Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

Samsung Galaxy S9 – suunniteltu tämän päivän kommunikaatioon

Samsung Galaxy S9 ja S9+:ssa on Super Slow-mo -hidastuskuvaustoiminto ja luokkansa paras hämäräkuvaus, jotka ajavat uudenlaisiin visuaalisiin löydöksiin. AR-emojit taas tarjoavat käyttäjille persoonallisemman tavan ilmaista itseään.

Barcelona – 25. helmikuuta 2018 – Samsung esitteli tänään uudet Galaxy S9:n ja S9+ -lippulaivapuhelimensa. Uutuuspuhelimet muuttavat tavat, joilla kommunikoimme, jaamme ja koemme maailman tänä päivänä. Galaxy S9:ssä ja S9+:ssa on Samsungin kaikkien aikojen kehittynein kamera. Kokonaisuuden muodostavat Dual Aperture -linssi, joka takaa parhaat kuvat kaikissa valaistusolosuhteissa, Super Slow-mo -hidastuskuvaus sekä personoidut AR-emoji-hahmot.

– Galaxy S9:ssä ja S9+:ssa olemme kehittäneet kaikkien aikojen kehittyneimmän mobiilikameran. Sen avulla käyttäjät voivat napata parhaita mahdollisia kuvia ja videoita missä tahansa, sekä ilmaista itseään ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella tavalla, sanoo Andreas Bergqvist, Samsungin Pohjoismaiden telecom-tuotepäällikkö.

Galaxy S9 ja S9+ yhdistävät kehutun visuaalisen ilmeen ja Infinity-näytön, tarjoten entistä suuremman näyttökokemuksen. Lisäksi laitteet toistavat ensiluokkaisesti ääntä, kiitos sisäänrakennettujen AKG:n kalibroimien Dolby Atmos -stereokaiuttimien ja kuulokkeiden. Yhdessä nämä luovat kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka soveltuu kaikenlaiselle viihteelle.

Kamera – uusin silmin nähtynä

Modernit kamerat tekevät muutakin kuin ottavat kuvia – ne ovat suunniteltu yhdistämään ihmisiä toisiinsa. Kuluttajat haluavat älypuhelinkameran, jonka huipputeknologia sallii heidän ilmaista itseään korkealaatuisin kuvin, ja jonka muut työkalut helpottavat oman tarinan kertomista.  Galaxy S9:n ja S9+:n kamerat ovat suunniteltu nämä tarpeet mielessä pitäen. Super Speed Dual Pixel -kuvasensorille on omistettu laskentatehoa ja muistia, ja se osaakin automaattisesti yhdistää 12 yksittäistä kuvaotosta yhdeksi hämmästyttävän hyväksi, korkealaatuiseksi lopputulokseksi.

Galaxy S9:n ja S9+:n kameroissa on seuraavat toiminnot:

 • Super Slow-mo: 960 kuvaa sekunnissa kaappaava hidastuskuvatoiminto tekee arkisista hetkistä eeppisiä ja dynaamisia. Lisää vapautta tuo Motion Detection -toiminto, joka havaitsee liikkeen ja käynnistää hidastuskuvauksen automaattisesti. Hidastuskuvan taltioinnin jälkeen käyttäjä voi valita 35 eri taustamusiikkivaihtoehdosta tai valita musiikin omasta musiikkivalikoimastaan. Hidastuskuvista voi myös napin painalluksella tehdä GIF-animaatioita.

 • Valovoima: Älypuhelinkameroissa on tyypillisesti kiinteän polttovälin aukko, jota ei voi säätää ympäröivän valoisuuden mukaan. Tämä johtaa usein suhruisiin tai rakeisiin kuviin. Samsungin Dual Aperture1 -linssi  (F1.5 – F2.4) mukautuu kuitenkin ihmissilmän pupillin tavoin ympäröivään valaistukseen. Tuloksena on kirkkaita ja selkeitä kuvia kaikissa valo-olosuhteissa.

 • AR Emoji: Samsung sallii nyt käyttäjien luoda persoonallisia emoji-hahmoja omista valokuvistaan. Lisätyn todellisuuden AR Emoji -toiminto analysoi käyttäjästä otetun 2D-kuvan, mallintaa yli 100 kasvonpiirrettä, ja luo käyttäjästä 3D-hahmon, joka elehtii ja ilmeilee muun muassa iskemällä silmää ja nyökkäämällä. AR Emojilla käyttäjä voi tuoda videoihin tunnetta ja luoda persoonallisia AGIF-formaattia olevia tarroja, joiden avulla omaa emojiaan voi jakaa useimmissa pikaviestinpalveluissa.

 • Bixby: Samsungin Bixby-tekoälyalusta on nyt intergroitu osaksi kameran toimintoja. Se hyödyntää lisättyä todellisuutta ja  syväoppimisteknologioita, joiden avulla se tarjoaa hyödyllistä tietoa  käyttäjän ympäristöstä. Se osaa muun muassa automaattisesti havainnoida ja tunnistaa kohteita ja tarjoaa lisätietoa kuvattavista kohteista. Live Translation -toiminnon2 avulla käyttäjät voivan muun muassa kääntää ulkomaankielistä tekstiä ja hintatietoja reaaliajassa. Sen avulla käyttäjä voi oppia ja saada tietoa ympäristöstään.

Älypuhelin kytkeytyneeseen elämäntyyliin

Galaxy S9 ja S9+ -älypuhelimet ovat ensimmäiset laitteet, jotka tukevat uutta SmartThings -sovellusta, joilla voi ohjata kodin kaikkia IoT-laitteita. Uuden DeX Pad -telakointijärjestelmän avulla älypuhelimeen voi helposti yhdistää näytön3, hiiren ja näppäimistön, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman asiakirjatyöskentelyn tai pelikokemuksen suurelta näytöltä. DeX Padin5 avulla Galaxy S9 ja S9+ -älypuhelimia voi myös käyttää  Touch Pad -kosketusalustana4. Laitteissa on tuki jopa 400 gigatavun microSD-muistikorteille ja ne on varustettu tehokkailla suorittimilla suurten datamäärien hallintaan. 

Älykästä turvallisuutta

Mielenrauhaa Galaxy S9 ja S9+ -käyttäjille tuo Knox 3.1, joka on Samsungin mobiilitietoturva-alustan uusin versio. Puhelimet tukevat kolmea biometristä tunnistustapaa: sormenjälki, kasvotunnistus ja iiris. Uusi Intelligent Scan -toiminto yhdistää iiris- ja kasvontunnistuksen, mahdollistaen näin nopean, vaivattoman ja turvallisen tavan avata puhelin.  Lisäksi Galaxy S9 ja S9+ ovat vedenkestäviä ja pölytiiviitä IP68-luokituksen mukaisesti. Laitteet siis kestävät 30 minuutin upotuksen veteen jopa 1,5 metrissä.

Galaxy S9:n ja 9+:n myynti alkaa Suomessa 16. maaliskuuta 2018. Ennakkomyynti alkaa heti. Värivaihtoehdot ovat Midnight Black, Coral Blue ja uusi Lilac Purple -väri.

Listätietoa Galaxy S9 ja S9+ -laitteista osoitteissa: http://www.samsungmobilepress.comnews.samsung.com/galaxy ja www.samsung.com/galaxy.

GS9 tekniset tiedot: Samsung Galaxy S9 on varustettu kahdeksanytimisellä Octa core -suorittimella (2.7GHz + 1,7GHz) ja 4 Gt RAM-muistilla. Tallennustilaa on 64 Gt, ja tila on laajennettavissa jopa 400 Gt microSD -muistikorteilla. Näyttö: 5.8’’ Quad HD+ 2960×1440 Super AMOLED -tekniikalla. Akku: 3,000mAh, pikaladattavissa QC 2.0 -yhteensopivilla latureilla tai langattomasti WPC ja PMA -luokituksen langattomilla latureilla. Mitat: 147.7 x 68.7 x 8.5 mm, paino 163 g. Etukamera: 8MP AF (F1.7), Takakamera: 12MP (AF, Dual Pixel, OIS, f1.5–2.4). Käyttöjärjestelmä: Android 8 (Oreo). Wi-Fi, 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), 4g-tuki (1.2 Gbps/150 Mbps asti). Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0 ja GPS-tuki. Varmennus: sormenjälkitunnistin, iirisskanneri, ja kasvojentunnistus. IP68-suojaluokitus, Dual-SIM, AKG:n kalibroimat Dolby Atmos -stereokaiuttimet ja kuulokkeet.

GS9+ tekniset tiedot: Samsung Galaxy S9 on varustettu kahdeksanytimisellä Octa core -suorittimella (2.7GHz + 1,7GHz) ja 6 Gt RAM-muistilla. Tallennustilaa on 64 Gt, ja tila on laajennettavissa jopa 400 Gt microSD -muistikorteilla. Näyttö: 6.2’’ Quad HD+ 2960×1440 Super AMOLED -tekniikalla. Akku: 3,500 mAh, pikaladattavissa QC 2.0 -yhteensopivilla latureilla tai langattomasti WPC ja PMA -luokituksen langattomilla latureilla. Mitat: 158.1 x 73.8 x 8.5 mm, paino 189 g. Etukamera: 8MP AF (F1.7), Kaksoistakakamera: Wide-angle Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4) + Telephoto 12 MP (AF, OIS, Optical Zoom x2, F2.4). Käyttöjärjestelmä: Android 8 (Oreo). Wi-Fi, 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), 4g-tuki (1.2 Gbps/150 Mbps asti). Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0 ja GPS-tuki. Varmennus: sormenjälkitunnistin, iirisskanneri, ja kasvojentunnistus. IP68-suojaluokitus, Dual-SIM, AKG:n kalibroimat Dolby Atmos -stereokaiuttimet ja kuulokkeet.

LG aloittaa LG G6 -puhelimen myynnin Suomessa yhteistyössä Gigantin kanssa

pxurw8dxjpnbgbwuup21

Helsinki, 28. huhtikuuta 2017 — LG Electronics (LG) tuo LG G6 -huippupuhelimensa myyntiin Suomessa yhdessä Gigantin kanssa.

LG G6 -puhelimessa yhdistyvät huippuluokan älypuhelinteknologia ja elegantti design. Puhelimen tasokas 5,7 tuuman FullVision-näyttö kuvasuhteella 18:9 on yhdistetty lasista ja metallista valmistettuun runkoon. Quad HD+ -resoluution ja Dolby Vision -tekniikan ansiosta G6 tarjoaa ainutlaatuisen katseluelämyksen käteen näppärästi istuvassa puhelimessa.

LG G6:n kaksi laajakulmakameraa tuovat uusia mahdollisuuksia mobiilikuvaamiseen. Takaosan 13 megapikselin laajakulmakameran lisäksi puhelimessa on selfie-kamera, joka tuottaa 5 megapikselin ja 100 asteen kuvan. Näytön ainutlaatuisen kuvasuhteen ansiosta se voidaan jakaa kahdeksi samankokoiseksi neliöksi, mikä tuo uusia mahdollisuuksia puhelimen käyttöön sekä kuvien muokkaamiseen ja jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

“G6:n saama palaute on ylittänyt odotuksemme,” sanoo Andrew Coughlin, LG Electronicsin Mobile Communications -liiketoiminnan Pohjois-Euroopan johtaja. ”Odotamme innolla yhteistyötä Gigantin kanssa tämän odotetun puhelimen tuomisessa kuluttajien saataville Pohjoismaissa.”

LG G6 -puhelimen voi ostaa myös LG:n operaattorikumppanien kautta. Se on saatavilla väreissä Astro Black, Ice Platinum sekä Mystic White ja hinnat alkavat 749 eurosta. 

LG Electronics Nordic: LG aloittaa odotetun LG G6 -puhelimen maailmanlaajuisen myynnin

pxurw8dxjpnbgbwuup21

LG G6 on varusteltu FullVision-näytöllä ja metallisella rungolla.

Helsinki, 7. huhtikuuta 2017 — LG Electronics tuo LG G6 -huippupuhelimensa pian kuluttajien saataville ympäri maailman. LG G6 on suunniteltu vastaamaan kuluttajien kaikkiin arjen toiveisiin älypuhelimelle.

LG G6 -puhelimessa on tasokas 5,7 tuuman FullVision-näyttö kuvasuhteella 18:9. Suuren näytön ja puhelimen rungon välille ei jää ylimääräistä tilaa, joten sen käyttö on helppoa myös yhdellä kädellä. Lisäksi näyttö tukee Dolby Vision- ja HDR10-teknologioita ensimmäisenä älypuhelimena. Näytön kuvasuhteen ansiosta se voidaan jakaa kahdeksi samankokoiseksi neliöksi, mikä tuo uusia mahdollisuuksia G6:n eri kameroiden käyttöön sekä kuvien muokkaamiseen ja jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

LG G6:n laajakulmainen etukamera ja takaosan laajakuvakaksoiskamera tekevät mobiilikuvaamisesta entistä laadukkaampaa. Takaosan kamera tuottaa 125 asteen korkeatasoisen panoraamakuvan. Vaihtaminen kameroiden välillä on helppoa ja reunan vääristymää on aiempaa vähemmän. Puhelimen etuosan laajakulmakamera tuottaa 5 megapikselin ja 100 asteen kuvan, minkä ansiosta isompikin porukka mahtuu samaan kuvaan.

Puhelimen elegantti metallirakenne ja pyöristetyt kulmat tekevät siitä erittäin kestävän. G6 on myös vesi- ja pölytiivis (IP68). Lisäksi puhelin on läpäissyt itsenäisen testaus- ja sertifikaattitaho MET Laboratoriesin kestävyyskokeet ja sai MIL-STD 810G -kestävyysstandardin.

”G6:n saama palaute on ylittänyt odotuksemme”, kertoo Juno Cho, LG Electronicsin Mobile Communications -liiketoiminnan johtaja. ”Meillä oli G-sarjan parissa paljon töitä, ja kuluttajilta kuulemamme palaute on ollut erittäin inspiroivaa ja hyödyllistä.”

Paikalliset jälleenmyyjät ilmoittavat hinnat ja tarkat julkaisuajankohdat.

LG G5 -ÄLYPUHELIN KAUPPOIHIN 15. HUHTIKUUTA

t4n4ydfzcepsqbntwhnx

– Asiakkaat voivat tilata LG:n modulaarisen G5-älypuhelimen ennakkoon perjantaista 18. maaliskuuta alkaen. Puhelin saapuu Suomen kauppoihin 15. huhtikuuta.

Helsinki, 18. maaliskuuta 2016 – Mobile World Congress -tapahtumassa esitelty LG:n uusi lippulaivaälypuhelin LG G5 on nyt tilattavissa ennakkoon. LG G5 ja LG Friends -rinnakkaislaitteet saapuvat myyntiin Suomessa 15. huhtikuuta.

”Olemme ylpeitä LG G5 -älypuhelimesta ja odotamme innoissamme, kuinka pohjoismaiset kuluttajat ottavat sen vastaan”, kertoo David Montanya, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden Go-To-Market-päällikkö. ”LG G5 & Friends sai kehuja MWC-tapahtumassa, ja odotamme saavamme samanlaisen vastaanoton myös kotona.”

LG G5:ssä on kokonaan metallinen runko ja sen akun voi vaihtaa nopeasti liu’uttamalla käytetyn akun ulos ja vaihtamalla täyden akun sen tilalle. Ylimääräinen 135 asteen laajakulmaobjektiivi antaa valita kuvia otettaessa tavallisen tai laajakulmaobjektiivin välillä. Lisäksi aina päällä oleva 3,5 tuuman näyttö näyttää kaiken tärkeän informaation ilman puhelimen herättämistä lepotilasta. Kuten aiemmissakin malleissa, LG G5 -älypuhelimessa kamera ja virtapainike on integroitu siististi takapaneeliin.

LG:n ensimmäinen modulaarinen älypuhelin
LG:n innovatiivisen modulaarisen muotoilun ansiosta G5:n voi muuntaa vaikkapa pieneksi kameraksi tai hifi-toistimeksi. Samalla säilyy mahdollisuus akun vaihtoon. G5 sisältää seuraavat moduulit:

LG CAM Plus on monipuolinen kameramoduuli, joka voidaan liittää puhelimeen akkupaikan kautta. Näin laitteesta saa mukavan otteen, jolloin sitä voi käyttää kompaktina kamerana. Laite toimii myös ylimääräisenä virtalähteenä.

Hi-Fi Plus with B&O Play on innovatiivinen kannettava hifi-dac-soitin, joka on kehitetty yhteistyössä B&O Playn kanssa kuluttajille, jotka haluavat huippuluokan äänentoistoa.

Always-on-näyttö lisää käyttömukavuutta – LG G5:n 5,3-tuumaisessa QHD IPS Quantum -näytössä on always-on-ominaisuus, joka näyttää päivämäärän ja kellonajan jatkuvasti, myös puhelimen ollessa lepotilassa.

Laadukas laajakulmaobjektiivi – LG G5 -puhelimen takana on kaksi kameraa, joista toisessa on normaali 78 asteen objektiivi ja toisessa laajin älypuhelimessa koskaan nähty, 135 asteen laajakulmaobjektiivi. Laajakulmaobjektiivin ansiosta käyttäjän on helpompi ottaa kuvia maisemista, korkeista rakennuksista ja suurista ihmisryhmistä.

LG Friends – laaja valikoima rinnakkaislaitteita
LG G5 -ekosysteemiin kuuluu myös laaja valikoima lisävarusteita, nimeltään LG Friends. Laitteiden tarkoitus on tarjota uudenlainen mobiilikokemus, joka ylittää älypuhelinten perinteiset rajat.

