Mobiiliparkki

Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: mobiiliparkki@victoriamedia.fi

iPhone 4 -puhelimien mobiiliselain vaarassa

iphone-4-240d-800

Applen iPhone 4 -puhelimiin ei ole enää saatavilla tietoturvapäivityksiä. Puhelimen selaimesta on löytynyt haavoittuvuus, jota käyttämällä hyökkääjän on mahdollista ottaa puhelin hallintaansa.

Applen iPhone 4 -puhelimiin ei enää saa tuoreinta käyttöjärjestelmää. Uusin tähän malliin saatavilla oleva käyttöjärjestelmä on iOS 7, jonka Safari-mobiiliselaimessa on haavoittuvuus johon on myös vapaasti saatavilla oleva hyväksykäyttömenetelmä. Selaimen haavoittuvuuden onnistunut hyväksikäyttö yhdessä toisen haavoittuvuuden kanssa mahdollistaa hyökkääjän ohjelmakoodin suorittamisen puhelimessa. Koska hyväksikäyttömenetelmää jaellaan internetissä, on haavoittuvuuen hyödyntäminen todennäköistä. Haavoittuvuuden johdosta Kyberturvallisuuskeskus ei suosittele käyttämään Safari-selainta iPhone 4 tai sitä vanhemmissa puhelimissa. Myös iOS 7 käyttöjärjestelmää hyödyntävien iPod Touch- ja iPad-laitteiden Safari-selaimet ovat haavoittuvaisia hyväksikäyttömenetelmälle.

Tämä tapaus korostaa vanhentuneiden laitteiden käytön ongelmaa. Vanhentuneisiin laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin ei ole enää saatavilla korjauspäivityksiä. Näin ollen laitteet jäävät pysyvästi alttiiksi uusille hyväksikäyttömenetelmille. Ongelma on vastaava kuin esimerkiksi Windows XP -käyttöjärjestelmätuen loppuminen keväällä: Löytyneitä haavoittuvuuksia voidaan käyttää loputtomasti uudelleen.

Kyberturvallisuuskeskus on julkaissut haavoittuvuustiedotteen iOS 8 -päivityksestä

DNA aloittaa iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimien myynnin 26. syyskuuta

8b87e211-61f2-40d4-ad51-ae704842aeab-email

DNA tuo iPhonen historian suurinta edistysaskelta edustavat iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimet myyntiin perjantaina 26. syyskuuta. Laitteet tulevat DNA Kauppoihin kautta maan sekä DNA Nettikauppaan ja DNA Yritysmyyntiin. iPhone 6 -puhelimen saa DNA:lta alkaen 19,13 €/kk, hinta koskee 16 GB mallia 36 kuukauden luottosopimuksella. iPhone 6 Plus -puhelimen saa DNA:lta alkaen 21,91 €/kk, hinta koskee 16 GB mallia 36 kuukauden luottosopimuksella. Kertamaksulla iPhone 6 (16 GB) maksaa 689 € ja iPhone 6 Plus (16 GB) 789 €. Puhelimien ennakkotilaus alkaa perjantaina 19. syyskuuta klo 00.01 osoitteessa www.dna.fi/apple. iPhone 6 ja iPhone 6 Plus toimivat DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa, joka tavoittaa arviolta 80 prosenttia suomalaisista tämän vuoden loppuun mennessä.

Uudet iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -mallit ovat iPhonen historian suurin edistysaskel. Uutuuspuhelimissa on upeat 4,7- ja 5,5-tuumaiset Retina HD -näytöt sekä runsaasti innovatiivista teknologiaa. Niissä on täysin uusi, erittäin ohut ja saumaton muotoilu, jonka ansiosta puhelimet ovat mukavia kädessä ja helppoja käyttää. Molemmat mallit ovat kaikin tavoin parempia. Laitteissa on Applen suunnittelema A8-siru ja toisen sukupolven 64-bittinen pöytäkoneluokan arkkitehtuuri, minkä ansiosta laitteet ovat suorituskyvyltään huikean nopeita ja energiatehokkaita. Puhelimissa on edistykselliset iSight ja FaceTime HD -kamerat, ja ne hyödyntävät ultranopeaa langatonta teknologiaa.

iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimissa on iOS 8 -käyttöjärjestelmä – Applen suurin julkaisu sitten App Storen – joka tarjoaa entistäkin helpomman, nopeamman ja luontevamman käyttäjäkokemuksen. Puhelimissa on uudet Viestit- ja Kuvat-ohjelmat, ennakoivaa tekstinsyöttöä hyödyntävä QuickType -näppäimistö ja Perhejako. iOS 8:ssa on myös uusi Terveys-sovellus, jolla käyttäjä pystyy seuraamaan terveydentilaansa ja hyvinvointiaan, sekä iCloud Drive, jolla käyttäjä voi tallentaa tiedostoja ja käyttää niitä mistä tahansa.

“Olemme erittäin iloisia Applen uusien, upeiden iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelinten tulosta myyntiin”, kertoo DNA:n puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan. “Asiakkaat ovat jo odottaneet uusia malleja innokkaina. Laitteiden kasvaneet näytöt tukevat hyvin monipuolista netin käyttöä ja parantavat käyttäjäkokemusta entisestään. Uusilla iPhone-puhelimilla käyttäjä pystyy hyödyntämään DNA:n nopeaa 4G-verkkoa todella tehokkaasti ja miellyttävästi.”

DNA Kaupoissa iPhone 6 myynti alkaa perjantaina heti kauppojen avautuessa. Kaikkiaan kuusitoista DNA Kauppaa avaa ovensa perjantaina 26.9. poikkeuksellisesti jo klo 8.00. Nämä myymälät sijaitsevat Helsingissä (Hakaniemi, Itäkeskus, Kaivokatu, Kamppi, Kannelmäki ja Sanomatalo), Espoossa (Iso Omena ja Sello), Turussa (Skanssi ja Eerikinkatu), Jyväskylässä, Järvenpäässä, Oulussa (Arkistokatu), Porissa (Itäpuisto), Kuopiossa (Aapeli) ja Tampereella (Hämeenkatu).

iPhone 6 ja iPhone 6 Plus -puhelimien hinnat:

Malli Kertamaksulla
(sis. alv)
36 kk luottosopimuksella
(sis. alv)
iPhone 6 16 GB 689 € 19,13 €/kk
iPhone 6 64 GB 789 € 21,91 €/kk
iPhone 6 128 GB 889 € 24,69 €/kk
iPhone 6 Plus 16 GB 789 € 21,91 €/kk
iPhone 6 Plus 64 GB 889 € 24,69 €/kk
iPhone 6 Plus 128 GB 989 € 27,47 €/kk

Lisätietoa iPhone -puhelimista: www.apple.com/iphone.

Apple myi 9 miljoonaa uutta iPhonea kolmessa päivässä

iPhone5s_PF_3UP_HERO_PRINT

Applen uusien iPhone-mallien myynti on lyönyt aiemmat ennätykset. Yhtiön mukaan iPhone 5S ja 5C -puhelimia myytiin kolmessa päivässä yhdeksän miljoonaa kappaletta. Viime vuonna julkaistua iPhone 5 -puhelinta myytiin samassa ajassa viisi miljoonaa kappaletta.

Yhtiö ei kertonut, miten myynti jakaantui kalliimman ja edullisemman mallin välillä. Myyntilukuja kasvatti se, että Apple tällä kertaa aloitti myynnin heti myös Kiinassa. Se on noussut Yhdysvaltojen ohi maailman suurimmaksi älypuhelinmarkkinaksi.

Apple on maailman älypuhelinmarkkinoiden kakkonen korealaisen Samsungin jälkeen. Yhtiö myi huhti-kesäkuussa yli 31 miljoonaa puhelinta, mikä vastasi arviolta 13 prosentin markkinaosuutta.

Nokia myi samalla neljänneksellä 7,4 miljoonaa Lumiaa.

TomTomilta uusi Speed Cameras -sovellus iPhonelle

14.11.2012 – TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) julkaisi tänään uuden Speed Cameras -sovelluksen iPhonelle. Speed Cameras varoittaa kuljettajaa nopeusvalvontakameroista ja auttaa näin sekä säilyttämään vauhdin sopivana että kuljettajaa välttämään turhat sakot.

Sovelluksen uusin versio 1.1 varoittaa sekä kuvallisesti että äänellä, jopa taustalla käynnissä ollessaan ja iPhonen näyttö sammutettuna. Myös keskinopeuden tunnistuksen tuki on parantunut, minkä ansiosta kuljettajien on helpompi säilyttää oikea nopeus myös tunneleista ulos tultaessa.

Kameravaroitusten lisäksi Speed Cameras tiedottaa kuljettajaa auton nopeudesta, nopeusrajoituksesta, edessä olevasta kameratyypistä sekä kameran etäisyydestä. Sovelluksen lataavat uudet asiakkaat saavat latauksen myötä 12 kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Aiemmat asiakkaat saavat saman ilmaisen käyttöajan lisättynä heidän olemassa olevaan tilaukseensa, kun entinen tilaus on päättynyt.

“Olemme iloisia voidessamme tarjota ilmaisen vuoden tilauksen sovelluksen mukana”, kommentoi Gerry Hinds, TomTomin mobiilipuolen varatoimitusjohtaja. “Speed Cameras -sovelluksemme perustuu jopa 1,6 miljoonan kuljettajan tietoihin. Näihin lukeutuvat kaikki erillisiä navigointilaitteita, kojelautaan asennettuja navigointijärjestelmiä ja puhelinnavigointia käyttävät kuljettajat. Kun yhä useammat kuljettajat jakavat nopeuskameratietojaan palvelun yli, sovelluksen tiedot ja palvelut paranevat entisestään ja hyötyvät koko yhteisön keräämistä tiedoista.”

Speed Cameras -sovelluksen uusin versio varoittaa kuljettajaa myös liikkuvista valvontakameroista. Päivityksen myötä sovelluksen äänivaroitukset saa toistettua TomTom Hands-free car kit -lisävaruteen tai muun A2DP Bluetooth -yhteensopivan laitteen kautta.

Huomioitavaa

Nimetöntä statistiikkaa kerätään 1,6 miljoonalta kuljettajalta 15 Euroopan maasta. Kerätty tietomäärä takaa ajankohtaisen informaation luotettavuuden. Sovellus kattaa noin 95 prosenttia kiinteistä ja liikkuvista kameroista. Seuraava päivitys sisältää myös Länsi-Euroopan, jolloin tiedot kameroista välittyvät myös maan rajoja ylitettäessä.

Hinnat ja saatavuus

Speed Cameras -sovellus on saatavilla ilmaiseksi Applen App Store -palvelusta. Sovelluksen mukana tulee 12 kuukauden ilmainen käyttöoikeus, joka koskee sekä uusia että jo olemassa olevia sovellusasiakkaita.

TomTom Hands-Free Car Kit for iPhone on saatavana hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä ja TomTom.com-verkkosivulta 99,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä

http://itunes.apple.com/fi/app/tomtom-speed-cameras-nordic/id505196332

TomTom

Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta www.tomtom.com/livetraffic.

 

Elisa tuo iPhone 5 -puhelimen myyntiin valtakunnallisesti kaikkiin Elisa Shopiteihin

Elisa tuo uuden iPhone 5 -puhelimen myyntiin Suomessa perjantaina 28. syyskuuta. 16 gigatavun muistilla varustettu iPhone 5 on saatavissa hintaan 689€ tai 19,10€/kk, 32 gigatavun malli hintaan 799€ tai 22,10€/kk ja 64 gigatavun malli hintaan 899€ tai 24,90€/kk. Lisäksi iPhone 4S on saatavissa tästä päivästä alkaen hintaan 589€ tai 16,30€/kk ja iPhone 4 hintaan 399€ tai 11€/kk. Kuukausierät on laskettu 36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla, ja asiakas voi valita myös halutessaan 12 tai 24 kuukauden maksuajan.

Applen iPhone 5 on ohuin ja kevyin koskaan valmistettu iPhone. Siinä on 4 tuuman Retina-näyttö, huippunopeat langattomat yhteydet, tehokas ja nopean suorituskyvyn A6-prosessori sekä pitkäkestoinen akku. Käyttöjärjestelmänä on edistyksellinen iOS6, joka sisältää yli 200 uutta ominaisuutta, muun muassa navigoinnin ja Applen uudet kartat sekä Facebook-integraation ja Passbookin.

