Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

HONOR View20 lanseerattiin Pariisissa: lippulaivapuhelimen ennennäkemätön tekniikka asettaa uuden standardin älypuhelimille

HONOR View20 -lippulaivapuhelin lanseerattiin maailmanmarkkinoille Pariisissa tänään. Johtavan älypuhelinten e-brändin yhteistyö National Geographicin, Moschinon ja Epic Gamesin kanssa korostaa yrityksen asemaa valokuvauksen, muotoilun ja suorituskyvyn saralla.

HONOR on lanseerannut uuden älypuhelinten lippulaivansa, HONOR View20:n, maailmanlaajuisille kuluttajamarkkinoille. Puhelin erottuu edukseen viiden ennennäkemättömän ominaisuutensa vuoksi: 48 megapikselin kamera, näyttöön upotettu 25 megapikselin etukamera, seitsemän nanometrin Kirin 980 AI ‑järjestelmäpiiri, keinoälyn ja kolmen antennin voimalla toimiva Wi-Fi-tekniikka sekä aurora-nanopintakuviointi. HONOR View20 palkittiin ominaisuuksistaan lukuisilla palkinnoilla kansainvälisillä CES 2019 ‑kuluttajaelektroniikkamessuilla Las Vegasissa aiemmin tässä kuussa.

HONOR View20 -sarjan älypuhelinten kehittynyt tekniikka ja alan paras suorituskyky ovat saaneet kiitosta niin ammattilaisilta kuin faneiltakin ympäri maailmaa. HONORin käyttäjät ovat aktiivisia ja edellyttävät älypuhelimelta huippuluokan suoristuskykyä. HONOR View20 on suunniteltu juuri heidän tarpeitaan silmällä pitäen”, toteaa HONORin presidentti George Zhao.  

Hakee vertaistaan älypuhelinvalokuvauksessa

HONOR View20:n pääkamera on maailman ensimmäinen, jossa on käytetty 48 megapikselin SONY IMX586 ‑kennoa, puolen tuuman CMOS-piiriä ja 1,6 mikronin pikseleitä Quad Bayer ‑suodatuksessa. Kirin 980 ‑järjestelmäpiirin tehostama kenno tukee uutta 48 megapikselin AI Ultra Clarity ‑tilaa, jolla voidaan tuottaa äärimmäisen tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvia.

Kamera pystyy ottamaan monta 48 megapikselin kuvaa kerralla. Se kokoaa kustakin kuvasta parhaat yksityiskohdat ja muodostaa niistä yhden 48 megapikselin kuvan. Kirin 980:n kaksi NPU-suoritinta käsittelevät kuvan käyttämällä kehittynyttä tekoälyalgoritmia – kuvan laatu arvioidaan, tummilla alueilla olevat yksityiskohdat optimoidaan ja värejä säädetään kirkkaammiksi. 

Arvostan HONOR View20:n tarkkuutta ja helppokäyttöisyyttä. Se on älypuhelin, jolla voidaan tallentaa elämän eloisia ja arvokkaita hetkiä uusilla inspiroivilla ja jännittävillä tavoilla”, kuvailee 48 megapikselin kameraa testannut National Geographicin valokuvaaja Robbie Shone.

Myös puhelimen takaosassa sijaitsevalla helppokäyttöisellä 3D-kameralla tuodaan uusia ulottuvuuksia valo- ja videokuvaukseen. Kamera kerää tietoa kuvauskohteiden muodoista mittaamalla aikaa, joka valolla kestää kuvauskohteeseen osumiseen. Tämä mahdollistaa syvyyden havainnoinnin, luurangon liikkeiden seurannan ja reaaliaikaisen liikkeen sieppauksen. Kameran avulla HONOR View20 toimii myös liikkeen avulla ohjattuna pelikonsolina, jolla voidaan pelata 3D-liikkeeseen perustuvia pelejä aivan uudella tavalla. Se tukee nyt Fancy Skiing- ja Fancy Darts ‑pelejä.

Suunnittelun uusi ulottuvuus

HONOR View20:n muotoilun keskiössä on näyttöön upotettu edistyksellinen etukamera. Innovatiivinen All-View-näyttö ja eteen suunnattu 25 megapikselin kamera tarjoavat loistavan katselukokemuksen ja erinomaisen 91,8 prosentin näyttö-runkosuhteen. Puskurimallisen pidikkeen ansiosta etukamera on sijoitettu tarkoin näytössä olevan, edistyksellisten litografiaprosessien avulla luodun 4,5-millisen, läpinäkyvän reiän alle. HONOR View20 päihittää kilpailevat näyttöön upotetut kamerat paremmalla käytettävyydellä ja kuvanlaadulla näytön rakenteesta tai lujuudesta tinkimättä.

HONOR View20 on myös ensimmäinen älypuhelin, jossa on nanopintakuviointi – kirkasvärinen, dynaaminen, V:n muotoinen värigradientti, joka antaa koko rungolle hohtavan ilmeen. Älypuhelimen integroitu, elegantin kolmiulotteisesti kaartuva metalli-lasirunko on vain 8,1 mm paksu. 

Uuden lippulaivapuhelimen lanseerauksen kunniaksi HONOR on luonut laadukkaan valikoiman tuotteita yhteistyössä italialaisen luksusmuotimerkki Moschinon kanssa. Tuotevalikoimaan kuuluu Moschinon kanssa yhdessä suunniteltu HONOR View20, Moschinon ikonisen nallekarhun koristama kohokuvioitu puhelinkotelo sekä erikoissuunniteltuja lisävarusteita. Moschinon toimitusjohtaja Gabriele Maggio otti osaa Pariisin julkistamistilaisuuteen. 

Tuoreimmat tekniikat huomioivaa huippusuorituskykyä pelaamiseen

HONOR on yhteistyössä Epic Gamesin kanssa vienyt Fortniten mobiilikäyttökokemuksen aivan uudelle tasolle. HONOR View20:n omistajat saavat yksinoikeudellisen pääsyn HONOR GUARD ‑asukokonaisuuteen Fortnitessa.

HONOR View20:ssä on seuraavan sukupolven ominaisuuksia: Seitsemän nanometrin Kirin 980 AI ‑järjestelmäpiiri kahdella älykkäällä NPU-suorittimella, tehokkaan lämmönhaihdutuksen avulla suorituskykyä parantava nestejäähdytysjärjestelmä, tekoälyn ja kolmen antennin voimalla toimiva Wi-Fi-tekniikka, joka estää signaalin heikkenemisen käyttäjän käden peittäessä vastaanottimen, 4 000 milliampeeritunnin akku pitkäkestoiseen, keskeytymättömään pelaamiseen sekä suuri sisäinen muisti.

Epic uskoo, että Fortniten kaltaisten korkealaatuisten pelien tarjoaminen älypuhelimille edustaa pelien tulevaisuutta. HONOR View20 on ensiluokkainen laite, ja meillä on tämän yhteistyön ansiosta ilo kertoa, että Fortnite toimii Honor View20:ssä 60 fps:n kuvataajuudella”, Epic Gamesin perustaja ja toimitusjohtaja Tim Sweeney toteaa. 

Tämän lisäksi HONOR ja Epic Games ovat käynnistäneet yhteistyön tiettyjen HONOR-laitteiden optimoimiseksi Unreal 4 Engineä varten osana HONORin ja Epic Gamesin pyrkimystä venyttää mobiilipelaamisen rajoja ja tarjota konsolipelaamista vastaavia kokemuksia pelaajille ympäri maailmaa. 

Loikka älykkääseen elämiseen

HONOR View20:n innovatiivisten tekoälyominaisuuksien ansiosta puhelimen käyttö on tehokasta ja helppoa. HONOR View20:n 3D-kamera ja tekoälyominaisuudet kykenevät tunnistamaan yli sata erilaista elintarviketta ja tarjoavat tietoa kaloreista terveellisen elämäntavan tueksi. Tekoälyyn perustuva kuvauskohteen tunnistustoiminto pystyy myös tunnistamaan yli 300 kuuluisaa nähtävyyttä ja 100 000 maalausta eri puolilta maailmaa.

Pariisin lanseeraustilaisuudessa HONOR julkisti myös uuden HONOR Watch Magic/Dream ‑älykellon, joka on suunniteltu kaikkiin arkielämän käyttötarpeisiin.

Lisätietoja: 

Älypuhelin on saatavana neljässä eri värissä: Midnight black ja Sapphire blue (549 eur) sekä yhteistyössä MOSCHINOn kanssa suunnitellut Phantom blue ja Phantom red (649 eur). 

HONOR View20 ilmestyy kauppojen hyllyihin Suomessa 30.1.2019. Ennakkotilauksia on mahdollista tehdä kaikilta jälleenmyyjiltä 22.1. klo 20 alkaen. Ennakkotilauksen tekijät saavat kaupan päälle Phantom blue tai Phantom red -puhelinten kanssa HONOR Watch Magic -älykellon ja Midnight black tai Sapphire blue -puhelinten kanssa Honor Band4Running -rannekkeen.

HONOR Watch Magic ilmestyy kauppojen hyllyihin myöhemmin keväällä. HONOR Watch Magic ‑sarjan tuotteita on saatavana kahdessa eri värissä: Lava black ja Moonlight silver. Vähittäismyyntihinta on 219 euroa.

Honor 9 Lite on tyylikäs älypuhelin, josta löytyy peräti neljä kameraa

Honor tuo tänään Honor 9 Lite -puhelimensa kauppoihin Suomessa. Honor 9 Liten erikoisuus on sen kameraratkaisu – sekä edestä että takaa löytyy 13+2 megapikselin kamerat. Upeasti suunniteltu 2.5D-lasi ja reunasta reunaan ulottuva 5,65-tuumainen FullView HD -näyttö tuovat Honor 9 Liteen lippulaivan tuntua hinnan pysyessä kuitenkin edullisena.

Honor 9 Lite jatkaa aiempien Honor-mallien suosittua linjaa niin muotoilussa kuin myynnissäkin. Maailmalla puhelinta on jo myyty valtavat määrät. Esimerkiksi Intiassa Honor 9 Lite myytiin kolmasti loppuun sen tultua myyntiin Flipkartissa, yhdessä Intian suurimmista verkkokaupoista. Honor on kasvattanut myyntiään myös Euroopassa mm. Black Friday-myyntien ansioista.

Suomessa brändi on jo markkinaosuudeltaan kolmanneksi suurin.

“Honor tulee kasvamaan Kiinan markkinoiden vakaan menestyksen ansiosta ja vahvistamaan rooliaan ajatusjohtajana kansainvälisillä markkinoilla”, George Zhao, Honorin CEO kertoo. ”Aiomme olla viiden suosituimman älypuhelinbrändin joukossa vuoteen 2020 mennessä.”

Vangitse ainutlaatuisuutesi HD-kameroilla

Etukameran ei tarvitse olla heikompi kuin takakamera. Honor 9 Litessä on 13+2 megapikselin kamerat sekä edessä että takana, jolloin valokuvaan voi säätää syväterävyyttä. Päivitetyn, kustomoitavan kaunistamistoiminnon ansiosta Honor 9 Lite saa käyttäjän näyttämään aina hyvältä.

Tyylikkyyden ja hyvän käytettävyyden yhdistävä lasipintainen Honor 9 Lite on ultraohut, kapea ja tyylikäs. Reunasta reunaan ulottuvassa 5,65-tuumaisessa FullView HD -näytössä on ennätysmäinen ruutu-runko-suhde. Puhelimen mitat ovat 151 x 71,9 x 7,6 mm. Honor 9 Liten takakuoressa on erikoispinnoite ja sormenjälkilukija löytyy myös takaa.

Voimaa kuin lippulaivassa

Honor 9 Lite sisältää runsaasti huippuominaisuuksia, kuten erittäin nopean, kahdeksan ydintä sisällään pitävän Kirin 659 -sirun ja voimakkaan grafiikkapiirin (GPU). Tehokas tekniikka yhdistettynä Android 8.0 Oreon kanssa toimivaan EMUI 8.0 –käyttöjärjestelmään takaa nopeamman ja sujuvamman käyttäjäkokemuksen. Honor 9 Litessä on 3 Gt keskusmuistia ja 32 Gt sisäistä tallennustilaa.*

Honor 9 Lite tulee myyntiin väreissä: Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey. Suositushinta alkaen 234€ ja myyntiin puhelin tulee 25.4.2018.

*Puhelimissa saattaa olla maakohtaisia eroavaisuuksia.

www.hihonor.com

Honor 6 päivittyy kesällä, uusia Honor-malleja Suomeen keväällä

8fcd4d16a34f34b3_800x800ar

Honor-malleista Suomessa ensimmäisenä julkaistu Honor 6 päivittyy kesäkuussa Androidin versioon 5.0. Honor-mallistoa vahvistaa keväällä peräti kolme uutta puhelinta: Holly, 4X ja 6+. Marraskuussa Suomessa julkaistu Honor 6 on otettu hyvin vastaan paitsi toimittajien, myös kuluttajien keskuudessa.

Googlen Android-käyttöjärjestelmän viimeisin suuri päivitys, Lollipop-nimellä tunnettu 5.0 saapuu Honor 6:lle. Viime vuoden marraskuussa Suomessa lanseerattu älypuhelin saa päivityksen kesäkuussa ja käyttäjät saavat automaattisesti ilmoituksen, kun päivitys on ladattavissa. Käyttöjärjestelmäpäivityksen saatavuus voidaan myös tarkistaa puhelimen asetuksista löytyvän Päivittäjä-toiminnon kautta.

Honor-mallisto vahvistuu kolmella uudella puhelimella

acdf7ca032eb02c8_800x800ar

 

Honor Holly on 8 megapikselin pääkameralla ja 2 megapikselin etukameralla varustettu uutuus. Laitteessa on neliytiminen 1,3 GHz suoritin, 5 tuuman HD-näyttö ja peräti 16 gigatavua tallennustilaa. Vahvat tekniset ominaisuudet omaava Holly tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen 139 euron hinnallaan ja on jo myynnissä Suomessa.

Honor 4X omaa kompaktin ja tehokkaan 3 000 milliampeeritunnin akun, josta riittää potkua jopa 72 tunniksi. Peräti 8 ytimen 64-bittisellä suorittimella varustetun paketin kruunaa elegantti muotoilu, joka on saanut vaikutteita muotimaailman tekstuureista ja designista. 4X saapuu Suomeen huhtikuun lupussa ja sijoittunee 200 euron hintaluokkaan.

85c79e6076672ba6_800x800ar

Honor 6+ sisältää ainutlaatuisen, 8 megapikselin bionisen tuplakameran, mikä mahdollistaa kuville 13 megapikselin kokonaistarkkuuden. Eagle Eye -kamera tarkentaa 0,1 sekunnissa kohteeseensa ja ottaa kuvia jopa f/0,95 -valotusaukolla. 5,5 tuuman Full HD negatiivi-LCD-näyttöelementti on vain 1,85 millimetriä paksu ja pystyy 1500:1 kontrastisuhteeseen sekä alan korkeimpaan, 85 % värikylläisyyteen. Honor 6+ julkaistaan Suomessa näillä näkymin vuoden toisella neljänneksellä ja asettunee 400 euron hintaluokkaan.

Asiakkaat erittäin tyytyväisiä ensimmäiseen Honoriin

Honor-puhelimista ensimmäisenä Suomessa julkaistu Honor 6 on ollut menestys arvostelijoiden lisäksi myös kuluttajien parissa. Tämä käy ilmi alkuvuonna toteutetusta asiakastyytyväisyyskyselystä, jonka mukaan peräti yli 97 prosenttia vastaajista oli tyytyväinen hankintaansa ja lähes jokainen (96 %) suosittelisi puhelinta ystävälleen.

Puhelimen ylivoimaisesti parhaaksi ominaisuudeksi nimettiin sen nopeus ja tehokkuus (44 %). Lisäksi kiitosta keräsi kestävä akku, jonka 3 100 milliampeeritunnin reservistä riittää virtaa yli vuorokauden aktiivikäyttöön. Yli puolet (58 %) päätyi hankkimaan Honor 6:n sen teknisten ominaisuuksien takia ja älypuhelimen hinta houkutteli puoleensa miltei neljänneksen vastaajista (23 %). Kolmasosa (33 %) tutustui puhelimeen ensimmäistä kertaa blogi- tai lehtiartikkelin kautta tai kaverin suosittelemana.

Kyselyyn vastasi yhteensä 320 vuoden 2014 marras-joulukuussa puhelimen ostanutta, joista 75 prosenttia oli miehiä ja 25 prosenttia naisia. Vastaajien ikäjakauma oli 18 vuodesta 65 vuoteen ja yli.

UUTUUS-HONORIT TARJOAVAT MIELIKUVITUKSEN YLITTÄVÄÄ INNOVAATIOTA

8fa4e0986564faed_800x800ar

Huhtikuussa myyntiin tuleva Honor 4X on Suomessa hintaluokassaan ensimmäinen 4G-verkossa toimiva ja 64-bittisiä ohjelmia sekä 64-bittistä suoritinta käyttävä Dual SIM -älypuhelin. Myöhemmin tämän vuoden toisella vuosineljänneksellä ilmestyvän Honor 6+:n takakannesta löytyy ainutlaatuinen ja nopeasti tarkentava kahdeksan megapikselin bioninen tuplakamera.

Honor 4X todistaa, että yksinkertainen on kaunista. 5,5 tuuman ja 1280 x 720 pikselin HD-kosketusnäytön alla piilee tehokas Kirin 620 -järjestelmäpiiri ja peräti kahdeksan ytimen 64-bittinen A53-suoritin. Honor 4X on ensimmäinen 4G-verkoissa toimiva Honor-älypuhelin, joka käyttää 64-bittisiä ohjelmia ja omaa 64-bittisen suorittimen. Kompaktista ja tehokkaasta 3000 milliampeeritunnin akusta riittää potkua pitkään; maltillisella käytöllä puhelinta tarvitsee ladata vasta 72 tunnin jälkeen.

Honor 4X:n 13 megapikselinen takakamera ja etupuolelta löytyvä 5 megapikselin kamera vangitsevat yllättävätkin tilanteet tarkasti nopeiden sulkijoidensa avulla. Kuvat, videot ja ohjelmat tallentuvat sisäänrakennettuun 8 gigatavun tallennustilaan, jota saa laajennettua edelleen microSD-kortilla. Sisäistä RAM-muistia Honor 4X:ssä on kahden gigatavun edestä. Laite tukee kahden SIM-kortin yhtäaikaista käyttöä ja sen EMUI 3.0 -käyttöliittymän alla toimiva Android 4.4 -käyttöjärjestelmä päivittyy kesällä uusimpaan 5.0-versioon.

Kokonaisuuden kruunaa elegantti muotoilu, joka on saanut vaikutteita muotimaailman kankaista ja pintarakenteista. Puhelimen takakantta koristaa timanttijyrsimellä aikaansaatu virheetön kierreleikkaus ja laitteen simplistisen lookin viimeistelee täysin laminoitu etupuoli 75 prosentin näyttö-runko-suhteella.

Honor 6+ -uutuuspuhelin sisältää ainutlaatuisen, 8 megapikselin bionisen tuplatakakameran, joka mahdollistaa 13 megapikselin tarkkuuden. Etupuolelta löytyy puolestaan 8 megapikselin kamera. Takakannen Eagle Eye -kamera tarkentaa 0,1 sekunnissa kohteeseensa ja ottaa kuvia jopa f0,95 -valotusaukolla. Honor 6+:n suorituskyvystä vastaa Kirin 925 -järjestelmäpiiri ja Smart GTS octa-core sekä i3 sensor hub. Älykkään suoritinrakenteensa avulla laite yltää 1,8 GHz prosessointinopeuteen.  Laitteessa on kolme gigatavua nopeaa EMMC 5.0 -muistia ja 32 gigatavun sisäinen tallennustila on laajennettavissa microSD-kortilla.

Honor 6+:n 5,5-tuumainen Full-HD-näyttö edustaa uusinta teknologiaa. Vain 1,85 millimetriä paksu negatiivi-LCD-näyttöelementti kykenee 1500:1-kontrastisuhteeseen ja alan korkeimpaan, 85 prosentin värikylläisyyteen. Laitteen näyttö-runko-suhde on 78,2 prosenttia.

Peräti 3600 milliampeeritunnin akku on kooltaan pieni, mutta Smart Power 2.5 -virransäästön avulla puhelinta voi käyttää jopa kahden päivän ajan ilman lataamista. Honor 6+:n rungossa käytetyn grafiitin ansiosta laite pysyy viileänä kaikissa tilanteissa. Dual SIM ja Dual Standby eivät vain mahdollista Honor 6+:lla kahden SIM-kortin yhtäaikaisen käytön 4G-verkossa, mutta myös toisten laitteiden lataamisen käänteislataamisen avulla.

Honor 4X tulee Suomessa myyntiin tämän vuoden huhtikuussa 200 euron hintaluokassa. Honor 6+ ilmestyy Suomessa myöhemmin toisella neljänneksellä ja asettunee 400 euron hintaluokkaan.

Euroopan markkinoille uusi puhelinbrändi Honor

8818d70bda1ef3e4_400x400ar

Honor-puhelinmerkki on saapunut Eurooppaan uudella Honor 6 -lippulaivapuhelinmallillaan. Malli lanseerattiin lokakuun lopussa Berliinissä, samalla alkoi sen Euroopan laajuinen myynti. SoC (Super Octa-Core) arkkitehtuurilla ja Kirin920-piirisarjalla varustettu Honor 6 tukee LTE CAT 6 -verkkoa. Lisäksi 3100 mAh akun ja SmartPower2.0-energiasäästöteknologian myötä puhelin on yksi markkinoiden sinnikkäimmistä työjuhdista. Honor 6 -puhelinta myy Elisa ja sen suositushinta on 299,99 euroa.

Yhteenveto ominaisuuksista

SoC Kirin920 -piirisarjan ja LTE CAT 6 -moduulin ansiosta Honor 6 saavuttaa jopa 300 Mbps latausnopeuden.
4 x A15 +4 x A7-ytimiä ohjaa big.LITTLE-arkkitehtuuri, joka ohjaa ytimien aktivoitumista puhelimen käyttötarpeiden mukaan. Arkkitehtuuri yhdessä GPU (Mali T628MP4) -grafiikkaprosessorin kanssa tekevät muun muassa pelaamisesta vaivattomampaa. Keskusmuistia puhelimessa on 3 gigan verran.

Honor 6 -mallissa on Sonyn neljännen sukupolven sensorilla ja F2,0-aperturella varustettu 13 megapikselin takakamera. Kamerassa on sisäänrakennettu HDR-kuvaustoiminto ja kaksois-LED-salama. Edessä on 5 megapikselin, 88 asteen laajakuvakamera, joka mahdollistaa muun muassa panoraamakuvien ottamisen. Lisäksi Honor 6 -mallissa on erittäin nopea pikakuvaustoiminto. Puhelimen taakse asennetulla takakameralla voi ottaa kuvan jopa 0,6 sekunnissa ilman, että puhelimen näyttöä tarvitsee erikseen aktivoida – pikakuvan ottamiseksi riittää kun tuplaklikkaa äänenvoimakkuuspainiketta.

3100 milliampeerin akun sekä SmartPower2.0-energiansäästötekniikan ansiosta puhelimen keskivertokäyttäjä voi käyttää Honor 6 -puhelintaan jopa yli kaksi päivää. Aktiivikäyttäjälläkin Honor 6 kestää lataamatta yli päivän.

Puhelimen viiden tuuman FHD-näyttö on tarkka (445 PPI). Erinomaisen näyttö-runko-suhteensa vuoksi puhelinta on miellyttävä pidellä ja käyttää. Honor 6:n lasimainen Corning Gorilla -komposiittikuori muodostuu kuudesta pinnoitteesta. Tämän vuoksi puhelin kestää hienovaraisesta ulkonäöstään huolimatta kulutusta. Antisormenjälkiviimeistely auttaa pitämään näytön siistinä.

Honor 6 koko on kooltaan 138,1 x 67,0 x 6,9 mm. Se painaa 129 g.

Käyttöliittymänä Honor 6:ssa on EMUI (Emotion UI) 2.3-versio. Honor tuottaa aktiivisesti kuluttajalähtöisiä ohjelmistopäivityksiä osana sen Consumer to Business (C2B) -ohjelmaansa.

Honorissa on hyödynnetty emoyhtiön Huawein osaamista ja omaa tuotantoa. Honorille on rakennettu oma sosiaalinen brändistrategia, sillä se on suunniteltu ihmisille, jotka käyttävät puhelinta aktiivisesti ja haluavat osallistua sen ominaisuuksien kehittämiseen. Käyttäjiä pyydetään kommentoimaan ja antamaan palautetta sivustojen hihonor.com , facebook.com/HonorEurope ja twitter.com/honoreu kautta.

Puhelinta Suomessa myy Elisa, saunalahti.fi/honor6.