Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Fonecta Caller -sovellus ladattu yli miljoona kertaa – Puhelinluettelo on nyt myös vahvasti suomalaisten taskuissa

1463874_787185967964476_1044638068_n

Vuoden 2010 lopussa Fonecta toi Suomen markkinoille aivan uudenlaisen älypuhelinsovelluksen, Fonecta Callerin, jonka lataamalla käyttäjä saa puhelimeensa kaikki Suomen yhteystiedot. Fonecta Callerin Suomen-valloitus on edennyt asteittain, puhelinalustalta ja versiosta toiselle. Tänä päivänä Caller on saatavilla kaikille yleisimmille älypuhelinalustoille, ja on osoittautunut kunkin käyttäjäryhmän keskuudessa erittäin pidetyksi.

Marraskuun lopussa saavutettiin Fonecta Callerin osalta merkittävä rajapyykki, kun miljoonan latauksen raja meni rikki. Puhelinluettelo on siis kiistatta viety vahvasti myös ihmisten taskuihin.

”Vaikka meillä oli oman käyttödatamme ja markkinatutkimustenkin valossa vahva usko siihen, että tällaiselle mobiilisovellukselle on paikka markkinassa ja ihmisten kännyköissä, on miljoonan latauksen saldo kuitenkin tasolla, joka ylittää omat alkuperäiset tavoitteemme ja olemme saavutuksesta äärimmäisen ylpeitä. Fonecta Calleria on kehitetty koko ajan yhdessä käyttäjien kanssa, mikä on selvästi ollut oikea ratkaisu, sillä tuloksena on syntynyt oikeasti toimiva ja helppokäyttöinen sovellus, jota voi vilpittömästi suositella edelleen”, kertoo Vesa-Pekka Kirsi, joka vetää Fonectan palvelukehityksestä vastaavaa Markets-yksikköä.

”Käyttäjät yksinkertaisesti rakastavat Fonecta Callerin ytimessä olevaa Kuka soittaa -toimintoa, joka säästää aikaa ja vaivaa etsiä soittajan tietoja erikseen. Tämä on saanut ihmiset käyttämään Calleria huikeita määriä – sovelluksen kautta on tehty yhteystietohakuja tähän mennessä jo yli 150 miljoonaa kertaa. Fonecta Callerin avullahan voi hakea sekä yksityishenkilöiden että yritysten yhteystietoja, joten se on myös yrityksille vahva kanava näkyä ja pysyä kuluttajien mielissä 24/7. Callerin myötä Fonectan kanavavalikoima on täydentynyt, mikä on laajentanut käyttäjäkuntaamme. Tulemme ehdottomasti jatkamaan käyttäjälähtöisellä linjalla ja kehittämään sovellusta edelleen. Uskomme, että tällä menolla Fonecta Callerin latauslukemat ovat vuoden päästä tuplaantuneet nykyisestä”, valottaa Fonecta Callerista vastaava tuottaja Jouni Hytönen.

Linkit

Runsas palaute johti Nokian ja Fonectan yhteistyöhön – Fonecta Callerin Kuka soittaa -toiminto Nokian Windows Phone 8 -laitteille

395105_552673391415736_438132928_n

Juuri Suomessa myyntiin tullut Nokia Lumia 925 on ensimmäinen Windows Phone -puhelin, joka hakee automaattisesti vieraasta numerosta soittavan tiedot. Yli 750 000 kertaa ladattu Fonecta Caller on yksi Suomen suosituimmista hyötysovelluksista.

Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo puhelinnumerot, osoitteet ja muut yhteystiedot suoraan kännykkään. Sovelluksen suosituin toiminto on Kuka soittaa, joka näyttää vieraasta numerosta soittavan tiedot automaattisesti jo puhelimen soidessa.

Kuka soittaa -toiminto on nyt saatavilla ensimmäistä kertaa Windows Phone -laitteisiin. Runsas asiakaspalaute vauhditti Nokian ja Fonectan yhteistyötä, jonka tuloksista käyttäjät pääsevät nyt nauttimaan.

– Moni käyttäjä on odottanut Fonectan Kuka soittaa -toimintoa Lumia-laitteille, on hienoa, että voimme tarjota sen nyt Lumia 925 -käyttäjille ja pian myös muiden Windows Phone 8 -laitteiden käyttäjille, sanoo Nokian sovelluskehitysyhteistyöstä Suomessa vastaava Mikael Stendahl.

– Fonecta Callerin käyttäjät ovat halunneet pitää sovelluksen mukanaan myös käyttöjärjestelmää ja puhelinta vaihtaessaan. Saimme päivittäin kymmeniä kyselyitä ominaisuuden toteuttamisesta myös Windows Phone -puhelimille, joten olemme äärimmäisen iloisia saadessamme tämän käyttäjille rakkaimman ominaisuuden nyt myös uusien Lumia-käyttäjien saataville. On hienoa, että laite- ja sovelluskehittäjät voivat toimia yhteistyössä ja rakentaa käyttäjille näin parempia palveluita, kertoo Fonecta Callerista vastaava Jouni Hytönen.

Windows Phone -puhelimiin yli tuhat latausta päivässä

Fonecta Calleria on ladattu jo yli 750 000 kappaletta. Windows Phone -käyttäjäkunnan kasvu on kaikista alustoista nopeinta, ja sovellusta ladataan päivittäin yli tuhat kertaa.

Nokia Lumia 925 -puhelimissa Fonecta Caller on esiasennettuna. Fonecta Caller on saatavilla Kuka soittaa -toiminnolla myös muihin Windows Phone 8 -alustan Lumioihin, joissa on uusi Amber-päivitys.

Fonecta Caller on toteutettu Windows Phone-, Android-, iOS- ja Symbian -alustoille. Kuka soittaa -toiminto on saatavilla Android-, Symbian- ja Nokian Windows Phone 8 -laitteille. Sovelluksen lataus ja käyttö on ilmaista, ainoastaan käyttöönottoon tarvitaan kertaluonteinen 0,25 euron käyttäjätunnus. Fonecta Callerin viimeisimmässä versiossa uutuutena on mm. navigaatio haettuun kohteeseen.

POHJOIS-SAVON PUHELINLUETTELO JA KELTAISET SIVUT® AUTTAA ARJESSA

Pohjois-Savon Puhelinluettelo ja Keltaiset Sivut® vuodelle 2013 on ilmestynyt, ja ne jaetaan kotitalouksiin ja yrityksiin 18.10.2012 mennessä. Luettelo jaetaan myös Tahkon vapaa-ajankeskuksen lomaosakkeisiin ja mökkeihin.

Uutta Pohjois-Savon Puhelinluettelossa ja Keltaisilla Sivuilla® 2013:

– etukupongit, vuosikalenteri, alueen tapahtumia, vinkkejä vapaa-ajan viettoon sekä hyötytietoa avuksi arjessa
– Keltaisten Sivujen® otsikkohakemisto englannin lisäksi myös venäjäksi
– uudistuneet taajamakartat ja 20-sivuinen koko Suomen tiekartta. Myös lähialueiden ja muun Suomen kaupunkien keskustakarttoja, taajamakarttoja ja laskettelualueiden topografisia karttoja.
– uudet ristikko- ja sudokusivut – ratkaisijoiden kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti.

Korhonen yleisin sukunimi Pohjois-Savossa

Pohjois-Savon puhelinluettelossa kymmenen yleisimmän sukunimen lista pysyi lähes muuttumattomana viime vuoteen verrattuna. Ainoastaan Heikkiset nousivat kärkikymmenikön viimeiselle sijalle ja pudottivat Ruotsalaiset listalta. Yleisimmät sukunimet ovat Korhonen, Miettinen, Räsänen, Savolainen, Rissanen, Laitinen, Huttunen, Lappalainen, Koponen ja Heikkinen.

Etunimilistan kärjessä on hyvin yleisesti muualla maassa pelkkiä miesten nimiä, mutta Pohjois-Savon Puhelinluettelossa on peräti kaksi naisten nimeä kymmenen yleisimmän nimen joukossa. Liisat ovat seitsemännellä ja Leenat kymmenennellä sijalla. Yleisimmät etunimet ovat Matti, Pentti, Pekka, Erkki, Seppo, Heikki, Liisa, Martti, Hannu ja Leena.

Puhelinluettelossa ja Keltaisilla Sivuilla huomioitu ympäristöasiat

Paperinen Puhelinluettelo ja Keltaiset Sivut® on kestävä ja tasa-arvoisuutta edustava osa nykyaikaista mediavalikoimaa. Se on tehokas ja erottuva väline, joka perustuu uusiutuvaan PEFC-sertifioituun raaka-aineeseen ja tuotteen kierrätettävyyteen. Fonectan Puhelinluettelot ja Keltaiset Sivut® painetaan UPM:n Kaipolan tehtaan valmistamalle paperille, jolle on myönnetty EU-kukka-ympäristömerkki. Paperista puolet on kierrätyskuitua ja puolet sahoilta hyödynnettyä haketta, ja tuotteen valmistus täyttää ympäristöasiantuntijoiden kriteerit. Oulun telealueen Puhelinluettelo ja Keltaiset Sivut® jaetaan käyttäjille ilmastoystävällisenä Itella Green -palveluna hiilineutraalisti.

Fonectan Puhelinluettelon ja Keltaisten Sivujen tiedot löytyvät myös 020202 Palvelusta. Fonecta julkaisee ainoana Suomessa Keltaisia Sivuja® ja koko maan kattavaa Puhelinluettelo-sarjaa.

Fonectan asiakkaana on lähes koko Suomi: 4 miljoonaa kuluttaja-asiakasta ja 100 000 yritystä. Kuluttajat saavat Fonectasta apua arkeensa ja yritykset asiantuntevan markkinointikumppanin, johon voi luottaa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 193 miljoonaa euroa.