– iPhone on vakiinnuttanut asemansa myydyimpien puhelintemme listalla. Uskomme vahvasti, että iPhone 5 vahvistaa entisestään iPhone-puhelinten asemaa valikoimassamme. Tarjoamamme mahdollisuus maksaa korottomasti ja kuluttomasti kuukausierissä ilman pakollista liittymäkytkyä antaa yhä useammille mahdollisuuden ostaa haluamansa puhelin, ja tämä maksamisen tapa onkin koko ajan yleistymässä, kertoo Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi.

Lisätietoja:
www.elisa.fi/iphone5
www.apple.com/fi/iphone/

DNA aloittaa iPhone 5 -puhelimen myynnin 28. syyskuuta klo 00.01

DNA tuo iPhone 5 -puhelimen myyntiin Suomessa perjantaina 28. syyskuuta – Helsingissä myynti alkaa Espan puistossa heti vuorokauden vaihtuessa. iPhone 5 -puhelimen saa DNA:lta alkaen 19,30 ¤/kk, hinta koskee 16GB mallia 36 kuukauden luottosopimuksella. Kertamaksulla iPhone 5 (16GB) maksaa 698 ¤. Luottomaksulla puhelimen saa nollakorolla ilman SIM-lukkoa. iPhone 5 tulee myyntiin DNA Kauppoihin ja DNA Yritysmyyntiin sekä valikoiduille edustajille. Lisäksi DNA:lta on edelleen saatavissa myös iPhone 4S 16GB, jonka saa 36 kk luottosopimuksella hintaan 16,30 ¤/kk (kertamaksulla 589 ¤) ja iPhone 4, jonka hinta luottosopimuksella on 11 ¤/kk (kertamaksulla 398 ¤).

iPhone 5 on kaikkien aikojen ohuin ja kevyin iPhone. Täysin uutta designia edustavassa iPhone 5:ssä on upea 4 tuuman Retina-näyttö, Applen tehokas, suorituskyvyltään erittäin nopea A6-prosessori ja supernopea langaton teknologia – ja kaikki tämä jopa aiempaa pidemmällä akun kestolla. iPhone 5 on varustettu iOS 6 -käyttöjärjestelmällä, joka on maailman edistyksellisin mobiilikäyttöjärjestelmä ja tarjoaa yli 200 uutta ominaisuutta, kuten täysin uudistetun Maps-karttasovelluksen navigaatioineen, Facebook-integraation, Passbook-toiminnon sekä entistä useampia Siri-ominaisuuksia ja -kieliä.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme tuoda tarjolle uuden edistyksellisen i Phone 5 -puhelimen. Helppokäyttöinen ja kevyt iPhone 5 on varustettu ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, jotka tukevat DNA:n kattavaa, Suomen nopeinta liikkuvaa laajakaistaa. Nyt kannattaakin hyödyntää edullista liittymäkampanjaamme, joka sisältää full rate -datan ilman datarajaa ja siten sopii loistavasti iPhone 5:n kaveriksi”, kertoo DNA:n puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan.

DNA:n 3G-verkko tavoittaa yli 5 miljoonaa suomalaista, ja investoinnit 3G-verkon kapasiteettiin jatkuvat edelleen vahvana. DNA:n 3G-verkon keskinopeus todettiin korkeimmaksi Omnitele Oy:n huhtikuussa toteuttamassa tutkimuksessa, joka kattoi kolme suurinta operaattoria, viisitoista suurinta kaupunkia ja yli 2300 kilometriä ajomittauksia. DNA on tuonut myös 4G-nopeudet jo yli puolelle suomalaisista, ja kaikkiaan DNA:n 4G-nopeuksien piirissä on jo yli 200 paikkakuntaa. DNA:n 4G LTE -verkossa on jo satoja tukiasemia, ja se tavoittaa yli miljoona suomalaista. LTE-verkon väestökattavuus kaksinkertaistuu yli kahteen miljoonaan suomalaiseen tämän vuoden aikana.

DNA aloittaa iPhone 5 -puhelimen myynnin torstain ja perjantain välisenä yönä Helsingissä jo kello 00.01, Esplanadin puiston ja Ravintola Kappelin myyntipisteissä. Myynnin aloitusta edeltää Michael Monroen kaikille avoin keikka Espan lavalla torstai-iltana. DNA Kaupoissa puhelimen myynti alkaa perjantaina heti kauppojen avauduttua. Osa DNA Kaupoista avaa ovensa poikkeuksellisesti jo klo 7.00 tai 8.00.

  • perjantaina 28.9. klo 7.00 avautuvat DNA Kaupat: Helsinki Kamppi, Turku Eerikinkatu 13, Tampere Hämeenkatu 17, Oulu Arkistokatu 4, Oulu Torikatu 18.
  • perjantaina 28.9. klo 8.00 avautuvat DNA Kaupat: Jyväskylä Kauppakatu 28, Kuopio Aapeli.
  • Kaikkien DNA Kauppojen yhteystiedot ja aukioloajat: www.dna.fi/dnakauppa/myyntipisteet

Katso: www.dna.fi/iphone5
Lisää tietoa iPhone 5 -puhelimesta osoitteessa www.apple.com/iphone

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n liikevaihto vuonna 2011 oli 728 miljoonaa euroa ja liikevoitto 51 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Garmin päivittää iPhone -navigointisovelluksensa joukkoliikennetoiminnoilla ja Apple Maps -integraatiolla

Juuri sopivasti iOS 6 -käyttöjärjestelmän julkaisuun, Garmin julkaisi päivityksiä tarjoamiinsa iPhone-navigointisovelluksiin [1]. Päivityksen myötä sovelluksiin lisättiin julkisen liikenteen toiminnallisuudet, Apple Maps -integraatio sekä tuki uuden iPhone 5:n neljän tuuman näytölle.

“Näillä päivityksillä voimme palvella Apple Mapsin jatkeena ja tarjota iPhonen käyttäjille entistä kehittyneempiä navigointimahdollisuuksia”, kertoi Garmin Wuerzburg GmbH:n matkapuhelintoiminnasta vastaava johtaja Jörn Watzke. “Tähän sisältyy uusi joukkoliikennetoiminto sekä muita erikoisominaisuuksia, joita ei ole ilmaisissa navigointiohjelmissa.”

Garmin-sovellusten käyttäjät voivat yksinkertaisesti valita minkä tahansa kohteen Apple Mapsista, jolloin heille tarjotaan mahdollisuus navigoida sinne käyttäen joko StreetPilot Onboard- tai NAVIGON-sovellustaan [2]. Garmin iPhone -sovellusten erikoisominaisuuksiin kuuluu puhelimen muistiin ladatut kartat, mikä mahdollistaa navigoinnin ilman datasiirtoa tai kuuluvuusalueen ulkopuolella. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa kattava kaista-avustin, nopeusrajoitus- ja tutkavaroittimet, poistumisopastukset, pysäköintitiedot, matkasuunnittelija sekä monireittinäkymä.

Garmin StreetPilot Onboard– sekä NAVIGON-sovellukset hyödyntävät nyt täysin iPhone 5:n neljän tuuman näyttöä, mikä helpottaa yksityiskohtien kuten nopeusrajoitusten ja kiinnostavien kohteiden näkemistä. Tämä on erityisen kätevää jaetun ruudun tilassa, kun halutaan tarkastella sekä kaista-avustinta että karttaa samaan aikaan.

Uudet jalankulku- sekä joukkoliikenneominaisuudet

Urban Guidance -toiminnon avulla käyttäjät voivat yhdistää julkisen liikenteen reitteihinsä. Uusi toiminto huomioi junat, raitiovaunut, linja-autot sekä vesitaksit laskiessaan reittiä jalankulkijalle. Sovellus näyttää käyttäjälle kävelyreitin oikealle pysäkille, jolta nousta kulkuvälineen kyytiin sekä neuvoo missä jäädä pois. Uusi Loppusuora-ominaisuus vuorostaan tallentaa automaattisesti käyttäjän auton sijainnin, jatkaessa matkaa jalan. Tämä helpottaa paluuta autolle. Garmin StreetPilot Onboard -sovellus iPhonelle sisältää nyt myös uusia lähiympäristön esittämiseen liittyviä graafisia toimintoja kuten Google Street View -katunäkymä sekä Panorama View 3D (ostettavina lisäsovelluksina).[3]

Hinnat:

Garmin StreetPilot- sekä NAVIGON -sovellukset ovat saatavilla yli 20 % alennettuun hintaan 3.10.2012 saakka. Lisätoiminto Urban Guidance on vastaavasti saatavilla 40 % alennettuun hintaan.

