Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

GIGASET ME: juuri sinulle kehitetty älypuhelin

2015-09-02 20_39_11-Gigaset ME

GIGASET julkistaa ME-älypuhelintensa ensimmäisen sukupolven tuotesarjan.

Berliini, 2.syyskuuta 2015 – GIGASET, DECT-puhelinten Euroopan markkinajohtaja, julkistaa aivan Berliin IFA-messujen alla GIGASET ME -tuotesarjan, joka on yrityksen ensimmäinen älypuhelinsarja. GIGASET ME Pure-, GIGASET ME – ja GIGASET ME Pro –mallien julkistuksella kokenut saksalainen tietoliikenneyritys avaa uuden sivun toiminnassaan. Yritys siirtyy samalla toiselle vuosikymmenelle historiassaan valjastaen vakuuttavalla tavalla kansainvälisesti toimivan yrityksen kaikki resurssit.

ME-sarjan puhelimissaan GIGASET yhdistää uusimman teknologian omaan laajaan tietoliikennelaitteista ja kulutuselektroniikasta hankkimaansa kokemukseen. Kansainvälinesti toimiva GIGASET, jonka pääkonttori on Saksassa, on nyt siirtymässä tämän hetken kiinnostavimmille kasvumarkkinoille luottavaisena ja toimintaan sitoutuneena. ”Jos teet jotakin, tee se kunnolla”, toteaa GIGASETIN toimitusjohtaja Charles Fränkl. ”Meillä on käytettävissämme tarvittava infrastruktuuri sekä, mikä tärkeintä, oikeat ihmiset, oikeat ideat ja oikea teknologia, joilla pystymme varmistamaan menestyksemme mobiilialan erittäin kovassa kilpailussa”.

Odotuksiin vastaaminen

GIGASET pyrkii tavoitteisiinsa tiimillä, johon kuuuluu maailman maailman parhaita insinöörejä ja suunnittelijoita. Nämä suunnittelijat ovat nostaneet matkapuhelinalan luotettavuutta, käyttömukavuutta sekä huipputekniikan ja -muotoilun yhteensovittamista koskevat standardit täysin uudelle tasolle. GIGASETIN laatupuhelinten suunnittelun lähtökohtana ovat olleet puhelintensa laadulle, muotoilulle sekä elämäntapaa heijastaville vaatimuksille tämän hetken aktiivisten käyttäjien asettamat vaatimukset, ja niissä ilmenevät saksalaisen insinööritaidon laatu ja sitä ohjaavat arvot.

Puhelimien teräväpiirtokamerat, laajakulmalinssit ja suuri määrä erilaisia kameran käyttömukavuutta lisääviä piirteitä mahdollistavat entistä suuremmat ja paremmat valokuvat. Puhelinten korkealaatuiset, häviöttömiä tiedostomuotoja käyttävät innovatiiviset äänenvälitystavat ovat varmasti käyttäjien mieleen. GIGASETIN tiukat laatuvaatimukset näkyvät myös GIGASET ME -puhelimien puhtaassa muotokielessä ja huippuluokan materiaaleissa.

Suunnittelu huippuluokkaa, valmistus Saksassa

”GIGASET ME on puhelin, josta jokainen käyttäjä varmasti löytää haluamansa piirteet, riippumatta siitä, kuka hän on, missä hän on ja missä tilanteessa hän puhelinta käyttää”, sanoo moninkertaisesti palkittu GIGASETIN suunnittelija Hans-Henning Brabänder, kiteyttäen näin oman näkemyksensä GIGASET ME -puhelimista. Brabänderin johdollaan kehitetyssä muotokielessä yhdistyvät korkealaatuinen ruostumaton teräs, puhelimien etu- ja takapuolella käytetty tyylikkäästi pyöristetty kolmannen sukupolven Gorilla® Glass -lasimateriaali sekä saksalaiseen laatuajatteluun nojaava tuotanto. Valetun, aukottoman rakenteensa ansiosta puhelimet kestävät hyvin pölyä ja kosteutta. Kevyt mutta silti kestävä ruostumattomasta teräksestä tehty runko tekee GIGASET ME -puhelimesta käteen miellyttävän. Tätä kokemusta tukee myös puhelimen selkeä muotokieli, jonka jokainen yksityiskohta tuo käyttään mieleen muiden GIGASET-tuotteiden suunnittelua ohjaavat perintötekijät.

Kaikki GIGASET ME –älypuhelimet tulevat myyntiin Euroopassa ja Kiinassa syksyllä 2015. Perustason GIGASET ME Puren hinta on 349 euroa, keskitason GIGASET ME:n hinta on 469 euroa ja premium-luokan GIGASET ME Pron hinta 549 euroa.

http://www.gigaset.com/en_en/