 • LG 360 CAM on kompakti 360 asteen kamera, jossa on kaksi 13 megapikselin laajakulmakameraa, 1200 mAh:n akku, 5.1-kanavainen surround-äänitys kolmella mikrofonilla ja 4 gigatavun sisäisellä muistilla. Laitteen voi yhdistää G5-puhelimeen, jolloin käyttäjä voi helposti luoda 360 asteen sisältöjä.
 • LG 360 VR -lasit, jotka voi yhdistää LG G5 -laitteeseen sitä varten suunnitellulla kaapelilla. Tyylikkäät virtuaalitodellisuuslasit voi taittaa kokoon, minkä ansiosta käyttäjä voi katsella VR-sisältöjä missä ja milloin tahansa.
 • LG Rolling Bot on rinnakkaislaite, joka pyörii kuin pallo ottaen samalla kuvia ja kuvaten videoita siihen asennetulla kahdeksan megapikselin kameralla. Se liitetään LG G5 -laitteeseen wifi-yhteyden avulla.
 • Tone Platinum HBS-1100 on maailman ensimmäinen Bluetooth-kuuloke, joka on varustettu aptX HD -koodekilla ja tuottaa näin häviötöntä 24 bitin äänentoistoa. Mallille on myönnetty Herman Kardon Platinum -arvosana erinomaisesta äänenlaadustaan.
 • Friends Manager on sovellus, jonka avulla G5 voi vaivatta muodostaa yhteyden LG Friends -laitteisiin. Friends Manager tunnistaa automaattisesti LG Friends -laitteet ja yhdistää ne nopeasti ja helposti.

Tekniset tiedot*

 • Prosessori: Qualcomm Snapdragon 820
 • Näyttö: 5,3 tuuman QHD IPS Quantum (2560 x 1440 / 554ppi)
 • Muisti: 4 GB LPDDR4 RAM -muistia / 32 GB UFS ROM -muistia + microSD-muistikorttipaikka (jopa 2 TB)
 • Kamerat: takakamera 16 MP, laajakulma 8 MP, etukamera: 8 MP
 • Akku: 2 800 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 Marshmallow
 • Koko: 149,4 x 73,9 x 7,3 mm
 • Paino: 159 g
 • Verkko: 4G / 3G / 2G
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 yhteensopiva) / NFC / Bluetooth 4.2
 • Väri: Titan / Gold / Silver / Pink

*Tiedot voivat muuttua ennen Pohjoismaiden lanseerausta

LG V10 -ÄLYPUHELIN SAAPUU SUOMEEN 20. TAMMIKUUTA

ycto3s1v5hflrxrtdl9j

– LG:n uusimmassa älypuhelimessa nähdään ensi kertaa useita uusia ominaisuuksia, kuten toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila.

Helsinki, 4. tammikuuta 2016 – LG V10 -älypuhelin saapuu Pohjoismaihin 20. tammikuuta. Vaativille käyttäjille suunnattu V10 on LG:n uuden V-sarjan ensimmäinen malli. Se on suunniteltu tarjoamaan erinomainen multimediakokemus uusilla ominaisuuksilla, joita ovat aina päällä oleva toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila. Puhelin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kestävä silikonipinta. V10 onkin saanut hyväksytyn arvosanan riippumattoman kolmannen osapuolen suorittamassa pudotustestissä.

”LG V10 on kehitetty multimediapuhelimeksi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kokemuksensa mahdollisimman laadukkaasti”, sanoo Thomas Wering, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö. ”V10 on herättänyt paljon mielenkiintoa sen jälkeen, kun kerroimme sen tulevan Suomeen. Olemme hyvin iloisia voidessamme kertoa, että se lanseerataan 20. tammikuuta.”

LG V10 lyhyesti
Toinen näyttö – V10-puhelimessa on 5,7 tuuman päänäytön yläpuolella 2,1 tuuman OLED-näyttö, joka toimii täysin itsenäisesti tai yhdessä päänäytön kanssa. Kun päänäyttö on sammutettu, toisella näytöllä näkyy ilmoituksia. Sen voi myös säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille päänäytön ollessa käytössä sekä näyttämään tulevat puhelut tai viestit peittämättä isolla näytöllä olevaa näkymää.

Edistykselliset video-ominaisuudet – V10 on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jossa on täysin manuaalinen tila videokuvausta varten. Manuaalisessa kuvaustilassa käyttäjä voi luoda laadukkaita videoita säätämällä sulkimen nopeutta, kuvataajuutta, ISO-herkkyyttä, valkotasapainoa ja tarkennusta. Videoita voi tallentaa kolmella eri resoluutiolla (HD, FHD tai UHD) sekä kahdessa eri kuvasuhteessa (16:9 tai 21:9).

Muistikorttipaikka ja vaihdettava akku – V10-puhelimessa voi käyttää jopa kahden teratavun muistikorttia, joten käyttäjä voi kuvata paljon 4K-laatuista videota. 3 000 mAh:n akun voi helposti vaihtaa tarvittaessa ja käyttäjä voi näin jatkaa kuvaamista.

Muita ominaisuuksia – V10-puhelimessa on 32 bitin DAC-hifi-vahvistin. Laite on varustettu Qualcommin TruSignal-antennitekniikalla, minkä ansiosta puhelut katkeavat harvemmin, datansiirto on nopeampaa ja puhelin saa paremman signaalin peiton riippumatta siitä, miten käyttäjä pitää puhelinta. Lisäksi V10-puhelimessa on Knock Code -toiminto sekä sormenjälkilukija.

Hinta ja saatavuus
LG V10 lanseerataan Suomen markkinoilla 20.1.2016. Ennakkovaraukset alkavat 1.1.2016. Puhelimen suositushinta on 699 euroa.

Tekniset tiedot*

 • Prosessori: Qualcomm Snapdragon 808
 • Näyttö: Päänäyttö: 5,7 tuuman QHD IPS Quantum (2560 x 1440 / 513 ppi) / Toinen näyttö: 2,1 tuuman IPS Quantum (160 x 1040 / 513 ppi)
 • Muisti: 4 GB LPDDR3 RAM -muistia / 64 GB eMMC ROM -muistia + microSD-muistikorttipaikka (jopa 2 TB)
 • Takakamera 16 MP F1.8-aukolla / OIS 2.0 / Etukamera: 5 MP Dual Lens (80o standard -linssi / 120o Wide -laajakuvalinssi)
 • Akku: 3 000 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Koko: 159,6 x 79,3 x 8,6 mm
 • Paino: 192 g
 • Verkko: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
 • Värit: Space Black / Luxe White

*Tiedot voivat muuttua ennen Pohjoismaiden lanseerausta.

KAKSINÄYTTÖINEN LG V10 -ÄLYPUHELIN SUOMEEN VUODEN 2016 ALUSSA

ycto3s1v5hflrxrtdl9j

– LG:n uusimmassa älypuhelimessa nähdään ensi kertaa useita uusia ominaisuuksia, kuten toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila.

Helsinki, 24. marraskuuta 2015 – Paljon huomiota herättänyt älypuhelinmalli LG V10 tulee Pohjoismaiden markkinoille. Vaativille käyttäjille suunnattu V10 on LG:n uuden V-sarjan ensimmäinen malli. Se on suunniteltu tarjoamaan erinomainen multimediakokemus uusilla ominaisuuksilla, joita ovat aina päällä oleva toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila. Tyylikkäästi muotoiltu puhelin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kestävä silikonipinta. V10 onkin saanut hyväksytyn arvosanan riippumattoman kolmannen osapuolen suorittamassa pudotustestissä.

”LG V10 on kehitetty multimediapuhelimeksi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kokemuksensa mahdollisimman laadukkaasti”, sanoo Thomas Wering, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö. ”Mobiilikameran riittävyyttä lomakuvien ottamiseen on epäilty pitkään, mutta G4:n edistykselliset säädöt muuttivat tuon näkemyksen. Toivomme tekevämme V10-puhelimella videolle saman, mitä G4 teki valokuvalle ‒ ja puhelimella, joka kestää reissussa.”

Toinen näyttö
V10 tuo puhelimiin LG Second Screen -konseptin eli OLED-näytön, joka sijaitsee 5,7 tuuman QHD-päänäytön yläpuolella. Toinen näyttö toimii täysin itsenäisesti tai yhdessä päänäytön kanssa. Kun päänäyttö on sammutettu, näkyvät toisella näytöllä ilmoitukset, sää, aika, päivämäärä ja akun tila. Toisen näytön voi myös säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille päänäytön ollessa käytössä sekä näyttämään tulevat puhelut tai viestit peittämättä isolla näytöllä olevaa näkymää.

Kestävä ja tyylikäs muotoilu
LG V10 on suunniteltu otettavaksi mukaan paikkoihin ja tilanteisiin, joihin muita puhelimia ei tavallisesti vietäisi. Kestävä Dura Guard -rakenne suojelee puhelinta kolauksilta, minkä lisäksi puhelimen kulmat on lujitettu. Runko on tehty ruostumattomasta teräksestä (SAE-standardi 316L), jota löytyy esimerkiksi kalliista kelloista ja kirurgisista instrumenteista.

V10-puhelimen taka- ja alaosa on suojattu pehmeällä mutta kestävällä Dura Skin -päällyksellä, joka tuntuu mukavalta kädessä ja suojelee puhelinta naarmuilta. Myös takakuoren pintakuvio on suunniteltu tarjoamaan liikkeessä hyvä ote puhelimesta. Itsenäinen MET Laboratories testasi V10-puhelinta tiputtamalla sen toistuvasti 120 sentin korkeudelta useissa eri asennoissa. Testi osoitti, että V10-malli täyttää MIL-STD-810G-luokituksen kestävyysvaatimukset.

Uusi mobiilivideokuvauksen standardi
LG V10 tarjoaa edistyksellisiä videoiden kuvaus-, editointi- ja jakamisominaisuuksia. V10 on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jossa on täysin manuaalinen tila videokuvausta varten. Teknologia esiteltiin G4-puhelimessa, ja se on nyt tuotu myös videokuvaukseen. Manuaalisessa kuvaustilassa käyttäjä voi luoda laadukkaita videoita säätämällä sulkimen nopeutta, kuvataajuutta, ISO-herkkyyttä, valkotasapainoa ja tarkennusta. Videoita voi tallentaa kolmella eri resoluutiolla (HD, FHD tai UHD) sekä kahdessa eri kuvasuhteessa (16:9 tai 21:9).

Muita videotoimintoja:

 • Steady Record – Elektroninen kuvanvakautus auttaa vähentämään tärinää ja mahdollistaa terävämmän kuvan, kun käyttäjä kuvaa ja liikkuu yhtäaikaisesti.
 • Snap Video – Käyttäjä voi tehdä elokuvan useista lyhyistä videoista.
 • 15 Sec Auto Edit – Käyttäjä voi luoda lyhyen elokuvan poistamalla epäselvät tai staattiset kohtaukset.
 • Quick Video Editor – Toiminto tekee videoiden editoinnista, kehysnopeuden muuttamisesta ja efektien lisäämisestä helpompaa.
 • Quick Share – Kun video on valmis, sen voi jakaa helposti ja nopeasti sosiaalisessa mediassa.
 • Audio Monitor – Käyttäjä voi kuvatessaan säätää puhelimen kolmen mikrofonin herkkyyttä sekä tarkkailla ja hallita äänen tallentumista. Ominaisuus sisältää toimintoja suuntaavaan äänentallennukseen.
 • Wind Noise Filter – Toiminto vähentää tuulesta aiheutuvaa kohinaa.

Muita ominaisuuksia
V10-puhelimessa voi käyttää jopa kahden teratavun muistikorttia, joten käyttäjä voi kuvata paljon 4K-laatuista videota. 3 000 mAh:n akun voi helposti vaihtaa tarvittaessa ja käyttäjä voi näin jatkaa kuvaamista. Qualcomm Quick Chargen avulla akun voi ladata puoliksi täyteen 40 minuutissa.

LG V10 on varustettu ESS Technologyn valmistamalla 32 bitin DAC-hifi-vahvistimella. Lisäksi V10 on markkinoiden ensimmäinen kuluttajatuote, joka käyttää Qualcommin TruSignal-antennitekniikkaa. TruSignal tarjoaa optimoidun signaalivahvuuden, minkä ansiosta puhelut katkeavat harvemmin, datansiirto on nopeampaa ja puhelin saa paremman signaalin peiton – riippumatta siitä, miten käyttäjä pitää puhelinta.

LG V10 -puhelimessa on myös suosittu Knock Code -toiminto sekä sormenjälkilukija, joka tekee puhelimen avaamisesta ja herättämisestä helppoa. Sormenjälkilukija toimii myös Android Payn kanssa valikoiduilla markkinoilla kuten Yhdysvalloissa.

Hinta ja saatavuus
LG V10 lanseerataan Suomen markkinoilla tammikuussa 2016. Puhelimen suositushinta on 699 euroa.

Tekniset tiedot*

 • Prosessori: Qualcomm Snapdragon 808
 • Näyttö: Päänäyttö: 5,7 tuuman QHD IPS Quantum (2560 x 1440 / 513 ppi) / Toinen näyttö: 2,1 tuuman IPS Quantum (160 x 1040 / 513 ppi)
 • Muisti: 4 GB LPDDR3 RAM -muistia / 64 GB eMMC ROM -muistia + microSD-muistikorttipaikka (jopa 2 TB)
 • Kamera: Takakamera 16 MP F1.8-aukolla / OIS 2.0 / Etukamera: 5 MP Dual Lens (80ostandard -linssi / 120o Wide -laajakuvalinssi)
 • Akku: 3 000 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Koko: 159,6 x 79,3 x 8,6 mm
 • Paino: 192 g
 • Verkko: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
 • Värit: Space Black / Luxe White

*Tiedot voivat muuttua ennen Pohjoismaiden lanseerausta.

NEXUS 5X -ÄLYPUHELIN SUOMEEN MARRASKUUSSA

dxrpux3sx0esbd4b4wlf (1)

– LG:n ja Googlen kolmannen yhteisen hankkeen tuloksena on syntynyt ensimmäinen älypuhelin, jossa on Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä. Tähän asti edistyksellisin Nexus-puhelin tulee myyntiin marraskuussa.

Helsinki, 12. lokakuuta 2015 – Nexus 5X on LG Electronicsin ja Googlen kolmas yhteistyössä kehitetty älypuhelin. Se on varustettu Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä, joka on Googlen tuorein ohjelmisto mobiililaitteille. Marshmallow-järjestelmän suorituskyky on erinomainen ja sen kuvankäsittely- ja turvallisuusominaisuuksia on parannettu. Nexus 5X -puhelimessa yhdistyvät parhaat ominaisuudet niin LG:ltä kuin Googleltakin – yhdessä tuotteessa. Tänään LG esittelee uutuuspuhelinta Pohjoismaiden toimittajille lehdistötilaisuudessa Tukholmassa. Nexus 5X tulee saataville Suomessa marraskuun puolivälissä.

– Pohjoismaiden markkinoilla aiemmat Nexus-mallimme on otettu vastaan innokkaasti ja erityisesti Nexus 5 on ollut kuluttajien suosikki, sanoo Thomas Wering, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden myyntipäällikkö. – Olemme kehittäneet Nexus 5X -mallin tältä pohjalta, ja olemme hyvin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille kuluttajille huippuluokan laitteiston sekä Googlen uusimman ja edistyksellisimmän Android-käyttökokemuksen.

Suorituskykyä ja nopeutta
Nexus 5X -puhelimessa on tarkka 5,2 tuuman Full HD IPS -näyttö, joka perustuu edistykselliseen in-cell touch -teknologiaan. Näyttö reagoi kosketukseen paremmin ja näyttää sisällön selkeämmin jopa ulkona päivänvalossa. Tehokkaan Qualcomm Snapdragon 808 -prosessorin ansiosta Nexus 5X -puhelimella voidaan käyttää kaikkia sovelluksia nopeasti ja ilman viiveitä. Uuden nopean USB Type-C -liitännän ansiosta kymmenen minuutin lataus mahdollistaa lähes neljän tunnin akunkeston.

Erinomaisia kuvia jokaisessa tilanteessa
Nexus 5X -puhelimessa on 12,3 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera. Sekä takakameran 1,5 mikrometrin sensori että näytön yläpuolella sijaitseva 1,4 mikrometrin sensori päästävät läpi enemmän valoa kuin mikään aiemmista Nexus-puhelinten kameroista. Käyttäjä voi siis ottaa Nexus 5X -puhelimella näyttäviä kuvia jopa heikossa valaistuksessa. Laitteella voi myös kuvata 4K-videoita ja hidastettuja videoita, eli se toistaa multimedia-sisältöjä paremmin kuin mitkään aikaisemmat Nexus-mallit.

Sormenjälkilukija lisää turvallisuutta
Nexus 5X -puhelimessa on Nexus Imprint -sormenjälkilukija, joka on sijoitettu kätevästi sormien ulottuville laitteen taakse. Käyttäjä voi herättää ja avata puhelimen vain koskettamalla lukijaa. Yhdysvalloissa Nexus Imprint toimii yhdessä Android Payn kanssa, minkä ansiosta maksaminen hoituu sujuvasti useissa liikkeissä ympäri maata.

Hinta ja saatavuus
Nexus 5X:n odotetaan tulevan saataville Suomessa marraskuun puolivälistä alkaen 479 euron (16 GB) suositushintaan ja 529 euron (32 GB) suositushintaan.

Tekniset tiedot*:

 • Prosessori: 1,8 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 808
 • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 Marshmallow
 • Näyttö: 5,2 tuuman Full HD IPS (1920 x 1080 / 423ppi)
 • Muisti: 2 GB LPDDR3 RAM -muistia / 16 tai 32 GB eMMC ROM -muistia
 • Kamera: Takakamera: 12,3 MP F2.0-aukolla / Etukamera: 5 MP F2.0-aukolla
 • Akku: 2 700 mAh (sisäänrakennettu)
 • Koko: 147 x 72,6 x 7,9 mm
 • Paino: 136 g
 • Verkko: LTE-A Cat 6
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / Type-C USB
 • Värit: Musta/ Valkoinen
 • Muuta: 4K-video / Dual Flash -salama/ IR-laserautomaattitarkennus / Sormenjälkilukija

* Tekniset tiedot ja värit voivat vaihdella eri alueiden ja maiden välillä, ja ne voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

LG JA GOOGLE ESITTELEVÄT NEXUS 5X -ÄLYPUHELIMEN

uzxgkxhhpr6bykr20oes

– LG:n ja Googlen kolmannen yhteisen hankkeen tuloksena on syntynyt ensimmäinen älypuhelin, jossa on Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä. Kyseessä on tähän asti edistyksellisin Nexus-puhelin.

Helsinki, 29. syyskuuta 2015 – LG Electronics ja Google esittelivät tänään kolmannen yhteistyössä kehittämänsä älypuhelimen. Nexus 5X on varustettu Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä, joka on Googlen tuorein ohjelmisto mobiililaitteille. Marshmallow-järjestelmän suorituskyky on erinomainen ja sen kuvankäsittely- ja turvallisuusominaisuuksia on parannettu. Nexus 5X -puhelimessa yhdistyvät parhaat ominaisuudet niin LG:ltä kuin Googleltakin – yhdessä tuotteessa.

– On hyvin jännittävää tehdä jälleen yhteistyötä Googlen kanssa toistaiseksi parhaan Nexus-puhelimemme eli Nexus 5X:n kehityksessä, sanoo Juno Cho, LG Electronicsin Mobile Communications -liiketoimintayksikön toimitusjohtaja. – Halusimme tarjota parhaan laitteiston Googlen edistyksellisimmälle ohjelmistolle. Olemme hyvin ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet yhdessä.

Suorituskykyä ja nopeutta
Nexus 5X -puhelimessa on tarkka 5,2 tuuman Full HD IPS -näyttö, joka perustuu edistykselliseen in-cell touch -teknologiaan. Näyttö reagoi kosketukseen paremmin ja näyttää sisällön selkeämmin jopa ulkona päivänvalossa. Tehokkaan Qualcomm Snapdragon 808 -prosessorin ansiosta Nexus 5X -puhelimella voidaan käyttää kaikkia sovelluksia nopeasti ja ilman viiveitä. Uuden nopean USB Type-C -liitännän ansiosta kymmenen minuutin lataus mahdollistaa lähes neljän tunnin akunkeston.

Erinomaisia kuvia jokaisessa tilanteessa
Nexus 5X -puhelimessa on 12,3 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera. Sekä takakameran 1,5 mikrometrin sensori että näytön yläpuolella sijaitseva 1,4 mikrometrin sensori päästävät läpi enemmän valoa kuin mikään aiemmista Nexus-puhelinten kameroista. Käyttäjä voi siis ottaa Nexus 5X -puhelimella näyttäviä kuvia jopa heikossa valaistuksessa. Laitteella voi myös kuvata 4K-videoita ja hidastettuja videoita, eli se toistaa multimedia-sisältöjä paremmin kuin mitkään aikaisemmat Nexus-mallit.

Sormenjälkilukija lisää turvallisuutta
Nexus 5X -puhelimessa on Nexus Imprint -sormenjälkilukija, joka on sijoitettu kätevästi sormien ulottuville laitteen taakse. Käyttäjä voi herättää ja avata puhelimen vain koskettamalla lukijaa. Yhdysvalloissa Nexus Imprint toimii yhdessä Android Payn kanssa, minkä ansiosta maksaminen hoituu sujuvasti useissa liikkeissä ympäri maata.

– Olemme innoissamme saadessamme taas työskennellä LG:n kanssa ja esitellä työmme hedelmän: fanien suursuosikin seuraajan eli Nexus 5X -puhelimen sekä Android 6.0 Marshmallow -ohjelmiston, joka on tähän asti hiotuin ja tehokkain käyttöjärjestelmämme, sanooHiroski Lockheimer, Googlen ohjelmistokehityksestä vastaava johtaja.

Hinta ja saatavuus
Nexus 5X:n ennakkovaraukset alkavat tänään Google Storen kautta Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Koreassa ja Japanissa. Laitteiden toimitukset alkavat lokakuun lopussa. Sen jälkeen ennakkovaraukset alkavat lähes 40 muussa maassa Google Storen tai paikallisten myyjien kautta. Toimitukset alkavat myöhemmin vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Tekniset tiedot*:

 • Prosessori: 1,8 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 808
 • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 Marshmallow
 • Näyttö: 5,2 tuuman Full HD IPS (1920 x 1080 / 423ppi)
 • Muisti: 2 GB LPDDR3 RAM -muistia / 16 tai 32 GB eMMC ROM -muistia
 • Kamera: Takakamera: 12,3 MP F2.0-aukolla / Etukamera: 5 MP F2.0-aukolla
 • Akku: 2 700 mAh (sisäänrakennettu)
 • Koko: 147 x 72,6 x 7,9 mm
 • Paino: 136 g
 • Verkko: LTE-A Cat 6
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / Type-C USB
 • Värit: Carbon / Quartz / Ice
 • Muuta: 4K-video / Dual Flash -salama/ IR-laserautomaattitarkennus / Sormenjälkilukija

* Tekniset tiedot ja värit voivat vaihdella eri alueiden ja maiden välillä, ja ne voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

LG EASY SMART – ÄLYKÄS SIMPUKKAPUHELIN KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

ifrdnz2hd3gwnho1f0tw

– LG esittelee Easy Smart -simpukkapuhelimen, jossa on kaikki älypuhelimista tutut ominaisuudet aina sovelluksista ja toiminnoista kosketusnäyttöön.

Helsinki, 2. syyskuuta 2015 – LG Easy Smart* on suunniteltu erityisesti käyttäjäsukupolvelle, joka on tottunut kiinni taittuvaan puhelimeen ja käyttää mieluiten fyysistä näppäimistöä. 4G-yhteydellä varustettu Easy Smart yhdistää perinteisen simpukkamuotoilun hyödyt ja kosketusnäytöllisen älypuhelimen toiminnot ja sovellukset.

– Halusimme suunnitella LG Easy Smart -puhelimesta älypuhelimen, jota jopa perinteisempiin simpukkapuhelimiin mieltyneet ihmiset haluaisivat käyttää, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Emme halua, että jokin kuluttajaryhmä jää älypuhelinvallankumouksen ulkopuolelle vain sen takia, että he suosivat tietynlaista muotoilua.

LG Easy Smartissa on Android Lollipop 5.1.1 -käyttöjärjestelmä, ja puhelimen suorituskyky riittää uusimpien sovellusten pyörittämiseen. Siinä on iso ja helppokäyttöinen näppäimistö, jossa on 12 painiketta ja pikanäppäimet. Niiden avulla käyttäjä pääsee nopeasti eniten käytettyihin toimintoihin, kuten puheluihin, osoitekirjaan, tekstiviesteihin ja kameraan. Easy Smart -puhelimen tavallista suuremmat kuvakkeet näkyvät hyvin 3,2-tuumaisella, tarkalla HVGA-näytöllä. Puhelimen toimintoihin kuuluu muun muassa LG:n Safety Care -sovellus, jonka voi määrittää lähettämään hätätilanteissa automaattisen ilmoituksen käyttäjän sijainnista etukäteen valituille yhteyshenkilöille, jotta käyttäjä saa apua sitä tarvitessaan.

Hinnat ja saatavuus
LG Easy Smartin odotetaan tulevan myyntiin Suomessa syyskuun aikana 199 euron suositushintaan.

Tekniset tiedot**:

 • Prosessori: 1,1 GHz Quad-Core
 • Näyttö: 3,2 tuuman HVGA (480 x 320)
 • Muisti: 4 GB ROM-muistia/ 1 GB RAM-muistia / microSD-muistikorttipaikka
 • Kamera: Takakamera 3 MP / Etukamera VGA
 • Akku: 1 700 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Koko: 117,7 x 58,7 x 16,6 mm
 • Paino: 143 g
 • Mobiiliverkko: 4G LTE / HSPA+ 42 Mbps (3G)
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
 • Värit: Punainen ja sininen

* LG Easy Smart on Pohjoismaissa käytetty tuotenimi. Koreassa puhelimen nimi on LG Gentle ja muissa maissa LG Wine Smart.

** Tekniset tiedot voivat vaihdella eri maiden välillä ja ne voivat muuttua lanseerauksen yhteydessä.

G4-PERHEEN UUTUUS: TYYLIKÄS LG G4S TARJOAA HYVÄÄ SUORITUSKYKYÄ KESKIHINTAAN

kpwb0mfc6uce6hepod3r

– Edistyksellinen näyttö, kamera ja G4-puhelimesta vaikutteita saanut premium-muotoilu tarjoavat miellyttävän älypuhelinkokemuksen edullisesti.

Helsinki, 12. elokuuta 2015 – LG Electronics lanseeraa LG G4s -älypuhelimen, joka perustuu yhtiön kehuttuun G4-lippulaivapuhelimeen. Euroopan ulkopuolella uutuus tunnetaan nimellä G4 Beat. Se on edullinen älypuhelin, josta löytyvät G4:n parhaat ominaisuudet ja toiminnot suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.

LG G4s on varustettu 5,2 tuuman Full HD IPS -näytöllä, joka on terävämpi, kirkkaampi ja reagoi kosketukseen paremmin kuin LG:n aiemmin lanseerattujen keskitason puhelinten näytöt. 1,5 gigahertsin Qualcomm SnapdragonTM 615 -prosessori kahdeksalla ytimellä tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja akkukestoa.

LG G4s:n kamera on teknisiltä ominaisuuksiltaan vaikuttava. 8 megapikselin takakamera on varustettu LG:n värispektritunnistimella ja automaattisella lasertarkennuksella. Manuaalinen kuvaustila – yksi G4-puhelimen kiitellyimmistä ominaisuuksista – antaa mahdollisuuden säätää kameran asetuksia vapaasti. 5 megapikselin etukamerassa on Gesture Shot- ja Gesture Interval Shot -älytoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi ottaa yhden tai neljä kuvaa peräkkäin avaamalla ja sulkemalla käden kameran edessä. Erityisesti Gesture Interval Shot helpottaa hienon selfie-kuvan onnistumista.

– Keskitason puhelinten yleisestä käytettävyydestä tingitään liian usein, kun kaikki satsataan yksittäisiin edistyksellisiin ominaisuuksiin, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Halusimme luoda LG G4s -puhelimesta edullisen tuotteen, jossa kuluttajille tärkeät ominaisuudet, kuten näyttö, kamera, käyttäjäystävälliset toiminnot ja tyylikäs muotoilu, ovat kohdillaan.

LG G4s -puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia

 • Tehokas, kahdeksanytiminen Qualcomm SnapdragonTM 615 -prosessori, joka pystyy toistamaan Full HD 1080p -laatuisia videoita 60 kuvan sekuntinopeudella ja kuvaamaan 30 kuvan sekuntinopeudella
 • Kameran värispektritunnistin tuottaa kuvaan tarkempia värejä lukemalla ympäristön valonlähteiden RGB-arvot ja esineistä heijastuvan infrapunavalon
 • Manuaalinen kuvaustila antaa mahdollisuuden kokeilla tarkennuksen, sulkimen nopeuden, ISO-herkkyyden, valotuskorjauksen ja valkotasapainon eri asetuksia
 • Gesture Interval Shot -toiminto tekee hienon selfie-kuvan ottamisesta helpompaa

Tekniset tiedot*:

 • Prosessori: Qualcomm Snapdragon™ 615 1,5 GHz Octa-Core
 • Näyttö: 5,2 tuuman Full HD IPS LCD (1920 x 1080, 423ppi)
 • Muisti: 8 GB eMMC ROM -muistia / 1,5 GB RAM-muistia
 • Kamera: Takakamera 8 MP / Etukamera 5 MP
 • Akku: 2 300 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Koko: 142,7 x 72,6 x 9,85 mm
 • Paino: 139 g
 • Mobiiliverkko: 4G LTE / HSPA+ 42,2 Mbps (3G)
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / NFC / A-GPS / Glonass / USB 2.0
 • Värit: Metallic Silver / Ceramic White
 • Muuta: in-cell touch -teknologia / värispektritunnistin / automaattinen lasertarkennus / Gesture Interval Shot / Full HD 1080p -video

* Tekniset tiedot ja värit voivat vaihdella eri alueiden ja maiden välillä, ja ne voivat myös muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Hinta

LG G4s tulee myyntiin Suomessa 349 euron suositushintaan.