Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Tura Scandinavia AB: Gear By Carl Douglas uudet iPhone 5 kuoret

Gear By Carl Douglas julkaisee tänään uuden suojakuori valikoiman iPhone 5:lle. Valikoimaan kuuluu kymmenen erilaista mallia. Puhelin on hyvin suojattu ja takaosassa on aukko kameralle. Kaikkia malleja on varastossa ja ovat heti toimitettavissa. Gear By Carl Douglas maahantuo Tura Scandinavia AB.

Gear By Carl Douglas – Make Phones Look Good!

Tura.nr: 658901 – iPhone5 kuori Niitti musta
Tura.nr: 658902 – iPhone5 kuori Niitti valkoinen
Tura.nr: 658903 – iPhone5 kuori Sydän
Tura.nr: 658904 – iPhone5 kuori Risti
Tura.nr: 658905 – iPhone5 kuori Kruunu
Tura.nr: 658906 – iPhone5 kuori Lippu USA
Tura.nr: 658907 – iPhone5 kuori Lippu Iso-Britannia
Tura.nr: 658908 – iPhone5 kuori Kristalli valkoinen
Tura.nr: 658909 – iPhone5 kuori Kristalli pinkki
Tura.nr: 658910 – iPhone5 kuori Kristalli hopea

Tura Scandinavia Ab on pohjoismaiden johtava kodintekniikkatarvikkeiden tukkuliike. Tarjoamme asiakkaillemme tarvikkeet tuotealueilta ääni & kuva, data, foto & video, peli, koti & vapaa-aika, gsm & gps. Yrityksen strategia on tarjota asiakkaille ja toimittajille kokonaiskonsepti sisältäen vahvat tuotemerkit, effektiivinen logistiikka sekä kilpailukykyiset hinnat. Tura Scandinavia Ab toimii yhteistyössä pohjoismaiden useimpien johtavien vähittäistavaraliikkeiden kanssa jotka myyvät kodinelektroniikkaa kuluttajille. Toimintaamme harjoitetaan Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Kungsbackassa. Norjassa, Tanskassa ja Suomessa yrityksellämme on myyntikonttorit. Kaikki jakelu -ja logistiikka tapahtuu keskusvarastoltamme Ruotsin Nässjöstä.Tavoitteenamme on olla innostavin ja kannattavin yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme.

Uusi Samsung Galaxy S4 tulee DNA Kauppoihin lauantaina

Samsungin uusi lippulaivapuhelin Samsung Galaxy S4 saapuu valikoituihin DNA Kauppoihin eri puolilla Suomea jo lauantaina 27.4. ja ennakkotilauksien toimitukset alkavat saman tien. Kaikista DNA Kaupoista laitetta saa ensi viikosta alkaen.

DNA:lla ennakkomyynnissä ollut Samsung Galaxy S4 on saatavissa heti kauppojen auetessa lauantaina Vantaan Jumbon, Lempäälän Ideaparkin, Turun Skanssin ja Kempeleen Zeppelinin DNA Kaupoista. Lauantaina näissä myymälöissä on paikalla myös Samsungin street team esittelemässä uutta laitetta.

DNA Kaupan muihin myymälöihin Galaxy S4 saadaan myyntiin ensi viikon aikana, mutta useimmissa myymälöissä laite on kokeiltavissa jo lauantaina. DNA:n nettikaupasta puhelinta voi ostaa osoitteessa www.dna.fi.

“Samsung Galaxy S4 -puhelimen ennakkomyynti on ollut vilkasta, ja laitteesta näyttää tulevan kesän hitti. Koska saatavuus on vielä niukkaa, toimitamme heti aluksi kaikki ennakkomyynnissä ostetut ja varatut laitteet ja käynnistämme myynnin valikoiduissa myyntipisteissä lauantaina. Muihin myymälöihin ensi viikolla saapuvasta erästä voi omansa kuitenkin varata jo nyt DNA:n nettikaupasta ja myymälöistä”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Teknisen kehityksen pitää tehdä elämästä helpompaa ja hauskempaa. Samsung Galaxy S4 tarjoaa monia älykkäitä ratkaisuja vapaa-aikaan, arjen hallintaan, yhteydenpitoon ja terveydestä huolehtimiseen. Siinä on huomioitu sekä äly että tunteet. Puhelin tukee 4G LTE -yhteyksiä.

Samsung Galaxy S4 -puhelimen hinta DNA:lla on 698 €, ja laitetta myydään myös korottomalla ja kuluttomalla 36 kuukauden maksuaikasopimuksella hintaan 19,35 €/kk. DNA:lta laitteen saa sekä liittymän kanssa että ilman.

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju, johon kuuluu 73 myymälää. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2011 oli 728 miljoonaa euroa ja liikevoitto 51 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi ja www.dnapro.fi

Suunnittele itse laitteesi suojakotelo – nyt myös iPad, Android-puhelimet ja Nokia Lumia

DesignSkins.fi tarjoaa ensimmäisenä maailmassa mahdollisuuden suunnitella itse suojakotelon Apple iPadiin. HardCover© – suojakotelo on nyt mahdollista saada iPad-malleille 2, 3, 4 sekä Mini. Samalla tuotevalikoima on laajentunut ja persoonallisen suojakotelon, DesignCoverin© voi suunnetella nyt yhä useammalle Android – puhelimelle sekä Nokian uutuudelle, Lumia 820:lle. DesignSkins.fi on mahdollistanut aiemmin kovan suojakotelon luomisen Apple iPhone (4/4S/5) sekä Samsung Galaxy S3 – puhelimiin.
Kotelot on helppo kiinnitää ja irroittaa. Napsaus vain ja kotelo on jämäkästi kiinni laitteessasi!

Nyt voit suunnitella itse suojakuoret iPad-tablettien lisäksi seuraaville älypuhelimille:
– Samsung Galaxy Ace
– Samsung Galaxy Note
– Samsung Galaxy Note 2
– Samsung Galaxy S2
– Samsung Galaxy S3 mini
– Nokia Lumia 820
– HTC One S
– HTC One X+
– Sony Ericsson Arc S

Kuinka suunnittelen suojakotelon?
Mene siis verkkokauppaamme http://www.designskins.fi ja valitse Tuotteet -> Kotelot tai Kotelot Tableteille
Tämän jälkeen valitse haluamasi tuotemerkki ja malli, jolle haluat luoda ainutlaatuisen kotelon, sinun HardCoverin. SkinDesigner – ohjelmamme avulla voit luoda suojakotelon lookin juuri sen näköiseksi kuin itse haluat. Voit ladata ohjelmaan kuvia omalta koneeltasi tai käyttää valtavaa kuvakirjastoamme suojakotelon luomisessa.

Kovien suojakoteloiden lisäksi DesignSkins valmistaa ainutlaatuisia ‘skin’-tuotteita, ohuita ja koristeellisia ja suojakalvoja, joilla personoit ja suojaat laitteesi kuin laitteesi. Skin on helppo asentaa paikalleen ilman ilmakuplia ja sen voi irroittaa jälkiä jättämättä. Patentoidun materiaalin vuoksi pito on taattu. Meiltä löydät suojat puhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin, pelikoneisiin, kahvinkeittimiin, mp3-soittimiin…ja moneen muuhun!

DesignSkins.fi yrityksille
Käytä hyväksesi loppuun asti hiottu yritysilmeesi – tuo brändisi esille tärkeimmän työvälineesi, puhelimen tai kannettavan tietokoneen avulla. Pidit sitten luentoa läppäriltäsi tai puhuit tärkeää työpuhelua ruuhkabussissa – käytä nämä hetket hyväksesi ja pidä yrityksesi esillä paikasta ja ajasta riippumatta.

HardCover-ja skin-tuotteet valmistetaan Saksassa. Hinnat alkavat 9,95 eurosta ylöspäin.

Elisan ja PPO Yhtiöt Oy:n liiketoimintojen yhtenäistäminen tuo uusia palveluita PPO:n asiakkaille

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt kaupan, jossa Elisa ostaa Osuuskunta PPO:n Telecom ja IT-liiketoiminnan sisältävän yhtiön koko osakekannan. Yhtiöt käynnistävät seuraavaksi liiketoimintojen yhtenäistämisen suunnittelun. Tavoitteena on tuoda alueelle jo toukokuusta lähtien uusia, innovatiivisia palveluita PPO:n modernia infrastruktuuria hyödyntäen.

Elisa vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa päämarkkina-alueellaan Suomessa PPO:n Telecom ja IT-liiketoimintakaupan myötä. Kaupan kohteeseen kuuluu PPO:n Telecom- ja IT-liiketoiminnan lisäksi sen omistukset Kymen Puhelin Oy:stä (46 %) ja Telekarelia Oy:stä (67 %). Kauppa ei pidä sisällään PPO:n sijoitusliiketoimintaa.

Elisa ja PPO käynnistävät suunnitelmat PPO Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintojen yhtenäistämiseksi Elisan toiminnan kanssa. Toimenpiteet eivät koske Telekareliaa ja Kymen Puhelinta. Kilpailu- ja kuluttajaviraston päätöksen mukaan Elisa tulee myymään Joensuun ja Kontionlahden päällekkäiset laajakaistaverkot ja asiakassopimukset (noin 3 000). Kaikki palvelut jatkuvat kuitenkin toistaiseksi entisellään.

– Yrityskauppa on luonteva osa Elisan strategiaa ja olemme toteuttaneet menestyksellisesti useita vastaavia yrityskauppoja vuosien varrella. Suunnittelemme yhtenäistämistoimenpiteet hyvässä yhteistyössä, arvostamme vahvaa paikallista osaamista ja asiakastuntemusta. Kauppa mahdollistaa Elisan palveluiden tarjoamisen entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Markkinajohtajana tulemme tuomaan PPO:n toimialueelle kattavat ja nopeat 3G- ja 4G-mobiiliratkaisut. Lisäksi tuomme uusia, innovatiivisia palveluita, esimerkiksi Elisa Viihteen, Elisa Kirjan, Elisa Vahti Liven ja Elisa Lompakon, sekä yrityksille IT- ja videoneuvotteluratkaisut ja pilvipalvelut, kuten Toimisto 365:n. Elisa on suurin Suomeen investoiva operaattori noin 200 miljoonan euron vuosi-investoinneilla, ja aiomme jatkaa investointeja PPO:n moderniin infrastruktuuriin sekä kiinteän että mobiilin osalta, Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila kertoo.

Yhtenäistämisprojektin vetäjänä ja PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.5.2013 Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen. PPO:n toimitusjohtaja Pauli Korpi-Tassi jatkaa kaupan ulkopuolelle jäävän PPO Sijoitus Oy:n ja Osuuskunta PPO:n johdossa.

– PPO:n ja Elisan välinen kauppa on alueelle hyvin merkittävä. Saamme asiakkaidemme tarpeisiin Suomen johtavan operaattorin kattavat ICT-palvelut turvaamaan pitkäaikaisesti käyttäjiemme vaativimmatkin tarpeet. PPO:n ICT-ammattilaiset saavat tuekseen vahvan osaajan ja kehittäjän sekä mahdollisuuden palvella kokonaisvaltaisemmin alueen asiakkaita. Osuuskunnan merkittävä varallisuus ja omaisuuden tuotto turvaavat jäsenistön talouden pitoa mahdollistaen myös jäsenistön toimintaympäristön kehittämisen alueellisena kehitys- ja sijoitusyhtiönä. Ratkaisu tarjoaa kokonaisuutena hyvän perustan toiminta-alueellamme edetä tulevaisuuteen, Pauli Korpi-Tassi sanoo.

Yhtiöiden tavoitteena on, että liiketoimintojen yhtenäistäminen on viety läpi pääosin 2014 aikana.

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Elisa laski yritysasiakkaiden roaming-hintoja alle EU-regulaatiohintojen

Elisa alkaa tarjota yritysasiakkailleen mobiililiittymää, jonka roaming-hinnoittelu on koko EU-alueella ja Venäjällä alle EU:n verkkovierailuasetuksen määrittelemien hintojen. Muutoksen myötä soittamisen hinta laskee 30 % alle tämän hetkisen EU-regulaatiohinnan, ja mobiilin datasiirron hinta on parhaimmillaan jopa 90 % alle EU-regulaatiohinnan.

Alle EU-regulaatiohintojen oleva roaming-hinnoittelu sisältyy Elisan yritysasiakkaille tarjottavaan uudistettuun mobiililiittymään (Elisa Idea). Tässä pakettihinnoitellussa liittymässä on automaattisesti mukana edullinen roaming-hinnoittelu. Pakettihinnoitelluissa liittymissä kiinteään kuukausihintaan sisältyy kotimaassa tietty määrä puhetta, tekstiviestejä ja dataa.

– Hintamuutoksella haluamme reagoida kansainvälisen mobiilikäytön kasvavaan tarpeeseen. Uudistus on tehty ajatellen erityisesti sellaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joilla on liiketoimintaa ulkomailla. Tästä lähtökohdasta käsin pidämme tärkeänä, että edulliset roaming-hintamme ovat voimassa joustavasti laajalla alueella, eli koko EU:n alueella ja Venäjällä, kertoo Jorma Niemelä Elisalta.

Elisa Idea -mobiiililiittymän roaming-hinnat EU-alueella ja Venäjällä 24.4.2013 alkaen
Puhelun soittaminen 0,20€/min, vastaanotto 0,05€/min ja tiedonsiirto 5€/pvä (jopa 75Mt), alv 0 %

EU-verkkovierailuasetuksen mukaiset hinnat
Puhelun soittaminen 0,29€/min, vastaanotto 0,08€/min ja tiedonsiirto 0,70€/Mt, alv 0 %

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Elisa mahdollistaa rahan siirrot puhelinnumeron perusteella kenelle tahansa

Elisa Lompakko -palveluun kuuluva Elisa Rahaviesti mahdollistaa ensimmäisenä Suomessa rahan siirtämisen mihin tahansa suomalaiseen matkapuhelinnumeroon. Rahan siirtäminen henkilöltä toiselle on mahdollista Elisa Rahaviestillä ilman pankin tilinumeroa pelkän puhelinnumeron avulla. Muualla maailmalla jo käytössä oleva rahansiirtotapa helpottaa erityisesti pienten summien lainaamisessa ja takaisinmaksussa. 

Tähän asti rahasiirrot Elisa Rahaviestillä ovat olleet mahdollisia Elisa Lompakko -palveluun etukäteen rekisteröityneiden käyttäjien kesken, mutta uuden ominaisuuden myötä rahaviestin hyödyt tulevat täysimääräisesti käytettäviksi. Yksityishenkilöillä on tarve siirtää pieniä summia toisilleen monissa erilaisissa tilanteissa, mutta tyypillisesti näihin tilanteisiin liittyy käytännön haasteita sekä viiveitä ja unohtamisia takaisinmaksussa.

– Elisa Rahaviesti on ensimmäinen helppo keino rahan siirtämiseen kenelle tahansa nopeasti, sillä siinä tarvitsee tietää vain puhelinnumero. Palvelu helpottaa pienten lainasummien takaisinmaksussa kavereiden kesken. Esimerkiksi porukalla otetun taksin maksajan ei tarvitse pelätä sitä, että velan takaisinmaksu unohtuisi, kun muut voivat siirtää oman osuutensa välittömästi Elisa Rahaviestillä viimeiseksi taksiin jäävälle. Rahaviesti toimii yhtä lailla yksityishenkilöiden välisissä pienissä ostoksissa vaikka kirpputorilla, Elisan henkilöasiakkaiden liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi toteaa.

