Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

HTC esittelee uuden värivaihtoehdon One-perheeseen

80a649ddb6dcf36e_800x800ar

HTC julkaisi äskettäin uuden värivaihtoehdon palkittuun One-sarjaan. Kolmea aiemmin julkaistua väriä, hopeaa, mustaa ja punaista, saapuu täydentämään säkenöivä sininen, jonka värisenä voit saada HTC Onen ja HTC One minin. Uusi väri on rohkea vaihtoehto niille, jotka eivät pelkää kantaa mukanaan älypuhelinta, joka erottuu joukosta.


Saatavuus
HTC One ja HTC One mini tulevat saataville neljännen vuosineljänneksen aikana.

HTC tuo lisää ääntä älypuhelimiin

99b2e4fe4079861f_800x800ar

HTC esittelee uuden lisätarvikkeen, joka tarjoilee omaa luokkaansa olevan kirkkaan ja voimakkaan äänimaailman. HTC One määritteli älypuhelinten äänikokemuksen uusiksi HTC BoomSoundilla ja nyt HTC nostaa jälleen rimaa ylemmäksi julkaisemalla uuden lisätarvikkeen, joka sopii täydellisesti HTC BoomSoundilla varustettuihin puhelimiin. HTC BoomBass on erillisellä vahvistimella ja Bluetooth-tuella varustettu kompakti subwoofer, joka yhdessä HTC BoomSoundin kanssa tarjoilee täyteläisemmä ja voimakkaamman basson. Subwooferin avulla HTC BoomSound-kaiuttimien äänimaailmaan saadaan muhkeammat matalat äänet niin musiikkiin, kuin videoihinkin. Ainutlaatuinen äänimaailma, jonka voit aina ottaa mukaasi.

Saatavuus
HTC BoomBass tulevat saataville neljännen vuosineljänneksen aikana.

HTC
HTC Corp. (HTC) on perustettu 1997 ja yritys on julkaissut useita palkittuja mobiililaitteita, sekä teknologioita. HTC:n kaikki tekeminen perustuu todellisiin ihmisiin, sekä heidän tarpeisiinsa. Tämä saa HTC:n kokeilemaan muotoilun ja teknologian rajoja, jotta jokaiselle ympäri maailmaa olevalle asiakkaalle voidaan tarjota yksilöllinen käyttökokemus. HTC:n tuotevalikoimaan kuuluu älypuhelimet, jotka on varustettu HTC Sense™:llä – monitasoisella käyttöliittymällä, joka tarjoilee yksilöllisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen. HTC on listattu Taiwanin pörssiin (TWSE: 2498). Lisää tietoa osoitteessa www.htc.com.

HTC:n uusi lippulaivapuhelin HTC One yksinmyyntioikeudella Elisalta

Elisa tuo ainoana operaattorina eilen julkistetun HTC One -älypuhelimen Suomen markkinoille. Ennakkomyynti alkaa jo tänään saunalahti.fi:ssä. HTC:n Android-lippulaivamallin ominaisuudet edustavat edistyksellisintä älypuhelinteknologiaa. HTC Onen ensiluokkainen käytettävyys on saavutettu uudistetun HTC Sense -käyttöliittymän ansiosta.

Viimeistelty muotoilu, huipputarkka näyttö ja kehittyneet kameraominaisuudet lisäävät HTC Onen kilpailukykyä nykyisten kärkimallien keskuudessa. HTC One mahdollistaa myös nopeimman mahdollisen mobiilinetin käytön, sillä siinä on 4G/LTE-kyvykkyys.

– Meillä on ollut pitkän aikaa vahva rooli HTC:n puhelinten tuomisessa ensimmäisenä Suomen markkinaan. Olemme tyytyväisiä saadessamme tuoda HTC Onen yksinoikeudella myyntiin, sillä haluamme tarjota mahdollisimman laajan älypuhelinvalikoiman asiakkaillemme, kertoo puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

HTC Onen toimitukset alkavat maaliskuun loppupuolella.

HTC One ennakkomyynti: saunalahti.fi/htcone
Hinta kertamaksulla 649 € tai erissä alk. 17,90 €/kk (36 kk:n luottokauppasopimus, 36 kk:n hinta yhteensä 644,40 €, todellinen vuosikorko 0 %)

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi