitoja tarjoamalla joukon viihdyttäviä ja käyttännöllisiä sovelluksia, jotka on sisällytetty suoraan kameran käyttöliittymään. Info-eye, Social live, Timeshift burst -sovellusten lisäksi puhelimen mukana tulee myös seuraavat viisi sovellusta. Lisää sovelluksia löytyy ladattavana Google Play -sovelluskaupassa:

 • Hidastus
  Timeshift Video -sovelluksella voi kuvata 120 kuvaa sekunnissa. Jo etukäteen voi päättää, missä kohtaa videota nopeus muuttuu. Toiminto toimii jopa veden alla.
 • Tee kokeita tehosteilla
  Creative Effect -toiminto tarjoaa valikoiman erilaisia reaaliaikaisia suodattimia, joita voi laittaa kuvien ja videoiden päälle. Sovelluksella voi muuttaa värejä, luoda peili- tai liiketehosteen.
 • Kaunis sumennus
  Background defocus on sovellus, jonka avulla taustan voi sumentaa säilyttäen kuvan kohteen terävänä. Tämä on mahdollista siten, että kamera ottaa kaksi kuvaa, tarkan ja epätarkan, jotka se yhdistää.
 • Lisätyllä todellisuudella (Augmented reality) hauskempi todellisuus
  AR-tehoste on nyt päivitetty uusilla, hauskoilla animaatioilla ja äänillä, jotka voi asentaa Xperia Z2 -älypuhelimella otettujen kuvien ja videoiden sisään.
 • Jaa tunteesi videolla
  Vine Video -sovelluksen avulla on helppoa tallentaa ja jakaa lyhyitä videoita ilman, että erikseen sulkee kamerasovellusta. Sovellus toimii jopa veden alla.

Xperia Z2 -älypuhelimen kamerasovellukset ovat osa Sonyn nykyisiä ja tulevia yhteistyökumppaneita käsittävää ekosysteemiä. Ekosysteemi tuottaa jatkuvasti uusia hauskoja ja hyödyllisiä kuvauselämyksiä sovellusten muodossa suoraan kameran käyttöliittymässä.

Sony Xperia Z2 hyödyntää Android KitKat (4.4) -käyttöjärjestelmää. Puhelimen on saatavana mustana, valkoisena ja lilana. Sony Xperia Z2 -älypuhelin tulee suunnitellusti myyntiin Suomessa huhtikuussa.

Sony Xperia Z2 -älypuhelimen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Sony G-objektiivi, mobiililaitteille suunniteltu Exmor RS™ -kuvakenno (1/2,3 tuumaa, 20.7 megapikseliä) ja mobiililaitteille tarkoitettu BIONZ™-kuvaprosessori.
 • 120 kuvaa sekunnissa kuvausnopeus ja videoiden suorajakomahdollisuus Vine-kamerasovelluksella.
 • Yksinkertainen tiedonsiirto vanhasta Android- tai iPhone-puhelimesta Xperiaan™ Xperia™ Transfer -sovelluksella.
 • Vesi- ja pölytiivis (IP55 ja IP58). Näyttö karkaistua lasia ja alumiinirunko.
 • Tehokas 3200 mAh akku ja STAMINA Mode pidennettyyn akunkestoon.
 • 5,2 tuuman TRILUMINOS™-näyttö varustettuna mobiililaitteille tarkoitetulla X-Reality -ominaisuudella.
 • 4G och quad-core-processor, 2,3 Ghz med 3GB RAM.

Lista kaikista Sony Xperia Z2 -älypuhelimen ominaisuuksista löytyy täältä .

LG G2 MINI – ENSIMMÄINEN G-SARJAN KOMPAKTI MALLI

lg_g2_mini.88dee9ca-7084-4b5e-991f-4a4ebb95b06e-main_image

– LG:n G-sarja tulee yhä laajemman käyttäjäkunnan ulottuville, kun G2-huippumallista tuttu muotoilu ja älykkäät toiminnot yhdistyvät keskihintaisessa ja kompaktinkokoisessa G2 Mini -mallissa.

HELSINKI, 24. helmikuuta 2014 – LG Electronics esittelee vuoden 2014 Mobile World Congressissa (MWC) G-sarjan ensimmäisen kompaktinkokoisen älypuhelimen, G2 Minin. G2 Mini on pienempi versio LG G2 -huippumallista, ja se tuo G2-mallin paljon kehutut toiminnot ja muotoilun suuren yleisön ulottuville. G2 Minissä on isoveljensä tavoin innovatiivinen Rear Key -ratkaisu, eli painikkeet on sijoitettu puhelimen taakse. G2 Mini -mallilla LG tuo G-sarjan käyttöjärjestelmän suosikkitoiminnot, kuten KnockOn, Guest Mode ja Plug&Pop, suuremman kohderyhmän käyttöön.

– Keskihintaisessa G2 Minissä yhdistyvät G2-mallista tuttu käyttäjäkokemus ja kompakti koko. Näin miljoonat asiakkaamme voivat nauttia huippuluokan älypuhelinkokemuksesta. G2 Minissä moderni suunnittelu ja hyvä käyttäjäkokemus ovat täydellisessä tasapainossa – ilman kompromisseja suorituskyvyn suhteen, kertoo Susanne Persson, LG Electronicsin älypuhelimista vastaava asiantuntija Pohjoismaissa.

Kompakti ulkomuoto, suuri näyttö ja tehokas akku
Älypuhelinten näyttöjen koko on kasvanut tasaisesti. Huippumalleissa on vähintään 5-tuuman näytöt ja keskihintaisissa malleissa yleisin koko on noin 4,5-tuumaa. 4,7-tuuman näytöllä ja luokkansa parhaalla laitteistolla varustettu G2 Mini vastaa kuluttajien kysyntään käytännöllisestä ja kohtuuhintaisesta älypuhelimesta, jossa on huippuluokan laitteisto ja akku.

4,7-tuuman näyttö ja 2440 mAh akku ovat johtavia luokassaan. Kirkas IPS-näyttö sekä tehokas neliytiminen prosessori antavat ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen. G2 Mini on varustettu Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa tällä hetkellä parhaan Android-kokemuksen.

Hinta ja saatavuus
LG G2 Minin arvioidaan olevan saatavilla vuoden 2014 toisella neljänneksellä. Hinta- ja saatavuustiedot ilmoitetaan lähempänä julkistusta*.

Tekniset tiedot
*

 • Prosessori: 1,2 GHz Qualcomm Quad-Core
 • Näyttö: 4,7-tuuman qHD IPS (960 x 540)
 • Muisti: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD-korttipaikka 32GB asti
 • Kamera: takana 8.0MP / edessä 1.3MP
 • Akku: 2 440mAh (irrotettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 4.4 KitKat
 • Koko: 129,6 x 66,0 x 9,8mm
 • Paino: 121g
 • Verkko: 4G LTE Cat. 4, HSPA+ 21Mbps
 • Langaton yhteys: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC
 • Värit: musta, valkoinen (Pohjoismaissa)
 • Muuta: KnockCode, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window

*Teknisiin tietoihin, ominaisuuksiin ja saatavuuteen voi vielä tulla muutoksia julkistuksen yhteydessä.

Samsung esittelee mustan Galaxy S4:n ja Galaxy S4 minin

samsung-galaxy-s4-mini-black-edition-2

Helsinki, 12. helmikuuta 2014 – Samsung Galaxy S4 ja S4 mini saavat uudistetun ilmeen. Kokonaan mustat Black edition -mallit sujahtavat näyttävästi iltapuvun tai nahkatakin taskuun. Laitteiden takakansissa on nahkamainen rakenne, joka näyttää tyylikkäältä ja istuu tukevasti käteen.

–       Muotoilu on äärimmäisen tärkeä osa Samsungin tuotefilosofiaa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään laitteita, jotka sopivat jokaisen tyyliin ja budjettiin. Galaxy S4 Black edition tuo entistä enemmän valinnanvaraa S4-mallistoon ja Black edition -laitteet erottuvat näyttävästi joukosta, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Galaxy S4 ja Galaxy S4 mini Black edition tulevat myyntiin maaliskuun aikana ja niiden suositushinnat ovat:
629 € / 379 €.

ELISA: Matkaviestinnän yhdysliikennemaksut 2014-2015

logo

Elisa on sopinut muiden suomalaisten matkaviestinoperaattoreiden kanssa yhdysliikennemaksuista vuosille 2014-2015.

Matkaviestinoperaattorit noudattavat samaa yhdysliikennehintaa, joka on tällä hetkellä 2,8 senttiä minuutilta. 1.9.2014 yhdysliikennemaksu alenee 1,87 senttiin minuutilta, joka on voimassa 30.11.2015 asti.

Yhdysliikennehinnan muutoksella ei ole tulosvaikutusta ja se ei vaikuta Elisan vuoden 2014 tulosohjeistukseen eikä keskipitkän aikavälin tavoitteisiin.

Sonera sopimukseen muiden matkaviestinoperaattoreiden kanssa yhteenliittämismaksusta

37917_8dad9aec905796e0

TeliaSonera Finland Oyj on sopinut muiden matkaviestinoperaattoreiden kanssa matkaviestinnän yhteenliittämismaksusta. Operaattorit ovat noudattaneet tasahintaista yhteenliittämishinnoittelua joulukuusta 2009 lähtien. Nykyinen yhteenliittämismaksu on 2,8 snt/min.

Uusi yhteenliittämismaksu on 1,87 snt/min ajalle 1.9.2014 – 30.11.2015.

Sonera tarjoaa tietoliikenne- viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Palvelumme yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua. Yrityksille luomme kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun. Soneralla oli vuoden 2013 lopussa 4,5 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta Soneran palveluksessa työskentelee 3 500 henkilöä, ja yhtiö toimii noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. www.sonera.fi

Sonera on osa TeliaSonera-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa, Euraasian kehittyvillä markkinoilla Venäjä ja Turkki mukaan lukien, sekä Espanjassa.   www.teliasonera.fi

DNA: Matkaviestinnän yhdysliikennemaksut

8b87e211-61f2-40d4-ad51-ae704842aeab-email

DNA on sopinut Suomen muiden matkaviestinoperaattoreiden kanssa matkaviestinverkon laskevan liikenteen yhdysliikennemaksuista.

Uudet hinnat on sovittu vuoden 2015 marraskuun loppuun asti. Nykyinen hinta 2,8 snt/min muuttuu 1.9.2014 tasolle 1,87 snt/min.

Yhdysliikennemaksut ovat operaattoreiden toisiltaan perimiä tukkuhintaan perustuvia maksuja. Niillä ei ole suoraa vaikutusta vähittäis- eli asiakashintoihin.

Ensimmäisenä maailmassa – kotimaan puheluhinnat koko Euroopassa

87987979

Suomalainen PK-yritysten ICT-palveluihin keskittynyt AinaCom Oy julkistaa ensimmäisenä operaattorina koko Euroopan kattavan palvelupaketin – AinaEurope:n.

AinaEurope on odotettu palvelupaketti kansainvälisesti toimiville ja vientitoimintaa harjoittaville yrityksille. AinaEurope mahdollistaa Euroopassa matkustettaessa puheluiden soittamisen samaan hintaan kuin kotimaassa. Lisäksi AinaEurope tarjoaa datasiirron erittäin edullisesti – yli kolmasosan EU:n asettamaa operaattoreiden loppuasiakaslaskutushintaa halvemmalla.

”Halusimme tehdä liittymän, joka oikeasti tukee suomalaisia yrityksiä kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kansainvälisille markkinoille menemisessä” kertoo AinaCom Oy:n toimitusjohtaja Tomi Saario ja jatkaa ”Tämä on jatkoa aikaisemmin esitellylle menestyksekkäälle AinaUCX-viestintäratkaisullemme, joka myös tarjoaa yrityksille mahdollisuuden parantaa kilpailukykyään ja tuottavuuttaan sekä alentaa toimintakustannuksiaan niin Suomessa kuin kansainvälisestikin”.

