Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

:KATSO VIDEO: SquareTrade: Rikkoutumistestissä uudet iPhonet: Onko suurempi parempi?

breakability_scorecard_finnish

Apple teki sen taas. Molemmat uudet iPhonet ovat isompia ja kestävämpiä kuin yksikään edeltäjänsä. iPhone 6 läpäisi kaikki testimme täysin ongelmitta.

iPhone 6 Plus pärjäsi myös erittäin hyvin, mutta suurikokoisena menetti pisteitä käteen sopivuudessa eikä pärjännyt niin hyvin pudotustestissämme. Onko suurempi oikeasti parempi? On, vaikkakin suurin ei aina välttämättä ole paras.

DNA aloittaa iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimien myynnin 26. syyskuuta

8b87e211-61f2-40d4-ad51-ae704842aeab-email

DNA tuo iPhonen historian suurinta edistysaskelta edustavat iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimet myyntiin perjantaina 26. syyskuuta. Laitteet tulevat DNA Kauppoihin kautta maan sekä DNA Nettikauppaan ja DNA Yritysmyyntiin. iPhone 6 -puhelimen saa DNA:lta alkaen 19,13 €/kk, hinta koskee 16 GB mallia 36 kuukauden luottosopimuksella. iPhone 6 Plus -puhelimen saa DNA:lta alkaen 21,91 €/kk, hinta koskee 16 GB mallia 36 kuukauden luottosopimuksella. Kertamaksulla iPhone 6 (16 GB) maksaa 689 € ja iPhone 6 Plus (16 GB) 789 €. Puhelimien ennakkotilaus alkaa perjantaina 19. syyskuuta klo 00.01 osoitteessa www.dna.fi/apple. iPhone 6 ja iPhone 6 Plus toimivat DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa, joka tavoittaa arviolta 80 prosenttia suomalaisista tämän vuoden loppuun mennessä.

Uudet iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -mallit ovat iPhonen historian suurin edistysaskel. Uutuuspuhelimissa on upeat 4,7- ja 5,5-tuumaiset Retina HD -näytöt sekä runsaasti innovatiivista teknologiaa. Niissä on täysin uusi, erittäin ohut ja saumaton muotoilu, jonka ansiosta puhelimet ovat mukavia kädessä ja helppoja käyttää. Molemmat mallit ovat kaikin tavoin parempia. Laitteissa on Applen suunnittelema A8-siru ja toisen sukupolven 64-bittinen pöytäkoneluokan arkkitehtuuri, minkä ansiosta laitteet ovat suorituskyvyltään huikean nopeita ja energiatehokkaita. Puhelimissa on edistykselliset iSight ja FaceTime HD -kamerat, ja ne hyödyntävät ultranopeaa langatonta teknologiaa.

iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimissa on iOS 8 -käyttöjärjestelmä – Applen suurin julkaisu sitten App Storen – joka tarjoaa entistäkin helpomman, nopeamman ja luontevamman käyttäjäkokemuksen. Puhelimissa on uudet Viestit- ja Kuvat-ohjelmat, ennakoivaa tekstinsyöttöä hyödyntävä QuickType -näppäimistö ja Perhejako. iOS 8:ssa on myös uusi Terveys-sovellus, jolla käyttäjä pystyy seuraamaan terveydentilaansa ja hyvinvointiaan, sekä iCloud Drive, jolla käyttäjä voi tallentaa tiedostoja ja käyttää niitä mistä tahansa.

“Olemme erittäin iloisia Applen uusien, upeiden iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelinten tulosta myyntiin”, kertoo DNA:n puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan. “Asiakkaat ovat jo odottaneet uusia malleja innokkaina. Laitteiden kasvaneet näytöt tukevat hyvin monipuolista netin käyttöä ja parantavat käyttäjäkokemusta entisestään. Uusilla iPhone-puhelimilla käyttäjä pystyy hyödyntämään DNA:n nopeaa 4G-verkkoa todella tehokkaasti ja miellyttävästi.”

DNA Kaupoissa iPhone 6 myynti alkaa perjantaina heti kauppojen avautuessa. Kaikkiaan kuusitoista DNA Kauppaa avaa ovensa perjantaina 26.9. poikkeuksellisesti jo klo 8.00. Nämä myymälät sijaitsevat Helsingissä (Hakaniemi, Itäkeskus, Kaivokatu, Kamppi, Kannelmäki ja Sanomatalo), Espoossa (Iso Omena ja Sello), Turussa (Skanssi ja Eerikinkatu), Jyväskylässä, Järvenpäässä, Oulussa (Arkistokatu), Porissa (Itäpuisto), Kuopiossa (Aapeli) ja Tampereella (Hämeenkatu).

iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimien hinnat:

Malli Kertamaksulla
(sis. alv)
36 kk luottosopimuksella
(sis. alv)
iPhone 6 16 GB 689 € 19,13 €/kk
iPhone 6 64 GB 789 € 21,91 €/kk
iPhone 6 128 GB 889 € 24,69 €/kk
iPhone 6 Plus 16 GB 789 € 21,91 €/kk
iPhone 6 Plus 64 GB 889 € 24,69 €/kk
iPhone 6 Plus 128 GB 989 € 27,47 €/kk

Lisätietoa iPhone -puhelimista: www.apple.com/iphone.

ALSO Finland aloittaa iPhonen jakelun Suomessa

Press_02

Uusi jakelukanava iPhoneille

Suomen suurin ICT-tukkuri ALSO Finland ja Apple ovat sopineet iPhone-puhelimen jakelusta Suomessa. Sopimus astui voimaan 3.8.2014. Sopimus laajentaa ALSOn tarjonnan kaikkiin Applen tuotteisiin ja tuo iPhoneille uuden jakelukanavan Suomessa.

”Olemme todella tyytyväisiä iPhone-jakelusopimukseen. iPhone on erinomainen vahvistus mobiililaitetarjontaamme. Liikkuvuus on uusi musta, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset mobiiliuden mahdollistavat työvälineet. Jatkamme vahvaa panostusta mobiililaitevalikoiman kehittämiseen myös jatkossa, ja tänä vuonna puhelinvalikoimamme tulee laajenemaan entisestään”, ALSO Finlandin toimitusjohtaja Mervi Airaksinen toteaa.

”Toimitusvarmuutemme on vahva, 99,92 prosenttia ja Suomessa sijaitsevien logistiikkatoimintojemme ansiosta pystymme takaamaan, että kaupat saavat nopeasti laitteita myytäväksi”, Airaksinen sanoo.

Sonera: iPhonet kärjessä myös marraskuun top 10-listalla

Apple-iPhone-5S_oblique

Applen iPhonet valtasivat listan kärjen myös marraskuussa Sonera Tukun myydyimpien puhelinten listalla.

Uudet iPhonet veivät Applen kolmoisvoittoon Soneran myydyimpien puhelinten listalla marraskuussa. Kestosuosikit Samsung Galaxy Trend ja Galaxy Xcover 2 pitivät asemansa, ja Nokian Lumioista listalle palasivat mallit 625 ja 925.

Sonera Tukun myydyimmät puhelinmallit marraskuussa (suluissa sijoitus lokakuussa)

1. (1.)   Apple iPhone 5s
2. (3.)   Apple iPhone 
4s
3. (2.)   Apple iPhone 5c
4. (4.)   Samsung Galaxy Trend
5. 
( – )  Nokia Lumia 625
6. (8.)   Samsung Galaxy Xcover 2
7. ( – )  Sony Xperia V
8. (7.)   Nokia 301
9. (9.)   Nokia Lumia 520
10. 
( – )            Nokia Lumia 925

“Marraskuu ei tuonut dramaattisia muutoksia myydyimpien puhelinten listalle edelliskuusta tuttujen mallien säilyttäessä asemansa – joskin laajan Lumia-malliston suosituimmat puhelimet vaihtelevat kuukaudesta toiseen. Toisaalta kolmen suurimman valmistajan joukkoon nousi uusi merkki Sony, ja alkava joulusesonki tuo varmasti vielä omat mausteensa loppuvuoden kisaan. Odotamme tablettien nousevan merkittävään asemaan tämän vuoden joulumyynnissä, vaikka myös älypuhelimet säilyttävät paikkansa joulun toivelahjojen listalla”, sanoo Soneran myyntijohtaja Petri Lahtinen .

Sonera tarjoaa tietoliikenne- viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Palvelumme yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua. Yrityksille luomme kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun. Soneralla oli vuoden 2012 lopussa 4,4 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta Soneran palveluksessa työskentelee 4 000 henkilöä, ja yhtiö toimii noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. www.sonera.fi

Apple myi 9 miljoonaa uutta iPhonea kolmessa päivässä

iPhone5s_PF_3UP_HERO_PRINT

Applen uusien iPhone-mallien myynti on lyönyt aiemmat ennätykset. Yhtiön mukaan iPhone 5S ja 5C -puhelimia myytiin kolmessa päivässä yhdeksän miljoonaa kappaletta. Viime vuonna julkaistua iPhone 5 -puhelinta myytiin samassa ajassa viisi miljoonaa kappaletta.

Yhtiö ei kertonut, miten myynti jakaantui kalliimman ja edullisemman mallin välillä. Myyntilukuja kasvatti se, että Apple tällä kertaa aloitti myynnin heti myös Kiinassa. Se on noussut Yhdysvaltojen ohi maailman suurimmaksi älypuhelinmarkkinaksi.

Apple on maailman älypuhelinmarkkinoiden kakkonen korealaisen Samsungin jälkeen. Yhtiö myi huhti-kesäkuussa yli 31 miljoonaa puhelinta, mikä vastasi arviolta 13 prosentin markkinaosuutta.

Nokia myi samalla neljänneksellä 7,4 miljoonaa Lumiaa.

Mad Gang iPhone -sovellus lanseerattiin Palefacen ja Matren tahdissa

b497ae9372f87c95_800x800ar

Käyttäjän sijainnin tunnistava haku- ja suosituskone Mad Gang on lanseerannut markkinoille iPhone-sovelluksensa, jonka tunnusmusiikkina soi Palefacen ja Matren nimikkokappale. Sovelluksen avulla jaetaan ystäväpiirille luotettavia suosituksia paikallistaen käyttäjien sen hetkinen sijainti.

Yhteisöpalvelu Mad Gang on lanseerannut iPhone-sovelluksen, jonka avulla jaetaan ystäville suosituksia heitä itseään kiinnostavista asioista oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Sovelluksen erikoisuus on käyttäjän sijainnin tunnistaminen.

– Sovellus lähettää automaattisesti muistutuksen, kun käyttäjä on suosikiksi merkatun kohteen lähellä. Sovellus toimii iPhone 4:ssä ja sitä uudemmissa laitteissa. Lisäksi sovellus toimii selaimella eli käytännössä jokaisella mobiililaitteella, jossa on selain, kertoo Mad Gangin hallituksen jäsen Roope Vihanto.

Mad Gang on suomalaisten ohjelmisto- ja markkinointialan ammattilaisten kehittämä yhteisöpalvelu, joka on kohdistettu rajatulle kohderyhmälle.

– Mad Gang -palvelulle on sosiaalinen tilaus, kun tiedon määrä kasvaa räjähdysmäisesti ja relevanttia tietoa on yhä vaikeampi löytää. Yksi neuvo hyvältä ystävältä on minulle paljon arvokkaampi ja luotettavampi kuin tuhat anonyymiä vinkkiä netistä. Halusimme luoda palvelun, jossa käyttäjät saavat kuulla jutuista niiltä, joihin he luottavat eniten, sanoo Vihanto.

– Seuraava askel on käyttäjämäärän kasvattaminen sekä tuotteen jatkokehitys. Uusia käyttäjiä tulee jatkuvasti mukaan. Mad Gang -palvelussa on ollut nyt yli 10 000 vierailijaa ja rekisteröityneitä käyttäjiäkin on jo yli 700, valaisee Vihanto.

Sovelluksen lanseerausta juhlittiin perjantaina 16.8. Helsingissä Ravintolalaiva Wäiskillä. Tapahtumassa esiteltiin Mad Gang iPhone-sovellus sekä sovelluksen nimikkobiisi ”Goin´ live”, jonka esittävät Paleface ja Matre.

Mad Gang on valittu lokakuussa järjestettävään verkkopalveluiden maailmanlaajuisen World Summit Awards -kilpailuun parhaana suomalaisena verkkopalvelusisältönä kilpailun e-Media and Journalism -sarjaan. Kilpailussa etsitään parhaita e-sovelluksia kahdeksassa kilpailusarjassa.

Mad Gangin toiminta-ajatus

Mad Gang on suomalaisten ohjelmisto- ja markkinointialan ammattilaisten kehittämä haku- ja suosittelupalvelu, jossa tutut kaverit takaavat vinkin laadun. Saat määrällisesti vähemmän, mutta hurjasti parempia suosituksia. http://www.madgang.com/

Tura Scandinavia AB: Gear By Carl Douglas uudet iPhone 5 kuoret

Gear By Carl Douglas julkaisee tänään uuden suojakuori valikoiman iPhone 5:lle. Valikoimaan kuuluu kymmenen erilaista mallia. Puhelin on hyvin suojattu ja takaosassa on aukko kameralle. Kaikkia malleja on varastossa ja ovat heti toimitettavissa. Gear By Carl Douglas maahantuo Tura Scandinavia AB.

Gear By Carl Douglas – Make Phones Look Good!

Tura.nr: 658901 – iPhone5 kuori Niitti musta
Tura.nr: 658902 – iPhone5 kuori Niitti valkoinen
Tura.nr: 658903 – iPhone5 kuori Sydän
Tura.nr: 658904 – iPhone5 kuori Risti
Tura.nr: 658905 – iPhone5 kuori Kruunu
Tura.nr: 658906 – iPhone5 kuori Lippu USA
Tura.nr: 658907 – iPhone5 kuori Lippu Iso-Britannia
Tura.nr: 658908 – iPhone5 kuori Kristalli valkoinen
Tura.nr: 658909 – iPhone5 kuori Kristalli pinkki
Tura.nr: 658910 – iPhone5 kuori Kristalli hopea

Tura Scandinavia Ab on pohjoismaiden johtava kodintekniikkatarvikkeiden tukkuliike. Tarjoamme asiakkaillemme tarvikkeet tuotealueilta ääni & kuva, data, foto & video, peli, koti & vapaa-aika, gsm & gps. Yrityksen strategia on tarjota asiakkaille ja toimittajille kokonaiskonsepti sisältäen vahvat tuotemerkit, effektiivinen logistiikka sekä kilpailukykyiset hinnat. Tura Scandinavia Ab toimii yhteistyössä pohjoismaiden useimpien johtavien vähittäistavaraliikkeiden kanssa jotka myyvät kodinelektroniikkaa kuluttajille. Toimintaamme harjoitetaan Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Kungsbackassa. Norjassa, Tanskassa ja Suomessa yrityksellämme on myyntikonttorit. Kaikki jakelu -ja logistiikka tapahtuu keskusvarastoltamme Ruotsin Nässjöstä.Tavoitteenamme on olla innostavin ja kannattavin yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme.

TomTomilta uusi Speed Cameras -sovellus iPhonelle

14.11.2012 – TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) julkaisi tänään uuden Speed Cameras -sovelluksen iPhonelle. Speed Cameras varoittaa kuljettajaa nopeusvalvontakameroista ja auttaa näin sekä säilyttämään vauhdin sopivana että kuljettajaa välttämään turhat sakot.

Sovelluksen uusin versio 1.1 varoittaa sekä kuvallisesti että äänellä, jopa taustalla käynnissä ollessaan ja iPhonen näyttö sammutettuna. Myös keskinopeuden tunnistuksen tuki on parantunut, minkä ansiosta kuljettajien on helpompi säilyttää oikea nopeus myös tunneleista ulos tultaessa.

Kameravaroitusten lisäksi Speed Cameras tiedottaa kuljettajaa auton nopeudesta, nopeusrajoituksesta, edessä olevasta kameratyypistä sekä kameran etäisyydestä. Sovelluksen lataavat uudet asiakkaat saavat latauksen myötä 12 kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Aiemmat asiakkaat saavat saman ilmaisen käyttöajan lisättynä heidän olemassa olevaan tilaukseensa, kun entinen tilaus on päättynyt.

“Olemme iloisia voidessamme tarjota ilmaisen vuoden tilauksen sovelluksen mukana”, kommentoi Gerry Hinds, TomTomin mobiilipuolen varatoimitusjohtaja. “Speed Cameras -sovelluksemme perustuu jopa 1,6 miljoonan kuljettajan tietoihin. Näihin lukeutuvat kaikki erillisiä navigointilaitteita, kojelautaan asennettuja navigointijärjestelmiä ja puhelinnavigointia käyttävät kuljettajat. Kun yhä useammat kuljettajat jakavat nopeuskameratietojaan palvelun yli, sovelluksen tiedot ja palvelut paranevat entisestään ja hyötyvät koko yhteisön keräämistä tiedoista.”

Speed Cameras -sovelluksen uusin versio varoittaa kuljettajaa myös liikkuvista valvontakameroista. Päivityksen myötä sovelluksen äänivaroitukset saa toistettua TomTom Hands-free car kit -lisävaruteen tai muun A2DP Bluetooth -yhteensopivan laitteen kautta.

Huomioitavaa

Nimetöntä statistiikkaa kerätään 1,6 miljoonalta kuljettajalta 15 Euroopan maasta. Kerätty tietomäärä takaa ajankohtaisen informaation luotettavuuden. Sovellus kattaa noin 95 prosenttia kiinteistä ja liikkuvista kameroista. Seuraava päivitys sisältää myös Länsi-Euroopan, jolloin tiedot kameroista välittyvät myös maan rajoja ylitettäessä.

Hinnat ja saatavuus

Speed Cameras -sovellus on saatavilla ilmaiseksi Applen App Store -palvelusta. Sovelluksen mukana tulee 12 kuukauden ilmainen käyttöoikeus, joka koskee sekä uusia että jo olemassa olevia sovellusasiakkaita.

TomTom Hands-Free Car Kit for iPhone on saatavana hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä ja TomTom.com-verkkosivulta 99,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä

http://itunes.apple.com/fi/app/tomtom-speed-cameras-nordic/id505196332

TomTom

Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta www.tomtom.com/livetraffic.

 

Suomalainen miljoonarahoituksen kerännyt Jongla julkisti palvelunsa iPhonelle tänään.

Suomalainen mobiilipalveluyhtiö Jongla on julkistanut tänään torstaina pikaviestipalvelunsa iPhonelle.

Datapohjaiseen mobiiliviestintään perustuva Jongla IM -palvelu on yhtiön mukaan pian saatavilla myös muilla alustoilla.

Jongla sai syyskuussa yli 1,2 miljoonan euron rahoituksen Tekesiltä sekä joukolta yksityisiä enkelisijoittajia. Sijoittajina ovat muun muassaSanoma-konsernin entinen toimitusjohtaja Hannu Syrjänen, talousneuvos Kalevi Sivonen sekä yrittäjä ja sijoittaja Janne Leino. Kaikkiaan Jongla on kerännyt 2,5 miljoonan euron rahoituksen.

Jonglan pääomistajia ovat lisäksi muun muassa yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Arto Boman, hallituksen puheenjohtaja Juha Halttunen, hallituksen jäsen Henry Sjöman sekä kauppaneuvos Matti Kallio.

Yhtiön tavoitteena on haastaa palvelut kuten WhatsApp ja Viber. Jongla tähtää erityisesti Aasian markkinat.

Linkit:

http://www.jongla.com/