Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Alcatel tuo markkinoille uusia kohtuuhintaisia älypuhelimia

Uusimmat Alcatel-älypuhelimet ovat esillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. TCL Communication julkistaa messuilla mallit Alcatel 3 ja Alcatel 3L, joissa on erityisesti panostettu viimeistelyyn ja haettu inspiraatiota luonnosta. Puhelimissa on tekoälypohjainen Google Assistant, joka helpottaa tietojen käsittelyä ja auttaa suunnittelemaan päiväohjelmia ja jonka avulla voit seurata viihdettä ja ohjata kodin IoT-laitteita. Pohjoismaisille markkinoille tulee lisäksi hintaluokassaan ainutlaatuinen kaksoiskameralla varustettu Alcatel 1X.

– Kehitämme jatkuvasti älypuhelinvalikoimaamme, jotta käyttäjillä olisi mahdollisuus kokea uusimmat mobiilielämykset ilman, että laitteiden hinnat olisivat esteenä, sanoo Alcatelin Pohjoismaiden markkinoista vastaava maajohtaja Peter Frisch.

– Alcatel tarjoaa huipputeknologiaa kohtuuhinnoin, mistä erinomaisena esimerkkinä on alle sadan euron hintainen kaksoiskameralla varustettu Alcatel 1X, Peter Frisch jatkaa.

Alcatel 1X on hintaluokkansa ensimmäinen älypuhelin, jossa on kaksi takakameraa (13 MPx + 2 MPx) ja etukamera (5 MPx) selfiekuvaukseen. Kaksoiskameralla saadaan aikaan ns. boke-efekti, joka tuo kuvaan pehmeyttä ja utuisuutta. Myös kuvien tarkkuuden ja kontrastin säätäminen jälkikäteen on helpompaa. Näytön koko on 5, 5 tuumaa, resoluutio HD+ ja kuvasuhde 18:9. Alcatel 1X:ssä on kaksi SIM-korttipaikkaa, akun kapasiteetti on 3 000 mAh ja puhelimessa on 1,5 GHz:n neliydinprosessori sekä paikka ulkoiselle muistikortille (Micro SD, enintään 128 GB). Puhelimessa on myös kasvontunnistukseen perustuva lukitus (Face Key).

Alcatel 3L -puhelimessa on Alcatel 1X:n tavoin kaksi takakameraa (13 MPx + 5 MPx) ja etukamera (8 MPx). Korkearesoluutioinen 5,9 tuuman näyttö kattaa 88 % puhelimen etupuolen alasta. Isomman näytön ja paremman kameraresoluution lisäksi Alcatel 3L:n ominaisuuksiin kuuluvat entistä kestävämpi 3 500 mAh:n akku ja päivitetty 2Hz:n prosessori. Myös Alcatel 3L -mallissa on kasvontunnistukseen perustuva lukitus (Face Key), kaksi SIM-korttipaikkaa ja paikka ulkoiselle muistikortille (Micro SD, enintään 128 GB).

Alcatel 3 muistuttaa monelta osin Alcatel 3L -mallia: niiden näyttö, akku ja kamerat ovat samanlaiset. Erityistä Alcatel 3:ssa on kuitenkin sen entistä parempi suorituskyky, muotoilu ja sormenjälkitunnistin. Prosessorissa on kaikkiaan 8 ydintä (neljä 1,8 GHz:n ja neljä 1,4 GHz:n taajuudella). Muistin osalta puhelimesta on kaksi versiota: joko 3 GB RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa tai 4 GB RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Akkukapasiteetti on 3 500 mAh. Alcatel 3:ssa on samat toiminnot kuin malleissa Alcatel 1X ja Alcatel 3L, mutta lisäksi siinä on Google Lens™ -sovellus, joka tekoälyä hyödyntäen tukee käyttäjän hakutoimintoja kameran tunnistamien kohteiden perusteella.

Alcatel 1X tulee myyntiin huhtikuussa suositushintaan 99 euroa, Alcatel 3L toukokuussa suositushintaan 149 euroa ja Alcatel 3 toukokuussa suositushintaan 179 euroa (32 GB tallennustilaa).

Elisa tuo ALCATEL ONETOUCH -puhelimet Suomen markkinoille

alcatel-one-touch-star

Elisa tuo heinäkuussa myyntiin kansainvälisesti tunnetun puhelinvalmistajan uutuusmallit. ALCATEL ONETOUCH -älypuhelimet erottuvat kilpailijoista muotoilullaan.

Elisa tuo 17.7. myyntiin kolme uutta älypuhelinta, joissa nähdään uudenlaista muotoilua. Puhelimien valmistaja ALCATEL ONETOUCH tunnetaan maailmalla erityisesti persoonallisista ja helppokäyttöisistä älypuhelimistaan.

– Olemme iloisia voidessamme tuoda Android-puhelinvalikoimaamme uusia kiinnostavia vaihtoehtoja. ALCATEL ONETOUCH on yksi maailman nopeimmin kasvavista puhelinvalmistajista, sanoo liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Kiinnostavasti muotoilluille puhelimille on nyt kysyntää. On tutkittu, että yli kolmasosa sekä naisista että miehistä pitää puhelimen ulkonäköä yhtenä tärkeimmistä puhelimen valintaan vaikuttavista tekijöistä. (Nielsen: The Female/Male Digital Divide)

– Elisa tahtoo tarjota asiakkailleen kattavan ja houkuttelevan laitevalikoiman, Castrén toteaa.

Nyt Suomen markkinoille saatavat IDOL ALPHA, IDOL 2 S ja IDOL 2 MINI S -älypuhelimet sopivat edullisuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi hyvin myös esimerkiksi ensimmäistä älypuhelintaan ostavalle. Kaksi jälkimmäistä ovat 4G-puhelimia, joten niillä voi hyödyntää Elisan Suomen kattavinta 4G LTE -verkkoa. Elisan nopeat LTE-verkkoyhteydet ovat saatavilla jo yli 250 kunnan alueella.

ALCATEL ONETOUCH IDOL ALPHA: Muotoilultaan poikkeuksellinen, ohut designpuhelin, jossa on läpinäkyvät, puhelimen toimintojen mukaan valaistuvat reunat. 4,7 tuuman HD-näyttö, 13,1 megapikselin kamera, neliytiminen 1,2 GHz prosessori.  Värit: Slate ja Champagne Gold. 299 e.

ALCATEL ONETOUCH IDOL 2 S: Ohut ja kompakti 4G-puhelin. 5 tuuman HD-näyttö, 8 megapikselin kamera, neliytiminen 1,2 GHz prosessori. Värit: Slate ja Pure White. 219 e.

ALCATEL ONETOUCH IDOL 2 MINI S: Pieni mutta suorituskykyinen 4G-puhelin. 4,5 tuuman QHD-näyttö, 8 megapikselin kamera, neliytiminen 1,2 GHz prosessori. Värit: Slate ja Pure White. 199 e

Tuotetiedot: kauppa.saunalahti.fi