AinaEurope-palvelupaketti on saatavilla kaikille AinaComin yritysasiakkaille.

www.ainacom.fi/ainaeurope

Kaareva LG G Flex saapuu Suomeen – suomalaisten älypuhelinfanien odotus palkitaan

print_a7iVk2gEuY

Suomalaisten älypuhelinfanien odotus palkitaan, kun LG Electronicsin maailmalla paljon huomiota herättänyt innovatiivinen ”phabletti” LG G Flex D955 saapuu Suomen markkinoille 14. helmikuuta. LG G Flex D955 on maailman ensimmäinen kaareva älypuhelin, jonka näyttö on taipuisa ja takakuori korjaa itse itsensä tasoittamalla ja hävittämällä normaalissa käytössä syntyvät naarmut. Laitteen innovatiivisiin uusiin tekniikoihin ja toimintoihin kuuluvat Real RGB -tekniikalla varustettu kaareva kuuden tuuman P-OLED-näyttö sekä KnockOn- ja Dual Window -toiminnot.

Kaareva älypuhelin seuraa kasvojen muotoa

LG G Flexin kaarevan muodon ansiosta puhelin noudattaa kasvojen kaarta, mikä parantaa äänenlaatua puhuttaessa huomattavasti, sillä mikrofoni on lähempänä suuta. Ergonomisen muodon ansiosta LG G Flex tuntuu paremmalta korvaa ja poskea vasten. Lisäksi lievä kaarevuus tekee mobiililaitteen käyttökokemuksesta paremman ja koukuttavamman esimerkiksi elokuvaa katsellessa tai mobiilipeliä pelattaessa.

– LG G Flex on täysin ainutkertainen malli älypuhelinmarkkinoilla, ja meistä on jännittävä nähdä, miten sen erottuva muotoilu ja ainutlaatuinen käyttäjäkokemus otetaan vastaan pohjoismaisilla markkinoilla, sanoo Susanne Persson, LG Electronicsin mobiililaitteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Itsensä korjaavan takakuoren ansiosta laite näyttää pidempään uudelta. Uskomme G Flexin ainutlaatuisen kaarevan muotoilun puhuttelevan tekniikasta kiinnostuneita ja tyylitietoisia suomalaisia.

LG:n lippulaivatuotteiden G-sarjaan yhdessä LG G2-älypuhelimen ja LG G Pad 8.3 -tabletin kanssa kuuluva LG G Flex on varustettu älykkäillä ja helppokäyttöisillä toiminnoilla. G Flexissä on LG:n innovatiivinen Rear Key -ominaisuus, joka esiteltiin ensi kertaa LG:n vuoden 2013 huippumallissa, G2-puhelimessa. Rear Key tarkoittaa sitä, että painikkeet on sijoitettu puhelimen taakse niin, että käyttäjän on helppo ylettää niihin etusormellaan. LG G Flex -puhelimessa on myös kätevä KnockOn-toiminto, jonka avulla käyttäjä voi aktivoida laitteen kaksoisnapauttamalla näyttöä. Mallissa on myös aivan uusia toimintoja, kuten Quick Theatre-, Dual Window- ja Swing Lockscreen -toiminnot.

Kuuluisuus jo nyt

LG G Flexin ainutlaatuinen muotoilu ja itsensä korjaava takakuori ovat jo saaneet suurta maailmanlaajuista huomiota osakseen. Kaareva puhelin perustuu LG Displayn erityisesti LG G Flexia varten suunnittelemaan taipuisaan, kuuden tuuman P-OLED-näyttöpaneeliin ja sisaryritys LG Chemin tuottamaan maailman ensimmäiseen taipuisaan älypuhelinakkuun.

Mallissa on paljon enemmän kuin vain kaareva ulkomuoto. Puhelimen takakuori korjaa itse itsensä tasoittamalla ja hävittämällä normaalissa käytössä syntyvät naarmut. YouTubessa levinneessä videossa käyttäjä tekee terävällä työkalulla jälkiä LG G Flexin takakuoreen, josta naarmut katoavat taianomaisesti katsojan silmien edessä. LG ei suosittele käyttäjien itse testaavan puhelintaan samalla tavalla, mutta on selvää, että G Flex näyttää itsensä korjaavan takakuoren ansiosta pidempään uudelta.

Huippumoderni laitteisto
LG G Flexin sisällä on markkinoiden edistyksellisin piirisarja, Qualcommin Snapdragon 800, minkä ansiosta puhelin on erittäin tehokas ja sen grafiikka yksityiskohtainen. Suorituskykyisen tekniikan lisäksi puhelimessa on käyttöjärjestelmänä Android 4.2 Jelly Bean sekä pääsy joukkoon älykkäitä sovelluksia ja työkaluja.

Hinta ja saatavuus
LG G Flex on saatavilla saatavilla myymälöissä 14.2.2014 alkaen ja sen suositushinta on 799 euroa (sis. ALV).

Tekniset tiedot

· Prosessori: 2,26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon™ 800 (MSM 8974)
· Grafiikkaprosessori: Adreno 330, 450MHz
· Näyttö: 6 tuuman HD (1280 x 720), Curved P-OLED (Real RGB)
· Muisti: 2GB LP DDR3 RAM sekä 32GB eMMc
· Kamera: 13MP sekä etukamera 2,1MP
· Akku: 3 500 mAh (sisäänrakennettu)
· Käyttöjärjestelmä: Android Jelly Bean 4.2.2
· Koko: 160,5 x 81,6 x 8,7mm
· Paino: 176g
· Verkko: LTE / HSPA+ / GSM
· Liitännät: Bluetooth 4.0, USB 3.0, WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), NFC, Miracast
· Väri: Titaani hopea
· Ääni: Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 87 000 työntekijää 113 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2012 oli 44,22 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan viiteen liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance sekä Air Conditioning & Energy Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG on vuoden 2013 ENERGY STAR -kumppani. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,7 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company on maailmanlaajuisesti johtava matkaviestinnän yritys. Edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivista muotoilua hyödyntämällä yritys luo tuotteita, joiden kokonaisvaltainen käyttökokemus helpottaa kuluttajien arkea ympäri maailmaa. 4G Long Term Evolution (LTE) -tekniikan johtavana kehittäjänä yhtiö on sitoutunut luomaan uraauurtavaa LTE-tekniikkaa, vastatakseen kuluttajien tarpeisiin korkealaatuisilla, yhtiön LTE-patentteihin ja tekniseen osaamiseen perustuvilla LTE-tuotteilla. Lisätietoja: www.lg.com.

Applen iPhonet hallitsivat Soneran tammikuun myyntiä

37917_8dad9aec905796e0

Applen iPhone-mallit veivät kärkisijat tammikuun myydyimpien puhelinten listalla. Samsungin ja Nokian kestosuosikit pitivät asemansa kärjen tuntumassa.

Applen iPhone 5S oli Sonera Tukun tammikuun myydyin puhelin. Hopeatila meni edellisvuoden iPhone-mallille, ja pitkään kärkisijoilla keikkunut Samsung Galaxy Trendin Plus-malli vei kolmossijan.Nokian tasaisesti myyneet Lumia 520 ja 301 pitivät paikkansa, ja Sonyn Xperia V nousi jälleen kärjen tuntumaan.

Sonera Tukun myydyimmät puhelimet tammikuussa (suluissa sijoitus joulukuussa)

1. (1.) Apple iPhone 5S
2. (3.) Apple iPhone 4S
3. (2.) Samsung Galaxy Trend Plus
4. (4.) Nokia Lumia 520
5. (9.) Sony Xperia V
6. (7.) Nokia 301
7. ( – ) Apple iPhone 5C
8. (5.) Nokia Lumia 925
9. (6.) Nokia Lumia 625
10. ( – ) Samsung Galaxy S4 4G+

“Matkapuhelinten myynti jatkui tyypilliseen tapaan pirteänä joulun jälkeisinä viikkoina, eikä myydyimpien puhelinten listalla tapahtunut isoja muutoksia. Kuten myydyimpien puhelinten lista kertoo, asiakkaillamme on erinomaiset mahdollisuudet valita puhelimensa usean puhelinvalmistajan monipuolisesta valikoimasta, ja odotamme asiakkaiden kiinnostuksen vauhdittavan älypuhelintrendiä myös tänä vuonna”, sanoo Soneran myyntijohtaja Petri Lahtinen .