Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

F-Securen tietoturvaa Tonino Lamborghinin luksuspuhelimiin

10446335_890937577637560_3421687958005767646_o

Helsinki – 18.6.2015: F-Securen ja Tonino Lamborghinin yhteistyön ansiosta ylellisen matkapuhelinbrandin  asiakkaat saavat käyttöönsä laadukkaita tietoturvaratkaisuja. Luksustuotteita käyttävät joutuvat yhä useammin verkkorikollisten kohteiksi, joten kattavat tietoturvaratkaisut ovat välttämättömiä heidän henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi.

Tietoturvayhtiön ja matkapuhelintarjoajan sopimuksen myötä Tonino Lamborghinin matkapuhelimen ostaja saa laitteen mukana F-Securen tietoturvatuotteita vuodeksi. Viime vuosina entistä kehittyneemmät kohdistetut hyökkäykset ovat lisääntyneet ja tietojenkalastelu- ja muut huijauskampanjat ovat usein kohdistettu organisaatioiden avainhenkilöihin tai muihin erityiskohteisiin. Hyökkäyskampanjat ovat osoittautuneet tilastollisesti erittäin tehokkaiksi.*

“Ihmisten henkilökohtaisista tiedoista on tullut keskeinen rikollisten käyttämä resurssi, joten laitteiden tietoturva ja yksityisyydensuojaus kannattaa tarkistaa”, sanoo F-Securen kuluttajatuotteiden tietoturvasta vastaava johtaja Samu Konttinen. “Rikolliset voivat ostaa varastettuja henkilötietoja ja täydentää niitä sosiaalisen median kautta kerätyillä tiedoilla. Niiden avulla he kohdistavat hyökkäykset useimpien uhrien  ennalta aavistamatta. Huijaus voidaan naamioida hyvin yksityiskohtaisesti näyttämään henkilökohtaiselta ​​tai työhön liittyvältä kommunikaatiolta.

F-Securen yhteistyön ansiosta Tonino Lamborghinin asiakkaat saavat käyttöönsä työkaluja, joiden avulla he välttyvät joutumasta uhriksi. F-Secure SAFE, F-Secure Booster, F-Secure Key ja Freedome –ratkaisut antavat kattavan suojauksen tämän päivän tietoturvauhkiin, joissa käytetään hyväksi entistä tehokkaammin ihmisten henkilökohtaisia tietoja.

Konttisen mukaan F-Securen ratkaisut Tonino Lamborghinin matkapuhelimissa ovat hyvä osoitus luksustuotemarkkinoille siitä, että monipuolisen tietoturvan voi saumattomasti integroida tyylikkäisiin laatutuotteisiin. “Ihmiset eivät halua mitä tahansa ohjelmistoa laitteisiin, silloin kun he maksavat luksustuotteesta.

 Tarjoamalla Tonino Lamborghinin asiakkaille parasta saatavilla olevaa tietoturvaa ratkaisee heidän henkilökohtaisten tietojen suojaamishaasteet. Tyylikkäästi muotoillut tuotteet, kuten F-Secure SAFE ja Freedome sopivat hyvin  siihen luksuskokemukseen, josta Tonino Lamborghinin asiakkaat ovat valmiita maksamaan – laadukasta suojausteknologiaa luksuspuhelimia käyttäville.”

F-Securen tuotteet ovat saatavilla Tonino Lamborghinin asiakkaille 17.6. alkaen. He saavat tuotteet myyntipisteissä tai sähköpostilla (sekä PC- että Androidversiot) ja ne esiasennetaan tulevaisuudessa kaikkiin Tonino Lamborghini matkapuhelimiin.

* https://www.cisco.com/c/dam/en/us/products/collateral/security/email-security-appliance/targeted_attacks.pdf

Lisätietoja:
Tonino Lamborghini Mobile
F-Secure