Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Epicor esitteli uudet Windows Phone® -sovellukset, jotka siivittävät yritykset aika- ja kustannussäästöihin

Kosketusoptimoidut sovellukset vapauttavat työntekijät arkistoinnista, virtaviivaistavat laskutusta sekä parantavat tarkkuutta ja avoimuutta. 

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation esitteli kaksi uutta Windows Phone® 8 -mobiilisovellusta vuotuisessa käyttäjäkonferenssissaan. Sovellukset (Expenses ja Time Entry) on suunniteltu nopeuttamaan tallentamista sekä parantamaan kentälle olevien työntekijöiden ajan ja kustannusten seuraamisen tarkkuutta ja tehokkuutta. Sovellukset on erityisesti suunniteltu hyödyntämään Windows Phone 8:n suunnitteluelementtejä ja käyttäjäkokemuksia sekä antamaan IT-organisaatioille joustavuutta tukien yhä liikkuvampaa työvoimaa ja yhä yleisempiä BYOD-strategioita. Tutkijoiden mukaan noin 30 prosenttia globaalista työvoimasta luottaa puhelimeen ja tablettiin saadakseen työnsä tehtyä kentällä. Lisäksi 80 prosenttia työntekijöistä suorittaa ainakin osan töistään säännöllisesti muualla kuin toimistolla.

Windows App Storen kautta ladattavissa olevat, kosketusoptimoidut uudet sovellukset integroituvat sekä Epicor ERP- että Epicor iScala -ohjelmistojen kanssa. Sovellusten kautta työntekijät voivat keskittyä aktiivisesti tuottamaan tulosta, sen sijaan että he kirjoittelevat muistiinpanoja ja myöhemmin keräävät tiedot kasaan. Usein matkalla jotain unohtuu tai tarkkuus on puutteellista. Sovellusten käyttö ajan ja kustannusten seuraamiseen ja raportoimiseen virtaviivaistaa laskutusta, parantaa kassavirtaa sekä antaa selkeitä aikaleimattuja merkintöjä ja tositteita tarpeen tullen, mikä on usein olennainen osa asiakastyytyväisyyden kannalta.

Expenses ja Time Entry -sovellukset ovat käyttäjien Windows 8 -puhelimissa ja niihin pääsee käsiksi kuvakkeen kautta. Sovellukset pitävät sisällään mm. kellokortteja, kuluseurannan lomakkeita, muistutuksia, muistioita, ilmoituksia sekä jakamiseen liittyviä elementtejä. Ohjelmisto huolehtii siitä, että aikaa ja kuluja rekisteröidään tavalla, joka takaa tarkan raportoinnin mahdollisimman pienellä vaivalla ja ajankäytöllä. Sovellusten kautta on helppoa muokata merkintöjä ja/tai liittää kuvia. Lisäksi ne tarjoavat nopean pääsyn yhteenveto- tai viitenäkymään yhdellä kosketuksella. Käyttäjät voivat katsella liitteitä (kuten kameran kautta otettuja kuvia kuiteista) koko näytöllä, hyödyntää suurennustoimintoa ja heillä on myös mahdollisuus kiinnittää ohjauspaneeli aloitusnäyttöön, josta se on helposti käytettävissä.

Windows Phone 8:n Epicor-sovellukset toimivat nykyisen Microsoftin® infrastruktuurin kanssa, helpottaen loppupään hallintotyötä sekä mahdollistaen yritysten olemassa olevien Microsoft-investointien käyttöhyödyn maksimoinnin. Sovellukset myös hyödyntävät Microsoftin kerroksellista tietoturvaa, joten yritykset voivat luottaa siihen, että sovellukset ovat tiukasti suojattuja.
– Liikkuvuus on keskeinen teknologiaelementti, joka voi uudelleen määritellä yrityksen. Kun jotkut yritykset ottavat liikkuvuuden avosylin vastaan, yhä useammat siirtyvät asteittain kohti mobiliteettia. Uudet sovellukset korostavat työntekijöiden mobiililaitteiden käytännöllisyyttä arvokkaana tukena laskutettavien tuntien, työntekijätuntien sekä asiakkaisiin liittyvien kulujen kirjaamiseen. Yhtä tärkeinä seikkoina erottuvat tuntihävikin poistaminen ja asiakaslaskutuksen tehostaminen, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

– Meillä on Epicorin kanssa vahva kumppanuushistoria. Pyrimme yhdistämään uusimmat Microsoft- ja Windows-teknologiamme ERP-innovaatioihin, jotta voimme tukea yrityksiä kaikkialla reaaliaikaisesti. Uudet sovellukset tarjoavat Epicorin asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää nykyisiä Microsoftin infraratkaisuja, jotta saavutetaan IT-hallinnan tehokkuuden maksimointi. Lisäksi kerroksittaiset tietoturvaedut vetoavat yrityksiin, joita kenties huolestuttaa muiden mobiilijärjestelmien mobiilisovellusten turvattomuus, toteaa Craig Dewar Microsoftilta.

EasyPark lanseeraa pysäköintisovelluksen Windows Phone -puhelimiin

EasyPark on tänään julkistanut Windows Phone -version sovelluksesta, jolla voit siirtää pysäköintimittarin taskuusi. Windows Phone -puhelimien määrä kasvaa tasaisesti Pohjoismassa, joten uusi sovellus on tärkeä osa EasyParkin tarjontaa. Eikä vähintään syystä, että useat työpuhelimet käyttävät juuri Windows Phone -käyttöjärjestelmää.

Vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen aikana EasyParkin kännykkäpysäköintipalvelun käyttö sovelluksella kasvoi nopeasti. Viime vuoden samaan ajanjaksoon verrattuna kännykkäpysäköinnit kasvoivat Suomessa 180 prosenttia. Nyt markkinoille tuleva uusi sovellus Windows Phone 8 -puhelimille on tärkeä osa EasyParkin kännykkäpalvelutarjontaa.

EasyParkin Windows Phone -sovelluksen avulla käyttäjät voivat rekisteröityä tililleen sovelluksessa ja valita luottokortin, jolla maksavat. Palvelussa on kätevä GPS-toiminto, jonka avulla löytää tarvittavan aluekoodin. Muutamalla, yksinkertaisella klikkauksella voi aloittaa ja lopettaa auton pysäköinnin ja varmistaa, että maksaa todellakin vain käyttämästään pysäköintiajasta.

– Olemme iloisia voidessamme vihdoinkin tarjota sovelluksen Windows Phone 8 -puhelimille. Kysyntä on ollut kovaa, erityisesti koska useimmat työpuhelimet ovat Windows Phone -puhelimia. Tämä uusi sovellus helpottaa useita autoilijoita. Enää ei tarvitse huolehtia kolikoista tai murehtia hitaista korttiautomaateista, sanoo Timo Haapanen, maajohtaja, EasyPark.

Windows Phone – nopeasti kasvava älypuhelinalusta

Kantar Worldpanelin mukaan Windows Phone -käyttöjärjestelmän markkinaosuus Euroopassa on 6,5 %. Windows Phone -käyttöjärjestelmä on nopeimmin kasvava älypuhelinkäyttöjärjestelmä (Kantarin mukaan 52 % kasvu joulukuusta helmikuuhun verrattuna viime vuoden samaan aikaan) ja on nyt selvästi kolmanneksi suosituin iPhone- ja Android-käyttöjärjestelmien jälkeen. Suomessa Windows Phonen markkinaosuus on merkittävästi tätäkin suurempi. Windows Phone -käyttöjärjestelmän puhelimia lanseerataan yhä enenevässä määrin, viimeisimpänä Nokia Lumia 720 ja myöhemmin Suomessakin myyntiin tuleva edullinen Nokia Lumia 520.

– EasyPark on todella hyödyllinen sovellus, joka ratkaisee käyttäjiemme pysäköintimaksuongelman – maksat pysäköintisi nopeasti ja helposti varmistaen, että todellakin maksat vain pysäköimästäsi ajasta. Sovellus on helppo käyttää tilanteessa, jossa on usein kiire esimerkiksi palaveriin. Olemme tyytyväisiä, kun kumppanimme tarjoaa nyt tämän palvelun suomalaisille Windows Phone 8 -puhelimien käyttäjille. Helppokäyttöisille ja selkeille Windows Phone -puhelimille on saatavilla paljon hyödyllisiä paikallisia sovelluksia, ja nyt julkaistu EasyPark on varmasti yksi kätevimmistä, sanoo Windows Phone -liiketoimintajohtaja Vesku Paananen Microsoftilta

Sovellus julkaistaan samanaikaisesti Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Italiassa, Itävallassa, Espanjassa, Saksassa ja Australiassa.

Lataa sovellus täältä: http://windowsphone.com/s?appId=3f0bb9a9-23a6-4…1e-cf8878b3bb75

Tutkimus: Windows Phone valitaan sen helppokäyttöisyyden vuoksi

Microsoftin Marketvisiolla toteuttaman tutkimuksen mukaan suomalaiset Windows Phone -käyttäjät ovat tyytyväisiä laitteeseensa ja käyttävät sitä monipuolisesti niin töissä kuin vapaalla. Jopa 86 % suomalaisista Windows Phone -käyttäjistä pitää puhelintaan helppokäyttöisenä, ja puolet vastaajista valitsi laitteen juuri sen selkeyden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

 

Suomalaiset Windows Phone -puhelinten käyttäjät ovat selvästi mieltyneitä puhelimiinsa, ja lähes kaksi kolmasosaa vastaajista suosittelisi Windows Phonea myös ystävilleen. Tärkein valintakriteeri älypuhelimissa mallista riippumatta oli helppokäyttöisyys, ja se oli myös ominaisuus, jota Windows Phonen käyttäjät puhelimessaan eniten arvostivat”, Marketvision tutkimusjohtaja Katriina Valli kommentoi.

 

Jopa 76 % vastaajista piti Windows Phonen käyttöönottoa helppona. Käyttökokemuksen tekevät erityisen helpoksi Live Tiles -tapahtumaruudut, joiden avulla käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä itselleen tärkeimmät ihmiset ja asiat heti aloitusruudullaan. Helppokäyttöisyyden ja tyylikkyyden lisäksi Windows Phone -käyttäjät arvostavat vaivatonta yhteydenpitoa ja sosiaalisen median käyttöä.

 

“Halusimme kartoittaa suomalaisten Windows Phone -käyttäjien tyytyväisyyttä ja asenteita historiallisen Windows Phone 8 -älypuhelinkäyttöjärjestelmän Suomen markkinoille saapumisen aattona. Voimme olla tuloksiin tyytyväisiä, sillä Windows Phone -puhelimet ovat vakiinnuttanet paikkansa tärkeänä osana käyttäjiensä elämää, niin töissä kuin vapaalla. Erityisesti olen tyytyväinen siihen, että ihmiset kokevat Windows Phonen käyttöönoton ja käytön helpoksi“, Microsoft Oy:n Windows Phone -liiketoimintajohtaja Vesa-Matti Paananen kertoo.

 

Windows Phone -puhelinta käyttävät suomalaismiehet: olen etevämpi teknologian käyttäjä kuin kaverini

 

Tutkimuksen mukaan 40 % suomalaisista Windows Phone -käyttäjistä pitää itseään kavereitaan etevämpänä teknologian käyttäjänä – miesten kohdalla osuus on jopa 54 %. Reilu viidennes miehistä tunnustaa joskus näppäilleensä puhelintaan julkisella paikalla vain esitelläkseen sitä muille. Lisäksi useampi kuin joka viides miesvastaajista kertoo valinneensa Windows Phonen, koska haluaa profiloitua edelläkävijäksi.

 

Suomalaismiehet ovat selkeästi naisia innokkaampia sovellusten käyttäjiä. Lähes puolet miehistä on esimerkiksi seurannut kuntoilunsa tuloksia urheilusovellusten, kuten Sports Trackerin avulla. Miehet saadaan tarttumaan puhelimeen myös hyvän ruuan äärellä naisia innokkaammin: yli puolet miehistä on ottanut puhelimellaan kuvan herkullisesta ruoka-annoksesta, kun naisista annoksen on ikuistanut 38 %.

 

Windows Phone -puhelinta käyttävät suomalaisnaiset ovat hintatietoisia ja luottavat kavereiden suosituksiin

 

Windows Phone on lähes puolelle laitteen hankkineista naisista heidän ensimmäinen älypuhelimensa, kun vastaava osuus mieskäyttäjien kohdalla on vain 13 %. Yli puolet tutkimukseen vastanneista naisista kertoo kavereiden mielipiteiden olevan tärkeitä tai erittäin tärkeitä, kun ostoslistalla on uusi älypuhelin. Miehistä ystävien mielipiteille painoarvoa antaa puolestaan 40 %. Naiset ovat tarkempia myös puhelimen hinnasta: yli kaksi kolmasosaa naisista pitää hintaa tärkeänä tekijänä uutta puhelinta ostettaessa.

 

Naispuoliset Windows Phone -käyttäjät ovat ahkeria valokuvaajia ja kaksi kolmasosaa ottaa puhelimen esiin halutessaan ikuistaa jotain mieluisaa ja ikimuistoista. Puhelimen kameraominaisuuksia sekä helppoa yhteydenpitoa hyödynnetään myös shoppaillessa, sillä jo viidennes naisista on joskus lähettänyt vaate- tai kenkäkaupasta kuvan kaverilleen saadakseen apua ostopäätöksen tekoon.

 

Tulevaisuuden älypuhelimeen toivotaan parempaa akkukestoa ja korkeampaa tietoturvaa

 

Tutkimuksessa selvitettiin myös käyttäjien odotuksia lähitulevaisuuden älypuhelimien ominaisuuksista. Eniten uusilta laitteilta odotetaan pidentynyttä akkukestoa (79 %) ja huippuluokan kameratoimintoja (34 %). Lisäksi viidesosa vastaajista toivoo seuraavaan älypuhelimeensa korkeaa tietoturvaa. Etenkin naiset toivovat mahdollisuutta antaa oman puhelimensa turvallisesti lasten käyttöön esimerkiksi pelaamista ja musiikin kuuntelua varten.

 

29.10.2012 lanseeratun Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmän parannetut tietoturvaominaisuudet auttavat pitämään luottamukselliset tiedot entistä paremmin turvassa, estävät virustartunnat ja mahdollistavat laitteen etätyhjennyksen. Lisäksi uusista Windows Phone 8 -puhelimista löytyy mm. lasten nurkkaus, jonka avulla lasten voi huoletta antaa käyttää älypuhelinta heille valituilla sisällöillä.

 

Marketvisio toteutti tutkimuksen lokakuun 2012 aikana ja siihen vastasi yhteensä 394 iältään 24–44-vuotiasta Windows Phone -käyttäjää. Tiedonkeruu suoritettiin niin, että noin puolet tuloksista saatiin TNS Gallupin paneelivastaajien kautta ja puolet sosiaalisen median kautta hankitun Marketvision oman tutkimuskohderyhmän kautta.

Microsoft

 

Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.