Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

BT Conferencing ja Dolby parantavat puhelinkonferenssien äänenlaatua

Pilottihankkeen odotetaan lisäävän yhteistyötä, vähentävän matkakuluja ja jäntevöittävän kokouksia, joissa kaikki eivät ole fyysisesti läsnä.

BT Conferencing ja Dolby Laboratories Inc. tekevät yhteistyötä pilottihankkeessa, jossa neuvottelupuheluja tehostetaan saamalla ne kuulostamaan ja tuntumaan fyysisiltä kokouksilta. Pilottihankkeessa Dolbyn signaalinkäsittelyä ja ihmisten psykoakustista hahmotusta koskeva asiantuntemus yhdistetään BT:n yhtenäistetyn viestinnän osaamiseen.

BT:n Dolby Voice ‑tekniikkaa hyödyntävä konferenssijärjestelmä luo tilaäänikentän, jonka avulla osallistujat voivat osallistua dynaamiseen, virtaavaan keskusteluun. Tämä luo vaikutelman, että ääni tulee määrätystä kohdasta huonetta siten että osallistujat voivat helposti tunnistaa kuka puhuu ja mitä sanotaan.

Lisätietoja saat englanninkielisestä lehdistötiedotteesta BT:n verkkosivuilla.

http://www.btplc.com/News/Articles/Showarticle.cfm?ArticleID=6AB6EFCE-560D-4D6F-821A-ADE74ABCEA8F

Esittelyssä BT

BT on yksi maailman johtavista tietoliikennepalveluiden ja -ratkaisujen tuottajista. Se palvelee asiakkaita yli 170 maassa. Se keskittyy tuottamaan globaaleja verkkopohjaisia IT-palveluita, kuten paikallisia, valtakunnanlaajuisia ja kansainvälisiä tietoliikennepalveluita asiakkaidensa käyttöön kodeissa, työpaikoilla tai liikkeellä oltaessa, laajakaista- ja Internet-tuotteita sekä palveluita ja yhdistettyjä kiinteän ja mobiilin verkon tuotteita ja palveluita. BT koostuu lähinnä neljästä liiketoimintaryhmästä: BT Global Services, BT Retail, BT Wholesale ja Openreach.

31.3.2012 päättyneenä tilivuotena BT Groupin liikevaihto oli 18 897 miljoonaa puntaa. Liikevoitto ennen veroja oli 2 445 miljoonaa puntaa.

British Telecommunications plc (BT) on BT Group plc:n kokonaan omistama tytäryritys. Se vastaa käytännöllisesti katsoen kaikesta BT Groupin liiketoiminnasta ja sen varallisuudesta. BT Group plc noteerataan Lontoon ja New Yorkin pörsseissä. Lisätietoja on osoitteessa www.btplc.com.