Elisa Rahaviestillä rahaa voi lähettää 2-50 euroa puhelinnumeron perusteella matkapuhelimesta tai tietokoneelta. Rahaviestin lähetys ja vastaanotto sekä Elisa Lompakkoon rekisteröityminen on ilmaista. Rahaviesti välitetään välittömästi vastaanottajan Elisa Lompakko -tilille. Mikäli vastaanottaja ei ole rekisteröitynyt Elisa Lompakko -palveluun, saa hän saapuneesta rahalähetyksestä tekstiviestillä ilmoituksen, jossa kerrotaan, että rekisteröitymällä Elisa Lompakkoon rahat näkyvät Lompakon tilillä heti. Jos Rahaviestin vastaanottaja ei rekisteröidy Lompakkoon 2-3 päivän kuluessa, rahat palautuvat lähettäjälle automaattisesti.

Elisa Lompakko -palvelun käyttöönotto: www.elisa.fi/lompakko

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

TDC ja Espoo kehittämään kaupungin sähköistä työympäristöä

Espoon kaupungin tietoliikenne- ja puhepalvelut ovat kulkeneet TDC:n monipalveluverkossa jo vuodesta 2004. Nyt yhteistyön seuraavana askeleena on käynnistetty mittava puhelin- ja tietoliikenneprojekti. Espoo on valinnut TDC:n julkisen hankintamenettelyn tuloksena tietoliikennekumppanikseen myös jatkossa.

”Uuden sopimuksen myötä voimme tarjota Espoon asiakasorganisaatioille puhe- ja tietoliikennepalvelut entistä kustannustehokkaammin. Sopimus sisältää myös uusia palveluja, joilla Espoon organisaatioiden sisäistä kommunikaatiota voidaan edelleen tehostaa, ja samalla tarjota myös kaupunkilaisille parempaa asiakaspalvelua”, sanoo Espoon kaupungin tietotekniikkapalvelujen johtaja Jukka Pitkänen.

”Olen iloinen, että hyvä yhteistyömme jatkuu. Espoo on kehittänyt sähköistä työympäristöä ansiokkaasti jo vuosia. On hienoa saada olla mukana edistämässä Espoon asemaa yhtenä johtavista kaupungeista, jotka hyödyntävät uusimpia työvälineitä ja -tapoja”, toteaa myyntijohtaja Marco Wass TDC:ltä.

Projektin aikana tullaan muun muassa nostamaan verkon nopeuksia, ottamaan käyttöön edistyneempi vaihde- ja asiakaspalvelujärjestelmä ja siirtymään lankapuhelimista paikoittain kokonaan mobiilipuhelimiin. Projektin tavoitteena on valmistua keväällä 2014.

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia.

Luotettavat data- ja viestintäratkaisut häivyttävät etäisyyksiä, tehostavat prosesseja ja kutistavat kuluja. Tavallisten työntekijöiden arkipäivään ne tuovat uutta joustavuutta. Suomen toiseksi suurimmaksi yritysverkkojen tarjoajaksi kasvanut TDC tarjoaa vahvan teknisen ja projektiosaamisen ohella markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Palvelujohtajuudesta kertovat Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat (EPSI Rating, laajakaistapalvelut, 2010, 2011 ja 2012). Pohjoismaisen TDC-konsernin liikevaihto oli vuonna 2012 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 9 400. Lisätietoa: www.tdc.fi.

Optima Shop laajentaa toimintakonseptiaan

Suomen nopein mobiililaitteiden pikahuoltopalvelu laajentaa toimintakonseptiaan huollettavien laitteiden määrän kasvun myötä. Matkapuhelimien, tietokoneiden ja tablettien pikahuoltopalveluihin erikoistuneen Optima Shopin tilat laajenevat huhtikuun lopussa. Uudistettujen tilojen avajaisia vietetään 29. huhtikuuta.

Vuonna 2012 avatun Optima Shopin kävijämäärä ylitti kaikki odotukset ja kasvoi viime vuonna yli 16 000 asiakkaaseen. Optima Shopin valtuutettu drop point -huolto kattaa Applen Mac, iPad, iPod ja iPhone-tuotteet, Samsungin matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet ja Smart PC-tuotteet sekä Nokian, Huawei:n, LG:n, ZTE:n mobiililaitteet, tabletit ja nettitikut. Optima Shop tarjoaa myös pikahuoltopalvelut, tietojen tallennuspalvelut, erilaiset tarvikkeet sekä alkuperäiset varaosat.

”Optima Shopin toiminta laajenee nyt asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Nopea menestys, huollettavien laitteiden määrän kasvu sekä korkea asiakastyytyväisyys on monipuolistanut toimintaamme. Tämän seurauksena Optima Shop myymälämme kasvaa ja uudistuu asiakaspalvelultaan ja toiminnallisuudeltaan nopeammaksi”, kertoo Optima Shopin vetäjä Panu Savolainen.

Optima Servicen Optima Shop myymälä sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä Hiomotie 30:ssa. Samassa paikassa sijaitsee Optima Servicen keskushuolto. Optima Shop ja Optima Servicen keskushuolto muodostavatkin ainutlaatuisen kokonaisuuden.

”Toimintakonseptissamme korostuvat etenkin yritysasiakkaille suunnatut palvelut, kuten pikahuolto. Yli 10 vuoden kokemuksemme takaa korkeatasoisen huollon.  Edustamiemme laitevalmistajien kouluttamat ja sertifioimat teknikot ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii siitä, että palvelu on aina laadukasta ja nopeaa” Savolainen lisää.

Optima Shop kuuluu Optima Service Oy:hyn, joka on Suomen suurin Apple iOS ja MAC OS X sekä Samsung Android-mobiililaitteiden huolto- ja elinkaaripalveluiden tarjoaja. Pohjoismaissa Optima Service on suurin tablettien, Apple-laitteiden ja älypuhelimien palvelualan yritys. Optima Servicen asiakkaita ovat niin yritykset kuin yksityiset kuluttajat jälleenmyyjäliikkeiden välityksellä sekä maahantuojat, operaattorit, jälleenmyyjät, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet.

Lisätietoja:
www.optimashop.fi

Samsungin uusi megatähti saapuu Suomeen

Samsung Galaxy Mega 6.3:ssa yhdistyy kahden maailman parhaat puolet

Tukholma 19. huhtikuuta 2013 – Galaxy Mega 6.3 on fiksu vaihtoehto henkilölle, jotka ei osaa päättää hankkiako tabletti vai älypuhelin. Se kulkee yhtä helposti mukana kuin älypuhelin, mutta se tarjoaa katselukokemuksen, joka vastaa tablettia. Käyttäjä voi tehdä yhdellä taskuun mahtuvalla laitteella yhä useampia asioita käyttökokemuksesta, muotoilusta tai suorituskyvystä tinkimättä.

Kun monta rautaa on tulessa, pitää usein tehdä useampia asioita samanaikaisesti. Galaxy Megan työpöydän voi jakaa kahtia niin, että useampia asioita voi tehdä samanaikaisesti. Sähköposteja kirjoittaessa voi vaikkapa surffata netissä. Videoita voi katsoa Facebookatessa. Käyttäjä voi myös halutessaan yhdistää työn ja huvin. Laiteessa on myös 4G-tuki, joten datanopeus ei ole este.

Täysin uusia ominaisuuksia

Galaxy Mega 6.3:ssa on täysin uusia ominaisuuksia, jotka tekevät elämästä helpompaa ja samalla hauskempaa. Share Music -toiminnolla saman kappaleen voi suoratoistaa synkronoidusti jopa kahdeksassa puhelimessa samanaikaisesti – mainio ominaisuus tunnelman nostattamiseen vaikkapa kotibileissä tai kevätpiknikillä. Sound & Shot -toiminto mahdollistaa sen, että otettuun kuvaan voidaan yhdistää kuvaushetkellä kuuluva ääni. S Translatorilla voi murtaa kielimuureja ja solmia uusia tuttavuuksia eri puolilla maailmaa. Mega osaa kääntää puhutun sanan, fraasin tai kirjoitetun lauseen halutulle kielelle. *

Jos 6,3 tuuman näyttö tuntuu pieneltä, voi kuvat, videot, muistiinpanot ja musiikin suoratoistaa vaikkapa television tai tietokoneen ruudulle.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Mega 6.3 on älypuhelin, jossa on 6.3 tuuman HDTFT-näyttö (1280×720). Laitteessa on 1.7GHz Dual Core AP -suoritin ja käyttöjärjestelmänä pyörii Android 4.2 (Jelly Bean). 4g-tuki 100/50Mbps, HSPA+21/5.76. Akku 3,200 mAh. Muihin yhteysominaisuuksiin lukeutuvat Wi-Fi a/b/g/n/ac, WiFiDirect, BT 4.0(BLE), USB 2.0 H/S, GPS+GLONASS, NFC, MHL. Megassa on 1,5 GB ram-muistia, 8GB:n sisäinen muisti ja microSD-tuki 64 gigaan asti. 8 megapikselin etukamera ja 1.9 MP:n etukamera. Laiteen värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta. Galaxy Mega 6.3 saapuu kauppoihin touko-kesäkuun vaihteessa 2013. Sen suositushinta on 599€.

* S translatorin tukemat kielet: englanti, ranska, espanja, saksa, italia, japani, portugali, kiina, korea.

Samsungista

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Älypuhelimien huoltotarve kasvaa laitemyynnin imussa

Älypuhelimien määrä kasvaa Suomessa kiihtyvällä tahdilla. Marketvisio arvioi, että älypuhelinten osuus puhelimien myynnistä Suomessa ylittää 90 prosenttia vuoteen 2014 mennessä. Älypuhelimien määrän kasvu heijastuu suoraan niitä huoltavien yritysten toimintaan.

Tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia myytiin vuonna 2012 maailmanlaajuisesti noin 1,2 miljardia kappaletta. Ylivoimaisesti suurin osa myydyistä laitteista – 720 miljoonaa – oli älypuhelimia. IDC:n arvioiden mukaan älypuhelinten merkitys kasvaa entisestään tulevina vuosina. Vuodelle 2016 älypuhelimien myynniksi ennustetaan 1,4 miljardia.

Älypuhelimien määrän kasvu näkyy myös Suomen johtavan mobiililaitteiden huoltopalvelualan yrityksen, Optima Servicen, toiminnassa. Viime vuonna yhtiön liikevaihto nousi jo 14 miljoonaan euroon. Älypuhelimien lisäksi Optima Service huoltaa mm. tabletteja ja kannettavia tietokoneita. Tabletteja myytiin viime vuonna maailmanlaajuisesti 120 miljoonaa kappaletta ja kannettavia tietokoneita reilut 200 miljoonaa kappaletta. Tablettien ennustetaan ohittavan kannettavien tietokoneiden myynnin parin kolmen vuoden sisällä.

Optima Service on kasvattanut toimintaansa ja laajentanut osaamistaan jatkuvasti markkinoiden vaatimalla tavalla.

– Olemme kyenneet pitämään huolta siitä, että käytössämme on riittävän skaalautuvat resurssit, joilla varmistamme ensiluokkaisen palvelutason myös sesonkikuukausina. Apple, Samsung ja Windows Phone –laitteiden edustus on puolestaan entisestään kasvattanut vankkaa osaamistamme, varatoimitusjohtaja Juha Pitkänen toteaa.

Yhtiö on panostanut voimakkaasti myös logistiikkaan ja pikahuoltoon. Optima Servicen logistiikkakeskus pystyy vastaanottamaan ja käsittelemään yli 3000 laitetta vuorokaudessa. Vuoden 2012 alussa avatun pikahuoltopalveluihin erikoistuneen Optima Shopin kävijämäärä viime vuonna oli yli 16 000.

Optima Service on Suomen suurin Apple iOS ja MAC OS X sekä Samsung Android-mobiililaitteiden huolto- ja elinkaaripalveluiden tarjoaja. Pohjoismaissa Optima Service on suurin tablettien, Apple-laitteiden ja älypuhelimien palvelualan yritys. Optima Servicen asiakkaita ovat niin yritykset kuin yksityiset kuluttajat jälleenmyyjäliikkeiden välityksellä sekä maahantuojat, operaattorit, jälleenmyyjät, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet.

http://www.optimaservice.fi/