NAVIGON Nordics 54,99 € (norm. 69,99 €)
NAVIGON Europe: 69,99 € (norm. 89,99 €)
Garmin Street Pilot Länsi-Eurooppa:64,99 € (norm. 79,99 €)
Lisäsovellus Urban Guidance Eurooppa: 2,99 € (norm. 4,99 €)

[1] Uudet ominaisuudet ovat saatavilla Garmin StreetPilot Onboard- sekä NAVIGON -sovelluksille.

[2] Garmin StreetPilot Onboard- tai NAVIGON -sovellusten on oltava asennettuina käyttäjän iPhone-puhelimeen, jotta niitä voi käyttää navigoinnissa.
[3] Lue lisää toiminnallisuuksista täältä.

Garmin lyhyesti
Garmin on maailman johtava satelliittinavigointilaitteiden valmistaja. Konserni on vuodesta 1989 lähtien suunnitellut, valmistanut, markkinoinut ja myynyt navigointi-, viestintä- ja informaatiolaitteita ja -sovelluksia – joista useimmat on varustettu GPS-teknologialla. Garmin-tuotteita käytetään autoilu-, ulkoilu-, veneily-, ilmailu-, mobiili-, OEM- ja langattomissa sovelluksissa. Garmin Ltd. -yhtiö on rekisteröity Sveitsiin ja sen suurimmat tytäryhtiöt sijaitsevat Yhdysvalloissa, Taiwanissa ja Isossa-Britanniassa. Lisätietoa saat Garminin virtuaalisesta lehdistöhuoneesta www.garmin.com/pressroom tai mediasuhteiden osastolta, puh. +1-913-397-8200. Garmin ja dēzl ovat Garmin Ltd.:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Tura Scandinavia AB lanseeraa useita lisävarusteita iPhone 5:lle

Applen julkaistua iPhone 5 Tura Scandinavia lanseeraa uuden lisätarvike valikoiman. Tura Scandinavia AB:lla on yli 190 tuottetta tällä tuote alueella. Meiltä löytyy laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä kuten: Gear by Carl Douglas, Trident, XtremeMac,  ZipBuds ja ym. Meiltä löydät kaikki uutuudet ja trendikkäimmät lisävarusteet. Tuotevalikoimaan kuuluvat suojakotelot, laukut ja kuulokkeet, jotka sopivat uudelle iPhonelle.

Liitteenä esitys tuotevalikoimasta.

Tura_iPhone_5_FIN_120913

Tura Scandinavia AB är ledande nordisk distributör av tillbehör inom ljud & bild, data, foto & video, gaming, hem & fritid, mobil och gps. Vår filosofi är brett sortiment, starka varumärken och snabba leveranser. Företaget grundades i Göteborg 1976 och bedriver idag verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och logistikcentret i Nässjö, Sverige. Totalt arbetar 135 personer på Tura Scandinavia AB som omsätter strax under en miljard svenska kronor. Vår vision är att vara den bästa och mest inspirerande partnern för våra återförsäljare.

DNA Oy: DNA tuo iPhone 5 -puhelimen myyntiin 28. syyskuuta

DNA tuo iPhone 5 -puhelimen myyntiin Suomessa perjantaina 28. syyskuuta. Uusi malli on kaikkien aikojen ohuin ja kevyin iPhone. Katso: www.dna.fi/iphone5

Lisää tietoa iPhone 5 -puhelimesta osoitteessa www.apple.com/iphone

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n liikevaihto vuonna 2011 oli 728 miljoonaa euroa ja liikevoitto 51 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Linkit: