Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

DNA:lta omat datapaketit prepaid-liittymiin

8b87e211-61f2-40d4-ad51-ae704842aeab-email

DNA Super Prepaidin ja muiden DNA Prepaid -liittymien palveluvalikoima kasvaa nopeilla datapaketeilla ja prepaid-käyttäjiä varten räätälöidyllä mobiilisivustolla. Jatkuvasti yleistyvän kännykkätiedonsiirron vuoksi DNA haluaa tarjota kiinteähintaiset ja edulliset datapaketit laskutusliittymien ohella prepaidiin.

DNA Super Prepaid ja muut DNA:n prepaid-liittymät soveltuvat entistäkin paremmin nettikäyttöön, sillä liittymään on nyt saatavissa neljä erikokoista datapakettia. Edullisin paketti (4,90 €) sisältää 100 megatavua käyttöä 30 vuorokaudeksi. Suurimmalla datapaketilla tiedonsiirtoa voi käyttää kuukauden rajattomasti hintaan 16,90 €. Käytössä on aina rajoittamaton 3G-tiedonsiirtonopeus 21 Mbit/s.

– Prepaidin käyttäjillä on älypuhelimia samoin kuin muillakin, ja älypuhelimilla halutaan olla paljon internetissä ja käyttää aktiivisesti puhelinten tarjoamia ominaisuuksia kuten sosiaalisen median palveluita ja yhä enemmän katsotaan liikkuvaa kuvaa. Tästä syystä kaikissa datapaketeissa on nopea 21Mbit/s-yhteys edulliseen hintaan, kertoo DNA:n puheliiketoiminnasta vastaava johtaja Cedric Kamtsan.

Prepaid-liittymää on käytetty tyypillisesti kakkosliittymänä tai perheen lasten ensimmäisessä puhelimessa, mutta tarjolle tulleiden datapakettien myötä liittymä on myös tiedonsiirtovalmiuksiltaan verrattavissa laskutusliittymiin ja soveltuu hyvin älypuhelinkäyttöön.

Datapakettien lisäksi DNA Prepaid -asiakkaille on tehty oma mobiilisivusto, jossa liittymän hallinnointi onnistuu kännykän kautta. Mobiilisivustolla prepaidin käyttäjä voi muun muassa ostaa datapaketteja sekä tarkistaa liittymänsä saldon, tyypin ja voimassaoloajan. Mobiilisivuston käyttö on DNA:n prepaid-asiakkaille maksutonta.

DNA Prepaidit ovat heti käyttövalmiita, monipuolisia ja edullisia liittymiä puhelin- ja tablet-käyttöön. Niissä ei ole kuukausimaksuja, ja sen käyttöönotto ja lataaminen tapahtuvat helposti. DNA:n prepaid-liittymiä myyvät muun muassa R-kioskit, Prismat, Tokmannit, Postin myymälät ja DNA Kaupat. Puheaikaa voi ladata netissä, R-kioskeilla ja Otto.-automaateilla sekä kätevästi tekstiviestillä DNA Helppo Lataus -palvelussa. Ilman datapakettia DNA:n prepaid-puheliittymää käyttävä asiakas maksaa netin käytöstä 1,53 €/Mt, mutta kuitenkin enintään 1,92 € vuorokaudessa. DNA:n prepaidit toimivat  ulkomailla jo yli 100 maassa.

Lisätietoja ja datapaketit osoitteessa www.dna.fi/prepaid.

DNA Prepaid -asiakkaiden mobiilisivusto: m.prepaid.dna.fi

DNA:n Goodspeed tekee internetin käytöstä helppoa ja edullisempaa Euroopassa

DNA tuo suomalaisille helpon ja aiempaa edullisemman internetin käytön Euroopassa. Uusi mobiiliratkaisu laskee Euroopassa käytettävän datankäytön hintoja merkittävästi. Uros Oy:n kehittämä Goodspeed-palvelu ja -matkamokkula tarjoavat ulkomaanmatkustajille paikallisen hintatason datansiirrossa ja helpottavat liikkuvan työn tekemistä. DNA myy Goodspeed-datapalvelua ainoana operaattorina Suomessa.

DNA:n Goodspeed on ratkaisu kalliiksi koetun datankäytön ongelmiin ulkomailla matkustettaessa. Goodspeed-palvelu tarjoaa matkustajille lähes rajattoman tiedonsiirron ulkomailla kiinteään hintaan.

– Alkuvaiheessa palvelu toimii Suomen ohella keskeisimmissä Euroopan matkustusmaissa mukaan lukien Saksa, Iso-Britannia ja Italia. Uusia maita otetaan mukaan syksyn mittaan, kun tarvittavat testit ja operaattorisopimukset muualla Euroopassa on tehty. Tavoitteenamme on kattaa kaikki Euroopan suosituimmat kohdemaat ennen joulua, toimitusjohtaja Tommi Uhari Uros Oy:stä sanoo.

– DNA tarjoaa Goodspeedin avulla helppoa ja aiempaa merkittävästi edullisempaa datansiirtoa Euroopassa. Kumppanoituminen Uros Oy:n kanssa on yksi esimerkki DNA:n halusta tuoda suomalaisten asiakkaitten ulottuville uudenlaisia viestintäpalveluiden käyttöä helpottavia ratkaisuja, DNA:n kuluttajaliiketoiminnoista vastaava johtaja Pekka Väisänen kertoo.

Goodspeed-palveluun kuuluvassa laitteessa on ulkomailla paikallisten teleoperaattorien verkkoja käyttävä henkilökohtainen langaton tukiasema. Älypuhelimen kokoisessa Goodspeed-laitteessa, matkamokkulassa, on paikat jopa kymmenelle SIM-kortille. Tukiasemaan voi liittää samanaikaisesti viisi kannettavaa laitetta sylimikrosta älypuhelimeen, joten sen avulla kokonainen työtiimi tai perhe voi käyttää internetiä missä ja milloin vain, kiinteähintaisella maksulla. Goodspeed-palvelua myy Suomessa DNA, jonka DNA Kaupoista laitteen voi ostaa. Laitteen voi tilata myös verkkokauppa Amazonista.

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n liikevaihto vuonna 2011 oli 728 miljoonaa euroa ja liikevoitto 51 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Uros Oy on mobiiliteknologiaan keskittynyt oululaislähtöinen yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Uroksen Goodspeed-palvelu takaa internetin helpon ja edullisen käytön koti- ja ulkomailla. Palvelu lanseerataan syksyllä 2012 Euroopassa ja se tavoittelee globaalia kattavuutta lähivuosina.

Faktaa Goodspeed-palvelusta:

Goodspeed-matkamokkula

 • koko 123 x 63 x 13 mm
 • paino 127 gr
 • paikat 10 SIM-kortille
 • maksimitiedonsiirtomäärä /päivä 1 gigatavu
 • maksimilatausnopeus 21 megatavua sekunnissa
 • saa virran USB-liitännän kautta
 • akku kestää valmiustilassa viikon ja aktiivikäytössä 8 tuntia

Goodspeed-verkkopalvelu

 • nettipalvelussa voi valita oman tarpeen mukaan kohdemaat ja tilata niiden SIM-kortit. SIM-kortit toimitetaan kotiin postitse.
 • rekisteröinnin jälkeen laite on automaattisesti käyttövalmis niissä maissa, jotka on liitetty palveluun
 • Goodspeed-matkamokkulan hinta DNA:lla on 269 ¤ (sis ALV).
 • Goodspeed-palvelun kuukausimaksu 9,90 ¤ (sis ALV). Ulkomaankäytöstä veloitetaan 5,90 ¤ (sis ALV) toteutuneilta matkapäiviltä automaattisesti luottokorttiveloituksena

Linkit: