Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Jolla Oy ja Intian suurin sähköinen markkinapaikka Snapdeal sopivat Jolla-älypuhelinten myynnistä

jolla_031_storm

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Jolla on solminut yksinoikeudellisen myyntisopimuksen Intian suurimman sähköisen markkinapaikan Snapdeal.comin kanssa.

Jollan ja Snapdealin yhteistyön myötä Jolla-älypuhelimet tulevat intialaisten saataville elokuun aikana. Snapdeal.com on Intian suurin ja nopeimmin kasvanut markkinapaikka, jolla on tällä hetkellä yli 25 miljoonaa asiakasta eri puolilla Intiaa.

”Intia on yksi tämän hetken kuumista älypuhelinmarkkinoista, ja odotamme saavamme paljon uusia Jolla-faneja sieltä”, kommentoi Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista. ”Olemme perustamisestamme lähtien saaneet runsaasti innokkaita kyselyitä Intiasta, jossa luotetaan vahvasti suomalaiseen mobiiliosaamiseen. Näemme myös paljon mahdollisuuksia esimerkiksi paikalliselle sovelluskehitykselle Intiassa.”

”Olemme erittäin innoissamme kumppanuudesta markkinajohtaja Snapdealin kanssa, jolla on erittäin vahva jalansija Intian nousevilla nettikauppamarkkinoilla. Snapdealin avulla tavoitamme oikeat kohderyhmät, eli älypuhelinkäyttäjiä, jotka haluavat vaihtoehdon markkinoita dominoiville brändeille”, Pienimäki jatkaa.

“Strategianamme on tarjota laadukkaita tuotteita eri kategorioissa yli 25 miljoonalle asiakkaallemme”, kommentoi Kunal Bahl, Snapdealin toimitusjohtaja ja yksi perustajista. ”Älypuhelimet ovat erityisen vahvasti edustettuina ja ovat myyneet hyvin kanavassamme. Intiassa on tällä hetkellä hyvin vähän vaihtoehtoja mobiilikäyttöjärjestelmissä, ja tähän Jollan innovatiivinen Sailfish OS ainutlaatuisella käyttökokemuksellaan tuo erinomaisen lisän. Tähtäimessämme on pitkäkestoinen ja hedelmällinen yhteistyö Jollan kanssa.”

Jolla Oy
Jolla Oy kehittää mobiililaitteita ja avointa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka perustuu osin Nokian hylkäämään MeeGo-käyttöjärjestelmään. Jolla Oy perustettiin vuonna 2011, ja ensimmäiset Jolla-älypuhelimet tulivat markkinoille Suomessa marraskuussa 2013. Tällä hetkellä Jolla-älypuhelimia voi ostaa kaikkialla Euroopassa sekä Intiassa.
Jollalla on toimipisteet Helsingissä (pääkonttori), Tampereella ja Hongkongissa.

www.jolla.com

www.facebook.com/jollaofficial

https://twitter.com/jollahq

http://www.linkedin.com/company/jolla

Snapdeal.com
Snapdealin visiona on luoda Intian luotettavin sähköinen markkinapaikka sekä ostajille että myyjille. ”Intian Alibabana” tunnettu Snapdeal perustettiin vuonna 2010 Kunal Bahlin ja Rohit Bansalin toimesta. Tällä hetkellä Snapdeal.comissa on yli viisi miljoonaa tuotetta eli 500 eri kategoriassa. Edustettuina on sekä paikallisia että kansainvälisiä tuotteita ja brändejä. Asiakkaita on yli 25 miljoonaa ja mukana on 30 000 jälleenmyyjää. Snapdeal toimittaa tuotteita yli 5000 kaupunkiin Intiassa. Vuonna 2013-2014 yhtiö kasvatti myyntiään yli 600% ja on tällä hetkellä Intian suurin sähköinen kauppapaikka.

www.snapdeal.com