Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Kiveäkin kovempi: uusi Insmat Rock V50 -älypuhelin ei säikähdä vettä eikä pölyä

a6b8949f94967737_org

Insmat on tuonut markkinoille vedeltä ja pölyltä täysin suojatun Rock V50 LTE -älypuhelimen. Rock-perheen uusin tulokas on säätä kuin säätä kestävä kumppani aktiivista ulkoilmaelämää viettävälle käyttäjälle, joka ei halua tinkiä viimeisintä tekniikkaa edustavien viestintämenetelmien käytöstä missään ympäristössä.

Rockin 4050 mAh akku takaa pitkät valmius- ja puheajat. Kestävän Dragontrail-näyttölasin ja jämäkän rakenteen ansiosta puhelin kestää mukana rankemmillakin retkillä, ja 8 megapikselin kamera tallentaa unohtumattomat hetket terävinä.

Rock V50:ssä on kirkas viiden tuuman näyttö, jonka HD-tarkkuuden IPS-paneeli tekee kuvista tarkkoja ja eläviä. Uusimmat älypuhelinsovellukset saavat vauhtia Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmästä ja neliytimisestä prosessorista. 4G-tekniikka puolestaan takaa, että yhteydet ovat nopeita, missä ikinä ollaankin liikkeellä.

Vaikka näyttö on entistä isompi, ulkomitoista on viilattu kaikki ylimääräinen, jotta Rockia olisi mukava kantaa kaikessa menossa mukana. Edellisen sukupolven nelituumaisella näytöllä varustettuun V20+-malliin verrattuna Rock V50 on nyt 2,5 millimetriä ohuempi ja 30 grammaa kevyempi.

”Uusin Rockimme on erinomainen kumppani retkeilijälle, veneilijälle ja kenelle tahansa, joka haluaa käyttää kyvykästä älypuhelinta huolettomasti märissä, kylmissä ja likaisissa ympäristöissä. IP67-suojattu puhelin kestää veteen upottamiset ja erittäin pölyiset olosuhteet nikottelematta. Silti se on kokoonsa nähden kevyt ja kätevä pitää mukana”, sanoo Insmatin tuotepäällikkö Kari Viitala.

Insmat Rock V50 LTE on saatavilla verkkokaupoista ja tunnetuilta kodintekniikan jälleenmyyjiltä. Puhelimen suositushinta on 399 euroa.